AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük

OzguraydinTV

Üye
AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.

Ekli dosyalar

• unknown (10).png
    unknown (10).png
    4.7 MB · Görüntüleme: 1,026

ZazaCapitan

Üye
h.o ama sana zahmet nerden düştüğünü söylemede slota çökmesinler :D

Nikniyme

Üye
AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.
Hayırlı olsun. En elite olduğu kanısına nereden vardınız? Herhangi bir item list mevcut mu? Yoksa şuan için gördükleriniz arasından mı diyorsunuz?

amaravolchkova

Üye
Hayırlı olsun.
h.o ama sana zahmet nerden düştüğünü söylemede slota çökmesinler :D
Merak ettiğimden değil ama siz birkaç kişi kasacaksınız diye niye millet bu bilgiden mahrum kalıyor? Sen çıkaramıyorsan başkası gidip şansını denesin

psikolog

Üye
set bonusları neden açıklamazlar sanki merak edip gidip düşürecez:))

MrJacues

Üye
Hocam hayırlı olsun, sizin clanda CESUR diye bir karakter var kasarken Facelifter adlı eşyayı elde etmiştik. Matematiği biraz kıt bir arkadaş kanımca, 3.5M'den ben alayım bütün partiye pay edeceğim dedi 2x Facelifter payına 420K verdi. 3.500M/8=437.5K*2 yapması gerekirken. O arkadaşa selam olsun. :)

ForVictory

Üye
Hocam hayırlı olsun, sizin clanda CESUR diye bir karakter var kasarken Facelifter adlı eşyayı elde etmiştik. Matematiği biraz kıt bir arkadaş kanımca, 3.5M'den ben alayım bütün partiye pay edeceğim dedi 2x Facelifter payına 420K verdi. 3.500M/8=437.5K*2 yapması gerekirken. O arkadaşa selam olsun. :)

clandan kimseyi tanımıyorum ama ben kalan 17.5 k coinini vermek istiyorum

KUNTER

Üye
Bu konuda ne anlatılmak istenmiş anlamadım. Alkışlayalım mı istiyorsun ? Şak şak şak...asdasdasdas

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt