Maden alpha 2 hazır neden halen açılmıyor
Marketteki eşyaların bir kısmı kullanılabilir olacak ama markette değil npc de olacak yani para ile bir alışveriş olmayacak.alfa 2de mağaza açık olacakmı ücretle bişeler alabilecdekmiyiz öyle olursa süper olur heycanlanırım![]()
olaydı eydi cebimde para biriktiremiorum oldugu gibi riseye yatırırdım officelde alırdım peki açık betada itemler silinecekmi?Marketteki eşyaların bir kısmı kullanılabilir olacak ama markette değil npc de olacak yani para ile bir alışveriş olmayacak.
Belli değil.olaydı eydi cebimde para biriktiremiorum oldugu gibi riseye yatırırdım officelde alırdım peki açık betada itemler silinecekmi?
PEKİ USTA açık betaya max kaç günde ulaşırızBelli değil.
Max. Ramazanın ortasındaPEKİ USTA açık betaya max kaç günde ulaşırız
1 aya açık betayamı geçecez güldürme beniMax. Ramazanın ortasında
Alfa 2.0'ın Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi. Bu aşamada açık beta için bir tarih verilmesi pek mümkün gözükmüyor. Alfa 2.0'da ve kapalı beta süreçlerinde ortaya çıkan hatalara bağlı olarak süre değişkenlik gösterecektir.1 aya açık betayamı geçecez güldürme beni![]()
Hocam dediğiniz gibi hatalara bağlı olarak sürenin kısalacağı ya da uzayacağı öngörülüyor. Herkesin merak ettiği soru, hata oranı çok düşük olur ve kolay giderilebilecek hatalar olursa hemen kapalı beta - açık beta yapılma ihtimali nedir ? Birde şuan için yapılan iyileştirmeler ve oyuna eklenen özellikler, oyunun açılması ve oynanması için bizlere yeterlidir.Alfa 2.0'ın Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi. Bu aşamada açık beta için bir tarih verilmesi pek mümkün gözükmüyor. Alfa 2.0'da ve kapalı beta süreçlerinde ortaya çıkan hatalara bağlı olarak süre değişkenlik gösterecektir.
Pardon yanlış anlamışım alfa 2 için yazmıştım1 aya açık betayamı geçecez güldürme beni![]()