Ağlak tayfa (sürekli negatif düşünen oyuncular)

LunasCar

Üye
Yazıyı uzun tutmayacağım. Bir kitle oluşuyor bu kitle sürekli oyunu ve oyuncu modelini karalıyor.

✔️Bizde ekipce çalışıyoruz henüz 65 olamadık ama ağlayan yok evet exp zor fakat kolay olsa ne değişir herkes 65 olduktan sonra.
✔️Droplar az diye ağlıyorlar, evet az ve öz. Az olduğu için gelen item güzel fiyata gidiyor.
✔️Pot çok gidiyor diye ağlayan tayfa, bizde oynuyoruz saatlerce exp farm ve pk yapıyoruz. Bastığımız pot manayı rahatlıkla çıkarıp üzerine koyuyoruz.
✔️ mağaza fiyatları pahalı diye ağlayanlar, yönetim sırf dengeyi bozmasın diye kanat pelerin vs. Kozmetiklere + yüklü bonus bile vermedi. Yani alıp kullanmasan bile diğer oyuncular sizden önde değil.
✔️ Hiç bitmeyen istekler, evet hiç bitmeyen istekler var o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Evet olur zamanla neden olmasın. Geldiğiniz oyunu unutmayın orada önünüze ne koyarlarsa onu yiyordunuz.

Kısaca az öz oyun güzel aşırı iyi gidiyor ve player sayısı sürekli artıyor. Sürekli ağlamak yerine (istek,öneri konular hariç) herkes elini taşın altına koyarsa daha güzel yerlere geleceğiz

DuncanBlake

Üye
Evet dediklerin doğru ve katılıyorum ancak bu oyunun mekaniklerinde güncellenme gerektirdiğini değiştirmiyor. Malesef pozitif güncelleme gelmeli. En azından benim canımı premium oranları biraz sıktı. Verdiği az bonuslara göre bence pahalı. Hele 1 saat için %100 exp veren kağıt 1100 gold. yani 100 tl. Sence de bu çok değil mi? Tabi bunlar ufak sorunlar. Mesela ben tek kasıyorum. Kasmak benim için zor. Bana yardım edermisin mesela? Etmezsen ben tek nasıl ilerleyeceğim ? Premium alayım diyorum (onu da sırf yapımcılara destek amaçlı alayım diyorum) ancak exp oranları düşük geldi ve almadım.

LunasCar

Üye
Evet dediklerin doğru ve katılıyorum ancak bu oyunun mekaniklerinde güncellenme gerektirdiğini değiştirmiyor. Malesef pozitif güncelleme gelmeli.
Güncellemeler elbette gelecek oyun böyle kalmayacak. Şuanda bile birçok hali hazırda gelecek etkinlikler var. Oyun yönetimi süreci analiz edip doğru zamanda getirecektir

Witch_King

Üye
Yazıyı uzun tutmayacağım. Bir kitle oluşuyor bu kitle sürekli oyunu ve oyuncu modelini karalıyor.

✔️Bizde ekipce çalışıyoruz henüz 65 olamadık ama ağlayan yok evet exp zor fakat kolay olsa ne değişir herkes 65 olduktan sonra.
✔️Droplar az diye ağlıyorlar, evet az ve öz. Az olduğu için gelen item güzel fiyata gidiyor.
✔️Pot çok gidiyor diye ağlayan tayfa, bizde oynuyoruz saatlerce exp farm ve pk yapıyoruz. Bastığımız pot manayı rahatlıkla çıkarıp üzerine koyuyoruz.
✔️ mağaza fiyatları pahalı diye ağlayanlar, yönetim sırf dengeyi bozmasın diye kanat pelerin vs. Kozmetiklere + yüklü bonus bile vermedi. Yani alıp kullanmasan bile diğer oyuncular sizden önde değil.
✔️ Hiç bitmeyen istekler, evet hiç bitmeyen istekler var o öyle olsaydı bu böyle olsaydı. Evet olur zamanla neden olmasın. Geldiğiniz oyunu unutmayın orada önünüze ne koyarlarsa onu yiyordunuz.

Kısaca az öz oyun güzel aşırı iyi gidiyor ve player sayısı sürekli artıyor. Sürekli ağlamak yerine (istek,öneri konular hariç) herkes elini taşın altına koyarsa daha güzel yerlere geleceğiz
Sonuna kadar katılıyorum. Drop az diye ağlayanlar zaten inanılmazlar. Drop çok olupta malum oyun gibi mi olsun istiyorlar. Çok olumsuz eleştirenlere cevabımız, malum oyuna gidip ayda bin tl ödeyip hiçbir muhatap bulamadan herkesin +3 +10 lu olduğu serverlarda oynamaları olur :) Bu arada bende çok eleştiriyorum. Yanlış anlaşılmasın. Düzeltilmesi gereken sürüyle problem var. Ama bu insanlar 1 günde muhteşem bir oyun bekliyorlar. Hiç bir şey ilk çıktığında kusursuz değildir. Pozitif güncellemelerle oyunun çok güzel yerlere gelebileceğini umuyorum.

srreal59

Üye
Evet böyle bir kalabalık kitle var katılıyorum oyun içindede çok fazla karşılaşıyorum partilerde kimisi haklı kimisi tamamen boş muhabbet yapmayı seviyor oyundaki farm ,Exp ve zorluk seviyesinden memnunum NPC'ye tıklayıp Level alan tayfa mızmızlanan bana göre fakat bazı konularada acilen el atılması gerekiyor.
-Mağaza fiyatları oldukça uygun ülkemizdeki enflasyonu düşünürsek
-Pazar sorunu var ciddi anlamda pazarları gezmeye başladığın zaman oyundan böyle bir uzaklaşıyorsun bana göre MMORPG oyunlarında ticaret sistemi önemli macro vs gibi şeylerle uğraşıcaklarına buna öncelik verip ACH'yu devreye almaları lazım.

İstek , Öneri ve Şikayet elbette olucak tabikide ama bunları biraz mantık çerçevesinde istemek lazım.

Zbam

Üye

Dediklerinin çoğuna katılıyorum baktığın zaman bile premium bile günde 3 liraya denk geliyor 3 liraya çay bile kalmadı nerdeyse fakat tek sıkıntım parti bulmak solo oynuyorum oyunu ekibim yok solo veya(solo neredeyse imkansız parasını çıkaran çok az slot var) insanlarla farm yapmak istiyorum ama parti yok hele haftosonları hiç bulamıyorum yüksek seviye parti, raven harpy kesmektende gına geldi açıkçası galiba haftasonu bitene kadar başka şeyler oynayacağım

Toxic

Üye
Droplar az değil sadece yanlış slottalar yada yanlış haritadalar
pot çok gidiyor skiller çok mana yiyor ama aldıgın droplar farm arayı kapatıyor hatta üstüne 10k pot alacak para geliyor.
mağazaya pahalı diyenler ko da pusdan ne çekebiliyorlarmış buraya yazsınlar arada ki farkı kıyaslayıp hep birlikte gülelim.

detawh14432

Üye
Oyunda para kasmak aşırı zor ekipçe geldiğiniz için kolay geliyor tabi event dahi gelmiyor oyuna gidip oraclede 1k coins mi kasalım anlamadım item eklemek çok zor çarlara

JaxSui

J
Exp Sc satışı olmamalı. Etkinlikler eklenip onlara katılanlara verilmeli.

Premium iki hatta 3 farklı olabilir. Farm Exp ve Pk odaklı. Buna göre içeriği geliştirilebilir. Pk preye kanat farm preye pet vs.

Karakterlerin can ve skillerin mana değerleri tekrardan gözden geçirilmeli.

Exp zor olmalı ve iki level arasında fark(atak can defans vs) bunu hissettirmeli.

En kısa sürede en az 2 etkinlik ve craft sistemi oyuna eklenmeli.

Ve bana göre en önemlisi D1 ve L1 P1 deki bu lag sorunu bitirilmeli. ( bırak pazarı bankaya eşya koyamıyorum)

Ve bir de Discord sohbet kanalı açılmalı. :)

ASiLKaNNN

Üye
Oyunda para kasmak aşırı zor ekipçe geldiğiniz için kolay geliyor tabi event dahi gelmiyor oyuna gidip oraclede 1k coins mi kasalım anlamadım item eklemek çok zor çarlara
bu oyunu ekipsiz oynamak amelelik oyun yönetimi solo oyuncu için güncelleme getirsin yine ekibe katılan oyuncuya yaklaşamaz ekip olarak oynamak çok avantajlı ama exp. solo kasmak çok kolay herkes adam arıyor partisine ben ekibimden ayrı kastım 10 gün filan sürdü 65 olmam

Tengrikut

Üye
Yeni bir oyun yeni bir aksiyon eğlemek vakit geçirmek isteyene keşfetmek için seçenekler var. Kısa sürede vurgun yapma kafasıyla gelenler forumda diğer oyuncuları yönlendirme/oyunu kötüleyerek biryere varamayacaklarını anladılar. iyi eğlenceler herkeşe

Casshern

Üye
Bana kalırsa görev itemleri bile olmasa olurdu hatta +7-8 itemlerde aynı şekilde, görev itemleri oyundaki çoğu itemin çöp olmasını sağlıyor ve oyunun bir zorluğu kalmıyor.

LunasCar

Üye
Konu güncel lütfen yönetim ekibinden isteklerinizi uygun, anlaşılır ve kibar dilde ifade ediniz. Bu oyunu oynayan genel kitleye baktığımız zaman kaliteli insanlar olduğu belli bizde farkımızı ortaya koymalıyız

mrares

Üye
Neresi zor hocam git asparagus topla gel sat bana günde 20m çıkarırsın :D İsteyene zaman harcayana para kasma yolu çok.

Alkoer

Üye
Oyun çıkalı 1 ay olmak üzere. Hala oyuna yapılan düzenlemeler ve gidişat konusunda iyimsermisiniz?

Sertoskii

Üye

Oyun çıkalı 1 ay oldu ve makro - 3. parti yazılımlar almış başını gidiyor.
- İnsanlar 55 lwldan sonra exp kasmaya gittiğinde taxilerle yada afk bırakılmış çarlarla karşılaşıyor.
-Benim gibi cebinden para verip vurduğumu indireyim kafasına girmeyip oyunu zevk için oynayanlar şuan oyuna (benim gibi) 3-4 günde bir giriyor.
- Pot çok gidiyor çünkü bir denge yok hala bunun sizlerde farkındasınız ama nedense oyuna yapıcı eleştiriler yerine yağlamayı seçiyorsunuz.
✔️Mağaza fiyatları gayet makul çünkü oyun TR pazarını düşünmüş belki de oyunda ki 'tek' olumlu şey bu.
- Ayrıca bu üslupla (Ağlak tayfa) zaten sana oturup birilerinin bir şeyler anlatması çok zor belli ki sen oyun içerisinde verdiği parayla hava atıp insanları da aşağılıyorsundur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt