Ag zaman aşımı- lütfen sunucunun çalıştığından ve en son işlemciye sahip olduğunuzdan emin olun hatası Hk.

MiceS

Üye
Oyun ilk açıldığı günde bu zaman oynamaktaydım herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bugün itibari ile böyle bir sorun yaşıyorum. CPU : i5-7400 . Neden kaynaklandığını öğrenebilirmiyim

Ekli dosyalar

• rise.png
    rise.png
    494.9 KB · Görüntüleme: 210

EaGLe*

Üye
Bugün gelen patchleri sorunsuz olarak yaptımı ? launcher ekranında dosya kontrolu yapmayı denermisin.

Mehmet

Üye
Güncellemeden sonra girmiştim ama şuan açtım aynı sorunu alıyorum :)

L0D0S

Üye
aynı sorun var güncellemeden sonra oyunu oynadım cıktım suan giremiyorum

EaGLe*

Üye
Bildirim yapıldı genel bir sorun sanırım oyundan çıkanlar yada dc olanlar giriş yapamıyor. düzelir birazdan.

redhorn

Üye
bende giremiyorum protoriandakı hesabıma aynı hatayı verior işin komik tarafı ne biliyormsunuz ezik 8 lvllık doriondakı hesaba girebiliyorum :D 10 gun beklicez sanırım ana hesaba girmek için

BlackAlistar

Üye
Sunucu ve client versiyonu'nun farklı olduğunu bildiriyor. Sanırım genel bir problem bende de aynı şekilde yakında düzeltilir.

RiseOnline-Win64-Shipping_KGD6npOb75.png

Son düzenleme:

MiceS

Üye
evet konu hakkında bilgileri var. Hatta ilk sıkıntımı bildirdigimde hangi haritada olduğumu sordular. Büyük ihtimal haritalarla ilgili bir sorun mevcut. Belki de yeni hesap açsak dorionda dogacagindan oyuna girecektir

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Launcher kısmından ekran görüntüsü atabilir misiniz?

PK3 sunucusunda olup oyundan düşen arkadaşlar varsa tekrar deneyebilirsiniz giriş yapmayı.

redhorn

Üye
evet konu hakkında bilgileri var. Hatta ilk sıkıntımı bildirdigimde hangi haritada olduğumu sordular. Büyük ihtimal haritalarla ilgili bir sorun mevcut. Belki de yeni hesap açsak dorionda dogacagindan oyuna girecektir
doiron da sıkıntı yok kanka ben 12 lvl warrior yaptım bile sakın mele hesap açmayın z blocktan kanser olursunuz :D mage hesabım askıda benımde protiranda kalmıştı aksam çıkmadan önce

redhorn

Üye
Merhaba,

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar Launcher kısmından ekran görüntüsü atabilir misiniz?

PK3 sunucusunda olup oyundan düşen arkadaşlar varsa tekrar deneyebilirsiniz giriş yapmayı.
şuan girdim bu arada ben protoriandakı mage hesabıma skıntı düzelmiş benım adıma

MiceS

Üye
Şuan oyuna girmekte sorun yaşayan varmı arkadaşlar

agestry

Üye
ben giremiyorum . daha doğrusu oyuna girsem bile ortalıkta kimse yok . ne oyuncu var ne npc var. yaratık da yok .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt