Alfa 1.0 Başarılı...

CHRAU

Üye
Açıkcası benim beklentimi karşıladı arkadaşlar Alfa 2.0 ve Kapalı Beta derken Offical açılışta bambaşka bir oyun bizi bekliyor olucaktır.

X A

Üye
Sistemim olmadığı girip yeterli şekilde test edemediğim halde bana göre çok güzel bir alfa oldu. En güzel yanıda foruma yazdığımız bugların bir çoğunu res bile atmadan oyun içerisinde hallediyorlar.

_AYDOS_

Üye
Gayet alfa 1.0 başarılı oldu ilerleyen süreçte dahada güzel olacak göreceğiz :)

cetinmurat

Üye
İnsan kendi yaptığı şeyleri kusursuz görür her zaman ama illa ki bir kusuru vardır bunuda dışarıdan biri söyler.. Alpha testleri ve betalar da bunun için var biz testlere gireceğiz yapılmış olan kusurları bulup yapana ileteceğiz gerisi onlarda.. benim açımdan cok güzel bir test süreci ve en güzel sekilde official de keyif alarak oynayacağımız bir oyun olacak...

İyi Forumlar

Siyah34

Üye
Serverlin daha çok çöküp daha çok sıkıntılı olacağını düşünerek girdim. Beni tatmin etti. Lakin çok sade oldu için beta ya daha büyük beklentilerim oluyor. Yeni skiller yeni sınıflar ve pve gibi. Ama alfa için gayet başarılı. Buglari anlık düzeltmeleri hoşuma gitti. Büyük Buglari da alfa 2 ye bırakacaklarini düşünüyorum. Serversel ve optimizasyon çalışması alfa 2 de karşılaştırma yapıcam :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt