OzguraydinTV
Üye

Hayırlı olsun. En elite olduğu kanısına nereden vardınız? Herhangi bir item list mevcut mu? Yoksa şuan için gördükleriniz arasından mı diyorsunuz?AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.
Hayırlı olsun.AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.
Merak ettiğimden değil ama siz birkaç kişi kasacaksınız diye niye millet bu bilgiden mahrum kalıyor? Sen çıkaramıyorsan başkası gidip şansını denesinh.o ama sana zahmet nerden düştüğünü söylemede slota çökmesinler![]()
Brawler set bonusu nedir? Biliyor musunuz?AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.
Hocam hayırlı olsun, sizin clanda CESUR diye bir karakter var kasarken Facelifter adlı eşyayı elde etmiştik. Matematiği biraz kıt bir arkadaş kanımca, 3.5M'den ben alayım bütün partiye pay edeceğim dedi 2x Facelifter payına 420K verdi. 3.500M/8=437.5K*2 yapması gerekirken. O arkadaşa selam olsun.AKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.
Hocam hayırlı olsun, sizin clanda CESUR diye bir karakter var kasarken Facelifter adlı eşyayı elde etmiştik. Matematiği biraz kıt bir arkadaş kanımca, 3.5M'den ben alayım bütün partiye pay edeceğim dedi 2x Facelifter payına 420K verdi. 3.500M/8=437.5K*2 yapması gerekirken. O arkadaşa selam olsun.![]()
Ah ah kimse okuduğunu anlamıyor cevap vermek için veriyor...clandan kimseyi tanımıyorum ama ben kalan 17.5 k coinini vermek istiyorum
Sence aradaki fark 17.5 k mı ?clandan kimseyi tanımıyorum ama ben kalan 17.5 k coinini vermek istiyorum
satılıksa alırımAKADEMI clanı olarak oyunun en elite pendantlarından olan BRAWLER'S PENDANT düşürdük. Alırız bi HO nuzu arkadaşlar selamlar saygılar.