Öneri Alan skilleri hk. Öneri menzil

JoesXs

Üye
Merabalar Aklıma gelen bir fikir ve öneridir başka bir yerde görmedim özgün bir durum olabilir yapılabilirse

Şöyle bir şey yapılabilir db veya alan skili atılırken skili uzatıyoruz ya karakterle alan arasında bir çizgi belirsin atacağı alan menzil içerisinde ise cizgisi yeşil yansın atamayacağı alan skili menzil dışıysa karakterle alan arasındaki cizgi kırmızı yansın

kısacası alan skillerinin menzilini belirleyen belirten bir ifade grafik

kafamda beliren hayal gücünü anlatmaya calıştım umarım anlatabilmişimdir yanlışım varsa affola..

Dipnot : ayrıca mage alan skillerinin grafik görüntü 1 2 saniye daha uzun sürerse cok güzel olabilir hemen bitiyor görsellik

Son düzenleme:

cango53

Üye
buna benzer birşeyi dile getirmiştim ticket attım umarım yapılır. cevap gelirse detaylı olup olmayacağıyla ilgili mesaj atarım sizede

JoesXs

Üye
Umarız yapılır farklılık olur. bilgilendirme için teşekkür ederim.

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.

JoesXs

Üye
Merhabalar,

Bu tarz önerilerinizi oyun içi ticket sisteminden bildirirseniz çok daha sağlıklı olur, göndermiş olduğunuz ticket direkt olarak developer ekibi tarafından incelenmekte ve hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanmakta.

Adsız.png

iyi forumlar.
Ekran kartı arızası sebebiyle oyuna hiç giriş sağlayamadım yayınlardan takip etmekteyim o yüzden fikrimi burada paylaşmak istedim siz ve ya başka bir rise online sever oyuncu arkadaşım ticket yoluyla paylaşırsa sevinirim

Ouss

Üye
Merhabalar,

Adsız.png

iyi forumlar.
forum dikkat'e alınmıyorsa, neden öneri ve şikayet bölümü mevcut? bizler o kadar konu ve yorumları boşuna mı yapmış oluyoruz?

Vision

Senior Moderatör
forum dikkat'e alınmıyorsa, neden öneri ve şikayet bölümü mevcut? bizler o kadar konu ve yorumları boşuna mı yapmış oluyoruz?
Merhabalar, forumda yapmış olduğunuz öneriler tabii ki inceleniyor, fakat öneri - istek - şikayet kategorimiz an itibariyle 23 sayfa olduğu için arada gözden kaçan konular olabiliyor. Oyun içi ticket sistemi bu karışıklığı ortadan kaldırmak için aktif edildi. Ayrıca bütün biletlere hızlı bir şekilde geri dönüş yapılıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt