Nazzy
Üye
Pazar Sistemi İçin Bir Öneri Sunmak İstiyorum Bilmiyorum Bu Daha Önce Dile Getirildimi Veya Getirilecekmi
Aktif Pazar Olucak Bunda Herkes Aynı Fikirde
Pasif Pazar İse;
Karakteriniz İle Pazar Kurduktan Sonra Oyun İçi Vergi Sistemi İle Pasif Pazarın Çok İyi Olacağını Düşünüyorum Mesela Saat Başı Karakterinizden 10k Kadar Bir Vergi Alarak Karakterinizin Pazara Devam Edebileceği Bir Sistem Olabilir Ve Böyle Bu Durum Olur ise Sizin İçinde Pek Çok Avantajı Olacaktır Mesela;
*Bilgisayarınız Daha Sağlıklı
*Daha Sağlıklı Bir Ortam (Radyasyon-Görme-İşitme)
*Elektirik Tasarrufu
*Uyku Düzeni
*Gün içi Aktiviteler
Ve Bu Saydıklarımın Bir Kaçı Sizlerde Bununla İlgili Paylaşımlar Yapabilir Örnek Verebilirsiniz Beğenip PAZAR Sistemini Destekleyeceğinizi Düşünüyorum Yararlı Bir KONU
Aktif Pazar Olucak Bunda Herkes Aynı Fikirde
Pasif Pazar İse;
Karakteriniz İle Pazar Kurduktan Sonra Oyun İçi Vergi Sistemi İle Pasif Pazarın Çok İyi Olacağını Düşünüyorum Mesela Saat Başı Karakterinizden 10k Kadar Bir Vergi Alarak Karakterinizin Pazara Devam Edebileceği Bir Sistem Olabilir Ve Böyle Bu Durum Olur ise Sizin İçinde Pek Çok Avantajı Olacaktır Mesela;
*Bilgisayarınız Daha Sağlıklı
*Daha Sağlıklı Bir Ortam (Radyasyon-Görme-İşitme)
*Elektirik Tasarrufu
*Uyku Düzeni
*Gün içi Aktiviteler
Ve Bu Saydıklarımın Bir Kaçı Sizlerde Bununla İlgili Paylaşımlar Yapabilir Örnek Verebilirsiniz Beğenip PAZAR Sistemini Destekleyeceğinizi Düşünüyorum Yararlı Bir KONU
Son düzenleme: