Ağıza alınmayacak küfürler ve ''RİSE DESTEĞİN VERDİĞİ CEVAP''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JamilamCassetteX

Üye
2 adamın küfürleşmesi ile başlayan olaylar zinciri. Medenice clanımıza gelip olayı anlatsa gereğini yaparız ama adam bizim bütün clana aile değerlerine küfür ediyor. Adamın clan arkadaşları pm atıp benden özür diliyor. O adamlar ile bir olup XXL lar bize hakaret ediyor ve '' Y Ö N E T İ C İ ''ekibin bize attığı cevap içler acısı. Dorionda ki o heykeli yıkın bence o heykel benim için artık yıkıldı.

XXL lara gelince OLASILIKSIZ '' Abdullah'' çok iyi bir insan ona sözüm yok clanındaki Morgan, Mageplay ve Laquake bu arkadaşların vakti bol eyvallah 29 Ekim'den beri gece gündüz farm atıyorlar atmayada devam ediyorlar atsınlar ama diğer oyuncularada biraz saygı göstersinler. Kapalı betada bilerek fiyatları yükseltmeye çalışıyorlar bunun tek bir açıklaması var GB SATIŞI. Şimdiden başladılar bu işe. Bir ara Legendery rünü 45m ye kadar çıkardılar biz NarunTowera gidip görev itemlerini ellerinden alıp farmladık ve piyasaya sürdük 19 m ye kadar düşürebildik ama bizim onlar kadar vaktimiz yok tabi işimiz gücümüz var. En üzücü kısmı destek ekibinin biz küfür ve hakaret görmedik demesi :) ailevi değerlere küfür ediliyor saatlerce DC den bildiriyoruz bir Allahın kulu gelip müdahale etmiyor KSC ler atıyoruz ve bize verilen cevap :)

''Bir işe nasıl başlarsan öyle devam edersin''

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mergen

Üye
2 adamın küfürleşmesi ile başlayan olaylar zinciri. Medenice clanımıza gelip olayı anlatsa gereğini yaparız ama adam bizim bütün clana aile değerlerine küfür ediyor. Adamın clan arkadaşları pm atıp benden özür diliyor. O adamlar ile bir olup XXL lar bize hakaret ediyor ve '' Y Ö N E T İ C İ ''ekibin bize attığı cevap içler acısı. Dorionda ki o heykeli yıkın bence o heykel benim için artık yıkıldı.

XXL lara gelince OLASILIKSIZ '' Abdullah'' çok iyi bir insan ona sözüm yok clanındaki Morgan, Mageplay ve Laquake bu arkadaşların vakti bol eyvallah 29 Ekim'den beri gece gündüz farm atıyorlar atmayada devam ediyorlar atsınlar ama diğer oyuncularada biraz saygı göstersinler. Kapalı betada bilerek fiyatları yükseltmeye çalışıyorlar bunun tek bir açıklaması var GB SATIŞI. Şimdiden başladılar bu işe. Bir ara Legendery rünü 45m ye kadar çıkardılar biz NarunTowera gidip görev itemlerini ellerinden alıp farmladık ve piyasaya sürdük 19 m ye kadar düşürebildik ama bizim onlar kadar vaktimiz yok tabi işimiz gücümüz var. En üzücü kısmı destek ekibinin biz küfür ve hakaret görmedik demesi :) ailevi değerlere küfür ediliyor saatlerce DC den bildiriyoruz bir Allahın kulu gelip müdahale etmiyor KSC ler atıyoruz ve bize verilen cevap :)

''Bir işe nasıl başlarsan öyle devam edersin''
Merhabalar. Ticket oluşturduğunuz kullanıcı adını bilmediğim için, inceleme yapamadım. Ancak ticket ekibinin böyle bir cevap vermesi, eğer ilettiğiniz görsellerde belirttiğiniz gibi unsurlar var ise mümkün değil. Yüksek ihtimalle yüklediğiniz görseller yüklenememiş ya da hatalı görsel yüklemiş olabilirsiniz. İletirseniz eğer onu da kontrol edebiliriz. Onun dışında konu ile ilgili, hakaret, küfür, tahrik unsuru bulunan tüm kullanıcılara zaten cezai işlem uygulandı. Şu anda Kapalı Beta sürecinde anlık olarak tepki verebilmemiz biraz zor olabiliyor, geç kalınsa bile gözden kaçmıyor. Bu konuda şüpheniz olmasın. İlerleyen süreçlerde, rapor sisteminin geri dönüşleri, ilgili ekiplerin kurulumunun tamamen bitmesi ile mükemmele yakın hale gelecektir. Herkese iyi oyunlar dilerim.

BySavas

Üye
Resmi sürümdede böyle olacaksa ayda bir girdiğim foruma hiç girmem daha iyi.
İyikide hiç indiripte oynamadım .
Bu oyunu artık dostlarıma tavsiye etmem.

underestimated

Üye
Merhabalar. Ticket oluşturduğunuz kullanıcı adını bilmediğim için, inceleme yapamadım. Ancak ticket ekibinin böyle bir cevap vermesi, eğer ilettiğiniz görsellerde belirttiğiniz gibi unsurlar var ise mümkün değil. Yüksek ihtimalle yüklediğiniz görseller yüklenememiş ya da hatalı görsel yüklemiş olabilirsiniz. İletirseniz eğer onu da kontrol edebiliriz. Onun dışında konu ile ilgili, hakaret, küfür, tahrik unsuru bulunan tüm kullanıcılara zaten cezai işlem uygulandı. Şu anda Kapalı Beta sürecinde anlık olarak tepki verebilmemiz biraz zor olabiliyor, geç kalınsa bile gözden kaçmıyor. Bu konuda şüpheniz olmasın. İlerleyen süreçlerde, rapor sisteminin geri dönüşleri, ilgili ekiplerin kurulumunun tamamen bitmesi ile mükemmele yakın hale gelecektir. Herkese iyi oyunlar dilerim.
arkadasin bahsettigi isimler oyunda tanidigim 2-3 kisiye direk kufur etmis ve hatta bir yayinca da kufur etmis insanlar ozellikle mageplay. ben de kendisinden “s….r git baska kapiya” gibi mesajlar almistim. bu insanlar kapali beta da olsa yine de banlanmiyorsa bence de doriondaki heykelin cok bir anlami yok. goz yummaktir bu.

morganlefay

Üye
Arkadaşlar olayı işlerine geldiği şekilde tek taraflı görselleri yükleyerek anlatmış. Hatta ağızlarından kaçırdıkları kötü söz içeren kısımlar olduğunda tüm clanca alttan flood atıp yazdıkları yazıyı yok etmeye çalışan şahıs bunlar. Bir olaya ceza verilecekse tüm detayları başlangıcı tahrik olmuş mu olmamış mı loglardan konuşma geçmişine bakıp verilmelidir.

Kamil i dcden saçma sapan konuştuğu için sevmem diğer jep oyuncularıyla çok bir problemim yok. Oyun içi piyasayı yönlendirdiğimiz filan yok Spiderdan kastığım legend rune lerden 1 tane bile coin ile satmamışımdır. Ayrıca gb sattığımızı iddia etmiş kanıtlamazsa arkadaşın konusunun silinmesini rica ediyorum.

Edit: görsellerin tamamına sonradan baktım, para verip size sövdürdüğümüzü mü düşünüyon neyden korkacam sana sövmemek için oyunda karakterim ban yiyecek diye mi ?? Charım officialde de olsa hakedene kendi karakterimden sövmekten korkmam, charının nicki kamilimkasette diye okunuyor okunuşunu yazdım diye hakaret mi algılıyon çok komiksin

Son düzenleme:

Lequake

Üye
Oyun içi itemleri istediğimiz miktardan satarız ama bu gb sattığımız anlamına gelmez. Diğer oyuncular bize yetişemesin diye yaparız o da oyun içi bir taktik zaten. Yetkililerden ne konuda yardımcı olmasını isteyebilirsin ki. Baksınlar loglarımıza gb satıyosak işlem yapsınlar. GB satıyor olsam bu kadar item yapamazdım emin ol.

berke

Üye
Neden okudum niye okudum hiç bilmiyorum ama okudum :)

MajorMikey

Üye
Hahah ulan oyun yetkililerini buna alet ettiniz ya helal olsun :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt