Öneri Alfa Açılışı Hakkında..

OLderGuard

Üye
Arkadaşlar, forumdaki bir çok konuyu takip ediyorum inceliyorum bir yandan discorddaki konuşmaları baz alarak, ciddi derecede yormaya başladı beni..
Çünki alfa açıldımı, ne zaman açılcak, 2 hafta geçti, 10 gün geçti, yok boyle yaparsanız güven sorunu yaşarız vs vb.
Beyler, bu adamlar oyunu bizlere açmak için can atıyor ancak demekki bir problem var ki bu insanlar oyunu alfa sürecini bile başlatmıyor, bir tarih verdiler evet 20 kasım diye ancak yaşanan anlaşmazlık yada güvenlik sorunlarından dolayı yada X bir konu hakkında sorun yaşınıyorki ROW ekibi oyunu açmıyor.
Bu insanlar alfa tarihi vermeden official içinde tarih verebilirdi bunu 2024 2025 diye belki o zaman hiç kimse bu kadar boşuna post atmamış olacaktı..
Sizlerden rica ediyorum forumda yada DC de Alfa ne zaman açılır yada tarih verdiniz açmıyorsunuz diye gereksiz konu yada postlar göndermeyin şahsi adıma rica ediyorum..
Resmi sitesinde 'Late 2020' diye belirtilmiş yani '2020 Sonu' diye bildirmişler, bekleyelim hep birlikte görelim..
ROW Ekibi tabikide, açıcağı zaman Discord 'a Forum'a ve Resmi Sitesinde paylaşımlarını yapacaklardır, biraz daha sabredin bu kadar süre sabretmişsiz..

AsiTR

Üye
Arkadaşlar, forumdaki bir çok konuyu takip ediyorum inceliyorum bir yandan discorddaki konuşmaları baz alarak, ciddi derecede yormaya başladı beni..
Çünki alfa açıldımı, ne zaman açılcak, 2 hafta geçti, 10 gün geçti, yok boyle yaparsanız güven sorunu yaşarız vs vb.
Beyler, bu adamlar oyunu bizlere açmak için can atıyor ancak demekki bir problem var ki bu insanlar oyunu alfa sürecini bile başlatmıyor, bir tarih verdiler evet 20 kasım diye ancak yaşanan anlaşmazlık yada güvenlik sorunlarından dolayı yada X bir konu hakkında sorun yaşınıyorki ROW ekibi oyunu açmıyor.
Bu insanlar alfa tarihi vermeden official içinde tarih verebilirdi bunu 2024 2025 diye belki o zaman hiç kimse bu kadar boşuna post atmamış olacaktı..
Sizlerden rica ediyorum forumda yada DC de Alfa ne zaman açılır yada tarih verdiniz açmıyorsunuz diye gereksiz konu yada postlar göndermeyin şahsi adıma rica ediyorum..
Resmi sitesinde 'Late 2020' diye belirtilmiş yani '2020 Sonu' diye bildirmişler, bekleyelim hep birlikte görelim..
ROW Ekibi tabikide, açıcağı zaman Discord 'a Forum'a ve Resmi Sitesinde paylaşımlarını yapacaklardır, biraz daha sabredin bu kadar süre sabretmişsiz..
Olay zaten gecikmesi falan değil. Gecikme sorunu olsa bu kaçıncı erteleme... Burada bekleyen adam kalmazdı. Şimdi tamam Türk oyunu, yönetim iyi niyetli, iyi bir ürün çıkarmaya çalışıyor bunda hemfikiriz. Ama sırf böyle diye eleştirmeyelim mi? Eleştirenlerin çoğu iletişim konusundaki eksikliğe vurgu yapıyor. Tam tarihi hatırlamıyorum ama son yapılan açıklama 2 hafta içerisinde sorunun çözülerek alfaya başlanacağı yönündeydi. Fakat bu süreç içerisinde yeni bir açıklama yapılmadı. Burada tamam sorunu çözdük 1 Ocak'ta kesin açıyoruz diye açıklama yapılsa bu eleştirenlerin yarısı eleştirmeyecek çünkü ortadaki belirsizlik kalkmış olacak. Ha diyelim ki onlarda bilmiyor tahmini ne zaman açabileceklerini. En azından durumu açıklayan bir mesaj yayınlanır. Denir ki kısaca "bu gecikme için üzgünüz. Bir tarih açıkladık o tarihte çıkamayıp o tarihi kaldırarak erteledik. Tekrar böyle bir duruma düşmemek adına tarih netleşmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Gecikmenin asıl nedeni şudur .... Bu süreçte oyun ile ilgili heycanınızı kaybetmemeniz adına hergün 1 oyun içi video paylaşacağız. " Bu çok zor değil.

Sevgili OLderGuard iyi niyetli yaklaşımını anlıyorum. Ama yapıcı (hakaret,küçümseyici vs değil) eleştiri her zaman katkı sağlar projeyi yukarı taşır. Bunu sıkıştırmak olarak algılama. Ayrıca sıkıştırmakta kötü birşey değildir. Hem ekibi motive eder "bak kitle heyecanla sabırsızlıkla bekliyor diye" hemde rehavete düşmelerini engeller.

Sorunun temeli bu savunmayı oyun yönetimi yerine senin gibi sıradan bir oyuncunun yapması. Bilmem anlatabildim mi?

Black Vortex

Üye
Screenshot_1.png

RainFortress

Üye
Bu oyunu bekleyenlerin önemli bir kesimi malum oyunu oynarken ya çocuk ya ergendi. Rise Online beklentiyi o kadar yükseltti ki birçok kişi şu ertelenme olaylarından sonra gerek forumda gerek discord'ta kendini tekrardan çocukluk/ergenlik günlerine soktu resmen..

constantine

Üye
yarını görcez bakalım inş güzel haber alırız uzatmadan açarlar.

dinazor89

Üye
bence fazla beklentiyi yükseltmeyin çabuk tüketip sıkılırsınız sonra.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt