Alfa 2 'de sizi en çok heyecanlandıracak yenilik ne olur?

Alfa 2'de sizi en çok heyecanlandıracak yenilik ne olur?

• Yeni karakter modelleri (saç, dövme, yara dahil)

Oy: 8 5.3%
  • Performans geliştirmesi

Oy: 58 38.2%
  • Pet ve binekler

Oy: 6 3.9%
  • Görevler

Oy: 10 6.6%
  • Upgrade sistemi

Oy: 9 5.9%
  • Rün sistemi

Oy: 14 9.2%
  • Yeni koşu animasyonları

Oy: 12 7.9%
  • Silah parlamaları

Oy: 20 13.2%
  • Yenilenen skill efektleri (animasyonla karıştırmayın lütfen)

Oy: 7 4.6%
  • Diğer (Aşağıda yorumla belirtiniz)

Oy: 8 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    152

Ocholiba

Üye
Ocholiba Heykeli ve merkezdeki Ocholiba'nin Yeri adli magaza ^^

Mute

Üye
Diğer; Farmın önünü açacak sistemler. Level kasmak istemeyenleri anlıyorum ama level kasmak isteyenler unutulmaz umarım.

hzrckmk

Üye
ALFA 2 NİN BİR AN ÖNCE OLMASI sürecin uzaması oyunu geliştiriyorlar tamam ama süreci iyi yönetmek önemli insanları çok bekletmemek lazım

Doctrine

Üye
Hocam bunların hepsi merak uyandırıyor ya ama upgrade kısmını daha bir merak ediyorum. Var bi ufak kumarımız.

mstbsrn07

Üye
alfa 2de mağaza açık olacakmı ücretle bişeler alabilecdekmiyiz öyle olursa süper olur heycanlanırım :D

mstbsrn07

Üye
Marketteki eşyaların bir kısmı kullanılabilir olacak ama markette değil npc de olacak yani para ile bir alışveriş olmayacak.
olaydı eydi cebimde para biriktiremiorum oldugu gibi riseye yatırırdım officelde alırdım peki açık betada itemler silinecekmi?

Vision

Senior Moderatör
1 aya açık betayamı geçecez güldürme beni :D
Alfa 2.0'ın Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi. Bu aşamada açık beta için bir tarih verilmesi pek mümkün gözükmüyor. Alfa 2.0'da ve kapalı beta süreçlerinde ortaya çıkan hatalara bağlı olarak süre değişkenlik gösterecektir.

Zonta

Üye
Alfa 2.0'ın Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi. Bu aşamada açık beta için bir tarih verilmesi pek mümkün gözükmüyor. Alfa 2.0'da ve kapalı beta süreçlerinde ortaya çıkan hatalara bağlı olarak süre değişkenlik gösterecektir.
Hocam dediğiniz gibi hatalara bağlı olarak sürenin kısalacağı ya da uzayacağı öngörülüyor. Herkesin merak ettiği soru, hata oranı çok düşük olur ve kolay giderilebilecek hatalar olursa hemen kapalı beta - açık beta yapılma ihtimali nedir ? Birde şuan için yapılan iyileştirmeler ve oyuna eklenen özellikler, oyunun açılması ve oynanması için bizlere yeterlidir. :) Sonra yapılması gereken şeylerin, açılıştan sonraki 5-6 aylık uzunca bir süreye yayıp yamalarla entegre etmeyi düşünseler hem oyun yapımcıları hem de oyunu bekleyen kitle olarak herkes mutlu olur görüşündeyim. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt