Arkadaşlar oyunu indirdim yükledim patchleri, oynaya bastım sonra bu ekran geldi
MaxPayne Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 32 Puanları 8 22 Nis 2021 #1 Arkadaşlar oyunu indirdim yükledim patchleri, oynaya bastım sonra bu ekran geldi
shady19071907 Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 350 Puanları 63 22 Nis 2021 #2 Bu hatanın çözümünü anlatan güzel bir video var hocam. Buraya tıklayarak bakabilirsin.
MaxPayne Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 32 Puanları 8 22 Nis 2021 #3 Sağol hocam deneyecem, başka oldu öu bu hatayı alan? video 2 dakkalık olduğuna göre pekte sıkıntılı hata değil o zaman
Sağol hocam deneyecem, başka oldu öu bu hatayı alan? video 2 dakkalık olduğuna göre pekte sıkıntılı hata değil o zaman
MaxPayne Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 32 Puanları 8 22 Nis 2021 #4 shady19071907' Alıntı: Bu hatanın çözümünü anlatan güzel bir video var hocam. Buraya tıklayarak bakabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim işlemi videonun başında ilk tikli olan yer videodaki kişide tikli değildi kendi açtı ama bende tikliydi kara ekrandaki yazdığı yazıyı yazdım şimdi doluyor dolsun kapatıp açacam pc yi oyun hata verirse gene yazarım. şuan yavaş yavaş doluyor yüzdesi
shady19071907' Alıntı: Bu hatanın çözümünü anlatan güzel bir video var hocam. Buraya tıklayarak bakabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim işlemi videonun başında ilk tikli olan yer videodaki kişide tikli değildi kendi açtı ama bende tikliydi kara ekrandaki yazdığı yazıyı yazdım şimdi doluyor dolsun kapatıp açacam pc yi oyun hata verirse gene yazarım. şuan yavaş yavaş doluyor yüzdesi
MaxPayne Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 32 Puanları 8 22 Nis 2021 #5 oyun açıldı ama burada takılı kaldı bu sefer monster abra serisi laptop acaba benden mi kaynaklı yoksa oyundan mı?
oyun açıldı ama burada takılı kaldı bu sefer monster abra serisi laptop acaba benden mi kaynaklı yoksa oyundan mı?