Afk pazar ne zaman gelecek ?

Artemiss

Üye
Evet arkadaşlar bu oyunun tanitimlarinda afk pazar olduğunu gördüm oyuna basladim ve afk pazarin deaktif olduğunu gördüm. gunduz exp kasip aksam pazara birakmak gercekten pc lerimizi yoruyor. En azindan premiumlu oyuncular afk pazar kurabilmeli kanaatindeyim. Lütfen biran once afk pazar aktiflestirilsin.

Maximiliantr

Üye
kanka adamlar binlerce oyuncu pazar kurunca oyuna giren kitle var sanıyor. Yada bizi bunu düşünmeye zorluyorlar, zaten bal gibi bir bahaneleri var erken erişim diye. Ağzını açana gömüyorlar erken erişimi, anlamadım bu oyun erken erişim olmasaydı ve gelen hatalar için ne bahane üretilecekti.

Fischer

Üye
kanka adamlar binlerce oyuncu pazar kurunca oyuna giren kitle var sanıyor. Yada bizi bunu düşünmeye zorluyorlar, zaten bal gibi bir bahaneleri var erken erişim diye. Ağzını açana gömüyorlar erken erişimi, anlamadım bu oyun erken erişim olmasaydı ve gelen hatalar için ne bahane üretilecekti.

Merhaba,

Üretmiş olduğunuz argümanın doğru olmadığını belirtmek isterim. Ticaret alanlarında kalabalık bir kitle yaratmak istenilse "Vice Merchant" ve "Auction House" ticaret sistemlerini geliştirmek mantıksız olurdu. Bu tür oyuncuyu doğrudan etkileyen ticaret sistemlerinde herhangi bir kusur olması, oyun deneyiminizi negatif yönde etkileyecektir. Gerekli testler ve çalışmalar yapıldıktan sonra bilgilendirmeler yapılacaktır. Bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica ederiz.

Digna Nyx

Üye
Merhaba,

Üretmiş olduğunuz argümanın doğru olmadığını belirtmek isterim. Ticaret alanlarında kalabalık bir kitle yaratmak istenilse "Vice Merchant" ve "Auction House" ticaret sistemlerini geliştirmek mantıksız olurdu. Bu tür oyuncuyu doğrudan etkileyen ticaret sistemlerinde herhangi bir kusur olması, oyun deneyiminizi negatif yönde etkileyecektir. Gerekli testler ve çalışmalar yapıldıktan sonra bilgilendirmeler yapılacaktır. Bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica ederiz.
Bu tür eklentilerde testin önemini bilecek kadar bilgisi olmayan kişiler, fikir beyan ettikleri için, geliştirici ekip zan altında kalıyor genel olarak.
Sorun, "Community Manager" eksikliğinden ibaret.
Topluluk ile iletişim kurma konusunda firma sorun yaşamakta, yaşanan bu sorun da topluluk ile iletişiminin zedelenmesine ve bilgi kirliliğine sebep olmaktadır.
Her ne kadar bir şekilde bu eksiklik giderilmeye çalışılsa da, sonuç ortada.
Bence işin mutfak kısmında olan sorunlar/geliştirmeler/iyileştirmeler bir yana, bunları topluluğa sunacak işinin ehli bir yetkiliye ihtiyaç var.

Vitrin ve iletişim önemlidir.
Elinizde dünyanın en harika oyunu dahi olsa, bunu sunamazsanız, iletişim kurmakta sorun yaşarsanız, zararı büyük olacaktır.
Bir diğer tarafta elinde içi bomboş bir kutuyla sanki dünyanın 9. harikasını sunuyormuş edasıyla bir anlatım tarzıyla biri gelir, emekler boşa gider.

Çaba var, düzenli yayınlar/etkinlikler vs. fakat sempatiklik/yetkinlik eksik.
Bu konuda foruma konu açsak kapatılır, bu sebeple konu açmıyorum.
Siz yaptığınız işi daha iyi bilir, daha iyisini düşünür ve yaparsınız.
İyi çalışmalar.

KhanConqueroR

Üye
Bu tür eklentilerde testin önemini bilecek kadar bilgisi olmayan kişiler, fikir beyan ettikleri için, geliştirici ekip zan altında kalıyor genel olarak.
Sorun, "Community Manager" eksikliğinden ibaret.
Topluluk ile iletişim kurma konusunda firma sorun yaşamakta, yaşanan bu sorun da topluluk ile iletişiminin zedelenmesine ve bilgi kirliliğine sebep olmaktadır.
Her ne kadar bir şekilde bu eksiklik giderilmeye çalışılsa da, sonuç ortada.
Bence işin mutfak kısmında olan sorunlar/geliştirmeler/iyileştirmeler bir yana, bunları topluluğa sunacak işinin ehli bir yetkiliye ihtiyaç var.

Vitrin ve iletişim önemlidir.
Elinizde dünyanın en harika oyunu dahi olsa, bunu sunamazsanız, iletişim kurmakta sorun yaşarsanız, zararı büyük olacaktır.
Bir diğer tarafta elinde içi bomboş bir kutuyla sanki dünyanın 9. harikasını sunuyormuş edasıyla bir anlatım tarzıyla biri gelir, emekler boşa gider.

Çaba var, düzenli yayınlar/etkinlikler vs. fakat sempatiklik/yetkinlik eksik.
Bu konuda foruma konu açsak kapatılır, bu sebeple konu açmıyorum.
Siz yaptığınız işi daha iyi bilir, daha iyisini düşünür ve yaparsınız.
İyi çalışmalar.
Banlar mısınız bu arkadaşı "hurafelere dayanarak hayal ettiği şeyleri gerçeğe yorumlayarak oyunun gidişatını olumsuz etkileyici söz" paylaşmak sebep olabilir

Digna Nyx

Üye
Banlar mısınız bu arkadaşı "hurafelere dayanarak hayal ettiği şeyleri gerçeğe yorumlayarak oyunun gidişatını olumsuz etkileyici söz" paylaşmak sebep olabilir
"Hurafeler" olarak tanımladığınız şeyler :
  • "Community Manager" eksikliği
  • Çaba var, düzenli yayınlar/etkinlikler vs.
  • Testin önemini bilecek kadar bilgisi olmayan kişiler, fikir beyan ettikleri için (şeklinde tabir ettiğim insanlar)
  • Topluluk ile iletişim kurma konusunda firma sorun yaşamakta (şeklinde bilirkişi raporu şeklinde sunduğum bir fikir)
vb. söylemlerim ise, şeklinde başlayıp yorumunuzu yanıtlayarak, "İRONİ" nedir bilmeyen kişi, olmayı çok isterdim. Komik de olabilirdi, konu da uzayabilirdi.
Burada yapmış olduğunuz yorum ile beni destekleyip, bu tür şeylerin iyileşmesini istediğinizi gayet iyi biliyorum. Umarım yönetim de bunu fark eder.

Hafuj

Üye
Offline pazara gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü AH sistemini tam anlamıyla geri açarlarsa item alıp satma olacağı için bireysel pazar yanında birde offline pazar ile sunuculara gereksiz yük bindirmeye gerek yok bence. bireysel pazar kurmak isteyen kursun gene vergisiz şekilde alıp satsın, AH tam anlamıyla açılsın şuanki vergi ona kaydırılsın fikrindeyim.

Lady

Üye
Offline pazara gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü AH sistemini tam anlamıyla geri açarlarsa item alıp satma olacağı için bireysel pazar yanında birde offline pazar ile sunuculara gereksiz yük bindirmeye gerek yok bence. bireysel pazar kurmak isteyen kursun gene vergisiz şekilde alıp satsın, AH tam anlamıyla açılsın şuanki vergi ona kaydırılsın fikrindeyim.
Ben alfada da betada da oynamadım. Orada varmış çok güzelmiş diyorlar. O yüzden AH ve offline pazarın ikisini de tam anlamıyla görmedim.
Yani ne gelecekse gelsin de artık bu ızdıraptan kurtulalım. Eşya satacağım diye Dorian'a çakıldım resmen, oyunu oynayamıyorum. :mad:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt