Afk iken captcha cıkması

Marceline

Üye
Tehdit mi ya bugün beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşAllah :D

Şarapçıoğlu

Üye
Merhaba güzel kardeşim 5 yıllık ceza avukatıyım. Hukuksal haklarımı kullanacağım demek tehdit suçunu oluşturmaz.
Hukuki haklarınızı haklı olduğunuz bir durumda kullanırsınız, hesabımı banlarsanız sizi dava ederim demek suç unsuru oluşturuyor. Hukuk fakültesini baştan okumanızı tavsiye ederim.

bedomazo

Üye
Merhaba,

Öncelikle yaşamış olduğunuz tatsız deneyim için üzgünüm, en kısa sürede gereken düzenlemeler gelecek olan güncellemeler ile aktif edilecektir.

Bahsi geçen durum hakkında ekibimiz en kısa sürede aksiyon alacak ve makro tespit sistemlerimizin yapay zekası her geçen gün daha da akıllı hale getirilecektir. Gelişme sürecinde makro kullanmayan oyuncuların hesapları hakkında işlem yapılması söz konusu değildir. Bir süre biz sistemlerimizi geliştirirken oynanışı en kaliteli hale getirmek için çabaladığımızı göz önünde bulundurarak anlayışınızı rica ediyorum. Makro tespit sistemimiz çok yeni ve her geçen gün iyileştirilerek kusursuza en yakın hale getireceğiz.
pazara ban yeme riski olmadan birakabilirim yani ?

Owner

Üye
benim anlamadığım madem böyle bir sistem vardı neden serverin ilk açıldığı gün uygulanmadı serverin zaten makro ile kastı betadan beri geliştiriyor bu sistem yanlış bilmiyorsam

SREMM

Üye
Merhaba,

Öncelikle yaşamış olduğunuz tatsız deneyim için üzgünüm, en kısa sürede gereken düzenlemeler gelecek olan güncellemeler ile aktif edilecektir.

Bahsi geçen durum hakkında ekibimiz en kısa sürede aksiyon alacak ve makro tespit sistemlerimizin yapay zekası her geçen gün daha da akıllı hale getirilecektir. Gelişme sürecinde makro kullanmayan oyuncuların hesapları hakkında işlem yapılması söz konusu değildir. Bir süre biz sistemlerimizi geliştirirken oynanışı en kaliteli hale getirmek için çabaladığımızı göz önünde bulundurarak anlayışınızı rica ediyorum. Makro tespit sistemimiz çok yeni ve her geçen gün iyileştirilerek kusursuza en yakın hale getireceğiz.
yalnız sizlerden ricam tıklama olayına biraz daha farklı bir çözüm bulmanız. çünkü ks parti geldiği zaman tahmin edersiniz ki mobun ölme süresi aşırı derecede kısalıyor ve bırakın fare ile tıklamayı Z tuşu ile bulmak bile zorlaşıyor slotta aynı anda bulunan oyuncu sayısından dolayı.

Owner

Üye
yalnız sizlerden ricam tıklama olayına biraz daha farklı bir çözüm bulmanız. çünkü ks parti geldiği zaman tahmin edersiniz ki mobun ölme süresi aşırı derecede kısalıyor ve bırakın fare ile tıklamayı Z tuşu ile bulmak bile zorlaşıyor slotta aynı anda bulunan oyuncu sayısından dolayı.
bu makro sistemi saçmalıktan başka bir şey değil z bloklamak dediğiniz gibi düşününce saçma kalabalık içinde mob a nasıl tıklayacaksın :D ayrıca makronun mantığı çok basit tuşlara basılma msleri hep sabittir insan eli ile örnek veriyorum sürekli 50-100ms ile z tuşuna basamazsın eğer birisi sürekli aynı ms ile tuş basıyorsa %100 makrodur bu kadar basit eğer yanılmıyorsam şuan ki makro sisteminin mantığı belli bir sayıda Z basıldığında blokluyor gibi mob a tıklayınca Z sayacı sıfırlanıyor süreç tekrarlanıyor yada sayaç yerine bir zamanlayıcıda olabilir son olarak makro kontrol penceresi ekranın saçma sapan yerlerinde cıkıyor mecbur relog atmak zorunda kalıyorum çözünürlük 2k
Adsız.png
Adsız2.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt