Alkoer
Üye

Görüşlerinize kesinlikle katılıyorum.Oyun çıkalı 1 ay oldu ve makro - 3. parti yazılımlar almış başını gidiyor.
- İnsanlar 55 lwldan sonra exp kasmaya gittiğinde taxilerle yada afk bırakılmış çarlarla karşılaşıyor.
-Benim gibi cebinden para verip vurduğumu indireyim kafasına girmeyip oyunu zevk için oynayanlar şuan oyuna (benim gibi) 3-4 günde bir giriyor.
- Pot çok gidiyor çünkü bir denge yok hala bunun sizlerde farkındasınız ama nedense oyuna yapıcı eleştiriler yerine yağlamayı seçiyorsunuz.
Mağaza fiyatları gayet makul çünkü oyun TR pazarını düşünmüş belki de oyunda ki 'tek' olumlu şey bu.
- Ayrıca bu üslupla (Ağlak tayfa) zaten sana oturup birilerinin bir şeyler anlatması çok zor belli ki sen oyun içerisinde verdiği parayla hava atıp insanları da aşağılıyorsundur.
Merak ettiğim konu şu oyunun yüzde kaçı para yatırıyor, yüzde kaçı para kazanmak için oynuyor ve yüzde kaçı bizim gibi sadece oyun zevkini düşünüp kendi oynayarak itemini yapmak istiyor.
Benim görüşüm o ki şuan oyunu para kazanmak haricinde zevkine oynayan çok az insan var. Çoğu kişi bi şekilde 3-5 tl çıkarayım oyundan düşüncesinde.
Çoğunluk oyun zevki peşinde olsa şuan forum yıkılırdı yapımcı sessiz kalamazdı.