AFK şekilde parti sırası beklerken catpca kodu gelme saçmalığı

catpca kodu kaldırılmalımı ?

• evet

Oy: 9 60.0%
  • hayır

Oy: 0 0.0%
  • sadece makro algılandığında çıkmalı

Oy: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

baran006

Üye
soothsayer de parti sırası beklerken kod geliyo bu kod makrolar için değilmi benmi yanlış biliyorum afk bi şekilde oturmus parti sırası bekliyorum hareket etmiyorum atak yapmıyorum kod geldii için relog attım o ara parti boşalmış baskasını almışlar doğal olarak bende sinirlendim alt f4 çekip çıkdım bu saçma kod sistemi oyuncu kaybettiriyo size haberiniz olsun sadece makro tespit edildiğinde çıkmalı bu kod hadi onu geçtim atak yapmıyom beliyom boş boş onda bile kod geliyo relog atmak zorunda kalıyoz bu kodu ya doğru düzgün çalıştırın yok eğer beceremiyosanız kaldırın !!!

Kemal0122

Üye
Bende anlamadım o olayı exp kasarken çıkmıyo 2 3 saat afq kladımmı 5-10 dk afq ken çıkıyor sadece

greendaybeykoz

Üye
Vallahi şuan zaten yapabileceğim birşey yok oyunda o yüzden oyuna girmiyorum, bu olay devam ettiği sürece de girmeyeceğim.
Sene 2022 bir level alalım diye milyon tane aynı mobu kesmek gibi bir level kasma saçmalığı nedir ?
İlkönce siz kendinizi geliştirip insanlara makro vs kullandırıcak sistemlere itmemeniz gerek.
Adam a mouse ile mob seçtiriyorsunuz işte daha ne ?
Ayrıca bu kod çıktığında OKUNMUYOR diye defalarca söyledik gene birşey yapılmadı.

Rasimbey

Üye
Makro engelliycekler siye şekilden şekile giriyolar bırak sal kullanan kullansın napıyo sanki oyuna zarar mı veriyo exp kasıyoruz alt üstü 1 mob kesiyosun verdiği exp 0 01 elle nasıl kasılcak

baran006

Üye
milyon tane aynı mobdan saatlerce kesmek yerine görev çeşitliliği ve verdiği exp artmalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt