Ağlayıp sızlanmayan arkadaşlar sorunları dile getirince nasıl düzeliyor :)

AR4S

Üye
  • Tüm "Archery" skillerinin yaratıklara vurduğu hasar %10 arttırıldı.
  • Rogue "Camouflage" yeteneğinin critic damage vurma özelliği %150'den %125 e düşürüldü.
  • Rogue sınıfında bulunan "Tripple shot - Penta shot" yeteneklerinin isabet oranları arttırıldı
  • Centaur Chieftain isimli yaratığın drop sorunu giderildi.
  • Dorion "Faceless" görevinde bulunan, görevi teslim etmeme sorunu giderildi.
  • Parti başkanının partiden uzaklaşması ile oluşan, exp ve drop gelmeme sorunu giderildi.
  • Clan panelinde tüm üyelerin aynı sınıf icon gösterme sorunu giderildi.
  • Elder Amphibian slotunda bulunan taş üstüne çıkma sorunu düzeldildi.
  • Karşı ırka sağ tıklandığında çıkan clana alım menüsü düzeltildi.
  • Protean rogue kadın sınıfına ait "rogue heavy plate helmet" eşyasında yaşanılan görüntü sorunu giderildi.
  • Narun tower 7. katta yaşanılan aşşağıya düşme problemi düzeltildi.
  • Haritalardaki karlı bölgelerin göz yorması ile ilgili çalışma yapıldı.
  • Priest "Bolster" ve "Iron Skin" yeteneklerin de oluşan etki süresi ile alakalı problem giderildi.
Not:Okçular hep şöyleniyordu hasar yok felan bu yama bildiğin okçular üzerine çalışılmıs yani.Birde wariorların skilleri cok mana yiyor azaltılabilir.

hamit

Üye
okcularin sorunu %10 ile cozelecek gibi degil. oyuna girdim 100 vuruyordum hala 100 vuruyorum 3lu okla

dexwaz

Üye
Geri dönüşler için çalışan ekibe teşekkür ederiz. Okçu problemlerine biraz daha detaylı bakılmalı diye düşünüyorum. Admin ekibinin oyuna girip biraz okçu karakterle zaman geçirmesi gerekebilir :)

GİL-GALAD

Üye
Geri dönüşler için çalışan ekibe teşekkür ederiz. Okçu problemlerine biraz daha detaylı bakılmalı diye düşünüyorum. Admin ekibinin oyuna girip biraz okçu karakterle zaman geçirmesi gerekebilir :)
katılıyorum geliştirici ekibin oyun içinde oyuncuların arasına karışıp deneyimlemesi değerli olabilir.

Lolgamelol2

Üye
Bunlar o kadar açıl konular değildi çok ciddi görüntü bugları var bunlar düzeltilmeli

ALFATURK

Üye
Warriorların manaları hemen bitiyor.
Materyal item drop'u artabilir.
İtemlerimiz siliniyor.
Offline pazarda satılan eşyanın parasıda gelmiyor.
Can sıkıcı şeyler, ALFA sürümündeyiz evet ama oyun içi ticaretin dönmesi için bunları ya çözmelisiniz ya da mağduriyetimizi giderin.
Emek ve zaman harcayıp olduğumuz yerde sekmek kimsenin tercih edeceği bir durum değil.

Apak

Üye
Kreş mi burası arkadaş. Ağlamayla ne alakası var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt