Alfa Değerlendirmesi - İlk Bakış

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhabalar,

Alfa sürümünde; genel oynanış, oyun içi performans, sunucular, güvenlik gibi temel konular üzerinde duracağımızı ve alfayı da bu yüzden yaptığımızı belirtmiştik. Şu an oynadığınız oyun ile resmi sürümde oynayacağınız oyun arasında çok büyük farklılıklar olacak. Açılıştan 1 yıl sonra da resmi sürümden çok büyük farklılıklara şahit olacaksınız. Oyun içerisinde görmediğiniz birçok alan, etkinlik mevcut. Upgrade, Görevler, Pazar sistemi, Klan gibi tamamlanmamış sistemler bulunuyor. Şu ana kadar alınan raporlar beklentilerimizi karşılıyor. Oyuncu açısından ise; kaba tabirle 10 üzerinden 3 puan veren oyuncuların dahi çok beğenerek oynayacakları bir oyun ortaya çıkacaktır. Tüm bunları oyunun yıllar önceki haline bakarak rahatlıkla söylüyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var.

Destek verdiğiniz ve sabır gösterdiğiniz için ekip adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu aşamada ve açılışa kadar her bildiriminiz bizim için çok kıymetli. Her şeyi en iyi hale getirene kadar durmayacağımızı bilmenizi isterim.

Saygılarımla

anil

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler. Sıkı çalışma ve sabırla her şey daha iyi olacaktır. Roma bir günde kurulmadı.

Nart

Üye
Burhan bey ekibin istek ve azmini görüyor ve hissedebiliyoruz.

Çalışan, emek veren mutlaka karşılığını alır.

Desteğimiz her zaman yanınızda.

Not olarak ; sosyal medyanın daha aktif kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Oyun içinden ssler ve fightlardan kısa bölümlerle sosyal medyada bi hareketlilik faydalı olabilir.

Siyah34

Üye
Merak ettim soru hedef 15 b oyuncu idi bir sunucuda lakin bir harita da değildi. Bir haritada kaç oyuncu olunca sunucularda sıkıntı çıktığıni paylaşılmısınız?
Edit:stres testlerini merak ettim de dene bilir :)

Diocenes

Üye
Geri Dönüşlere önem vermeniz bu oyunu güzel yerlere taşıyacak sizden ricamız farklı oyunlardan gelen insanlara daha kolay bir oyun sağlamanız :)

Muti

Üye
Çıktığından beri her gün oynuyorum, oyunun günden güne gelişimi bile çok tatmin edici. Şimdiden keyif alarak oynuyoruz, insanlar sabahın 4ünde bile "sadece keyif almak için" bu oyunu oynuyorsa arkasındaki emek boşa gitmemiş demektir.

Justice

Yönetici
Game Designer
Not olarak ; sosyal medyanın daha aktif kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Oyun içinden ssler ve fightlardan kısa bölümlerle sosyal medyada bi hareketlilik faydalı olabilir.

Bu aşamada kasıtlı olarak düşük profilde ilerliyoruz. Oyunu bu haliyle değil de, daha iyi hale getirdikten sonra tanıtmak ve yayılmasını sağlamak istiyoruz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merak ettim soru hedef 15 b oyuncu idi bir sunucuda lakin bir harita da değildi. Bir haritada kaç oyuncu olunca sunucularda sıkıntı çıktığıni paylaşılmısınız?
Edit:stres testlerini merak ettim de dene bilir :)
Henüz bu bilgileri paylaşamıyorum ancak beklentilerimizi karşıladı diyebilirim. Zamanla her şey çok daha iyi hale getirilecektir.

Muti

Üye
Bu aşamada kasıtlı olarak düşük profilde ilerliyoruz. Oyunu bu haliyle değil de daha iyi hale getirdikten sonra tanıtmak, yayılmasını sağlamak istiyoruz.
Burhan Bey, priest gameplay videosunda gördüğümüz priest'in toplu debuff skill'i vardı, mor şiruken gibi, çok hoş bir efekti vardı etrafa tüyler yayılıyordu, onu sarı ve daha az efektli yapmışsınız, geri gelme ihtimali var mı?

Justice

Yönetici
Game Designer
Geri Dönüşlere önem vermeniz bu oyunu güzel yerlere taşıyacak sizden ricamız farklı oyunlardan gelen insanlara daha kolay bir oyun sağlamanız :)
Bahsettiğim gibi oyunda görmediğiniz birçok alan, etkinlik, sistem mevcut. Yine zamanla da büyük değişimler olacaktır ancak eski MMORPG oyuncularının da zamanla alışabilmesi için zamana yayıyoruz birçok değişimi. Nihayetinde oyun birçoğunuzu memnun edecek bir hale bürünecektir.

Burhan Bey, priest gameplay videosunda gördüğümüz priest'in toplu debuff skill'i vardı, mor şiruken gibi, çok hoş bir efekti vardı etrafa tüyler yayılıyordu, onu sarı ve daha az efektli yapmışsınız, geri gelme ihtimali var mı?
Siz bildirimde bulunun lütfen, ekip değerlendirecektir.

X A

Üye
Sorunlar illaki olacaktır kul yapımı sonuçta. Önemli olan bu derece ilgi ve alakanız sorunları anında gidermeniz çözüm bulmanız. Siz bu davranışlarınızı hep korursanız her zaman en üst derecede değer görüceksiniz :) Teşekkürler herşey için iyi çalışmalar.

JohnPlane

Üye
Güzel bir alpha oldu istediğiniz kadar zamanınız var yeterli gaz alındı :=)

Tengrinin Kırbacı

Üye
bu halinde bir çok şikayet olmasına karşın bile çok zevk veriyor ne kadar hata olursa olsun arı gibi çalışan ekip var . helal olsun

Nikasour

Üye
Ben oyunu indirdiğimde alfa için kayıt beklerken yayıncıları izliyordum bana doyurucu gelmemişti. Ama oyun herkese açıldı oyuna girdim oyunu çok çok beğendim pk alanında keyif vermeyeceğini düşünüyordum ama çok yanılmışım aşşırı keyifli bir oyun deneyimi sundu bana daha alfada olmamıza rağmen benim oyuna puanım 8/10 başarılar...

sherlockholmes

Üye
Oyun içi ticket sisteminden aldığım kısa sürede geri dönüşle bile kendimin insan yerine koyulduğunu hissettim ve ekibe olan saygım bir kat daha arttı.
Umarım oyun en iyi yere gelir.
En çok da Türk oyunu olması sebebiyle bunu ben istiyorum.
Başarılar diliyorum.

Szchull

Üye
Merhabalar,

Alfa sürümünde; genel oynanış, oyun içi performans, sunucular, güvenlik gibi temel konular üzerinde duracağımızı ve alfayı da bu yüzden yaptığımızı belirtmiştik. Şu an oynadığınız oyun ile resmi sürümde oynayacağınız oyun arasında çok büyük farklılıklar olacak. Açılıştan 1 yıl sonra da resmi sürümden çok büyük farklılıklara şahit olacaksınız. Oyun içerisinde görmediğiniz birçok alan, etkinlik mevcut. Upgrade, Görevler, Pazar sistemi, Klan gibi tamamlanmamış sistemler bulunuyor. Şu ana kadar alınan raporlar beklentilerimizi karşılıyor. Oyuncu açısından ise; kaba tabirle 10 üzerinden 3 puan veren oyuncuların dahi çok beğenerek oynayacakları bir oyun ortaya çıkacaktır. Tüm bunları oyunun yıllar önceki haline bakarak rahatlıkla söylüyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var.

Destek verdiğiniz ve sabır gösterdiğiniz için ekip adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu aşamada ve açılışa kadar her bildiriminiz bizim için çok kıymetli. Her şeyi en iyi hale getirene kadar durmayacağımızı bilmenizi isterim.

Saygılarımla
Açıkcası Dorion umut ışığını yaktı. Bundan sonra olacak gelişmeleri heyecanla bekliyorum.

TearFall

Üye
Merhabalar,

Saygılarımla

Aşırı şekilde örnek aldığınız oyunda karakter hakimiyeti üst safhada, O oyunu yıllardır öne çıkaranda bu, Oyun motoruna bağlı kalmadan bu konu üzerine ayrıca yoğunlaşmanız gerekiyor...

Ayrıca birçok oyunun güzel yanlarını aldık gibi konuşmalar olmuştu, 20 yıl önce geliştirilen bir oyunu açık bir şekilde kopyalamaya çalışmışsınız, Ve ondaki herşey özgündü ilk ti , bazı şeyler 20 yıl önceki kadar bile stabil değil oyununuzda...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt