AFK Pazar Kaldırılmalı

sentezz60

Üye
Arkadaşlar Pazarda Eşya arıyorum 300 Kişi AFK pazar kurmuş
295 Tanesi 10 m lik eşyayı 500m e koymuş
Mesela NPC de satılan potu 500m e koymuş pazara
Ben pazarda Aradığım eşyayı nasıl bulucam bu 300 tane pazarvar.
İlginç İlginç fiyata pazarlar kurulmuş
+1 Elwen Bow 500m
+1 Reaper 950m
gibi
Anlata bildimmi Demek istediğimi. Afk pazar kuruluyor diye Önüne Gelen pazar açmış
500m e Mana Potion Satan var

Biz Aradığımız Eşyayı Nasıl bulucaz.

Sadee Eşya Alışverişi Yapmak istiyenler AFK pazarı Kullanmalı
Sunucu ve Oyun Sağlığı için AFK pazar Sistemini Beğenmedim.

Delicious

Üye
Alfadan sonra silinecek itemler için ve alfa sunucusu için fazla ticaret kafasına girilmemeli..

sentezz60

Üye
Geliştirme Ekibi için AFK pazar Sistemi Kapatılıp Diğer Sorunların Çözümü için Çalışmalar Yapılmalıdır.

Değerli Zamanınızı . AFK Pazar gibi Suistimal Edilicek bir Sistem İçin Harcamayınız.

Genel bir Merkez Pazar Sistemi Olabilir.

Eğer Bunuda Yapamıyacaksanız Zaman Harcamayın Normal OldSchool Pazar sistemi olsun

Action Hause Olse Mükemmel olur

Ama

AFK Pazar Kesinlikle Olmamalı

Anonymouss

Üye
silkroad onlinedeki gibi olsa çok iyi olur.konsinye diye npc var itemini %2 gibi bir vergi ile 24 saatliğine oraya koyuyorsun alıcıda aynı npcden itemin cismine şekline göre(bow,dagger,club vs.) seçip koymuş olduğun fiyattan oradan alıyor.

Whiskey

Üye
senin anlattığın meselenin çözümü aslında afk pazarı kaldırmak değil; afk pazarın kaldırılması piyasada sadece bilgisayarı açık insanların itemlarını görebileceğimiz bir sisteme yol açar ve çeşitliliği azaltır, boş tüketimi arttırır. benim fikrimce; bir ekran ile aradığın item'ın ismini girip ucuzdan pahalıya sıralayıp istediğini direkt alabileceğin bir sistem getirilmesi süper olur.

SdnssAteist

Üye
senin anlattığın meselenin çözümü aslında afk pazarı kaldırmak değil; afk pazarın kaldırılması piyasada sadece bilgisayarı açık insanların itemlarını görebileceğimiz bir sisteme yol açar ve çeşitliliği azaltır, boş tüketimi arttırır. benim fikrimce; bir ekran ile aradığın item'ın ismini girip ucuzdan pahalıya sıralayıp istediğini direkt alabileceğin bir sistem getirilmesi süper olur.
bahsettiğiniz sistem auction house bizde oyunda bu sistemi görmek istiyoruz

ALFATURK

Üye
AFK pazar kesinlikle kalmalı ve üzerinde yoğun bir şekilde mesai harcanıp düzeltilmeli.
İnsanlar boşa elektrik tüketmemeli ve istediği her an item çeşitliliğini görmeliler.
Pazarda item olmayıp 1'e 3 isteyenler bu yüzden artıyordu, artmasın.

* OFFLINE PAZAR CANDIR *

Whiskey

Üye
evet dediğin gibi action house denilen türde şeyler var:
-benim oynadığım eso'da bu iş bir npc aracılığıyla yapılıyor; (ör:inn hostess) item'ı listeye koyup belirli bir vergi oranıyla satabiliyorsun, herkes o listeden alım satım yapabiliyor. normalde ilgili oyunun kültüründe, rise online gibi karakterin önünde tezgah açılan merchant mantığı bulunmuyor.
-fakat bizim oynadığımız oyunda merchant mantığı tamamen oyunun kültürüyle eşleşmiş bir kurgu ve ben kaldırılması önermiyorum, merchant olmazsa direk dorion haritasını silsinler ne gerek var.
-vice merchant çok mantıklı; pazar kurmak için gereksiz bir şekilde bilgisayarı açık tutup elektrik vs. harcayıp sonrasında da dc oldu mu şu oldu mu gibi düşüncelerdense vice merchantı tamamen destekliyorum.
-sadece pazarda gezerek zaman harcamak istemeyen kişiler için direkt otomatiktam vice merchant+normal merchant'ta bulunan tüm itemları listeleyen bir ekran yapılıp (ko da vardı sanırım pusta satılan bir itemdı ve ilgili pazara direk karakteri ışınlıyordu) oradan satın alma seçeneği sunulmalı ve bu sorun bu şekilde çözülmeli.

sentezz60

Üye
AFK pazar kesinlikle kalmalı ve üzerinde yoğun bir şekilde mesai harcanıp düzeltilmeli.
İnsanlar boşa elektrik tüketmemeli ve istediği her an item çeşitliliğini görmeliler.
Pazarda item olmayıp 1'e 3 isteyenler bu yüzden artıyordu, artmasın.

* OFFLINE PAZAR CANDIR *
ACTİON HOUSE DEN HABERİN YOK HARELDE
ÖNCE OKU SONRA YORUM YAZ

ctosun92

Üye
afq pazar açmak için npc para ister ve süreli açarsa sorun çözülür

sentezz60

Üye
afq pazar açmak için npc para ister ve süreli açarsa sorun çözülür
Magazadan Offline Pazar icin esya getirilebilir aylik bjr ucret karsiliginda.
Yan karekterler degil sadece tek karekter pazar yapmali.
1 hesaba 1 offline pazar seklinde olabilir.

Ama tek sisteme gecilicekse
KESINLIKLE ACTION HOUSE OLMALI
ESYA TABAN VE TAVAN FIYATLARINI OYUN YONETICILERI BELIRLEMELI

Legadema

Üye
Pazar gezmek birazda oyunun kültüründe var takas etmek pazarlık yapmak canlılık sağlıyor, (he 800m 900m pot koyanları boşver onlar para babaları dur şu garibana yardım edeyim sevinsin diye belki alır umuduyla koyuyorlar ki zamanında bu şekilde almış yada yanlış görüp para kaptırmış oyuncular vardır )

Diyelim 70 lwl oldun savaştın pk attın yapacak birsey in kalmadı gider pazar gezersin vakit geçirirsin kıyı köşe pazarlarda ucuz item bulursun adamla konuşur indirim yaptırırsin takasa girersin ki çok zevkli dır. Ben destekliyorum off pazarı ki geliştirilmeli

_ Fc_KraL

Üye
bir npc olmalı oraya tıklayınca en aşağı item fiyatı ne görelim koskoca pazarımı arayacam bi item için mk

Aerin

A
Pazar sistemi kalmalı, afk pazar da kalmalı, serbest piyasa olmalı, hardkor kapitalizm forever olmalı. Aksini iddia eden çift rünlü zırhı olmayan emek düşmanıdır.

İmza: Aerin61 - BiZe HeR YeR TrAbZoN

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt