Alfa erken kayıtları(şubat) ne oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muchacho

Üye
Bildiğiniz gibi şubat ayında erken kayıtlar acılmıştı fakat biz oraya kayıt olduk sistem gereksinimlerimiz vs gibi soruları yanıtlayarak e posta ile kayıdımızı tamamlamıştık fakat su an kayıt işlemi yaptığımızda e posta aynı olmasına karsılık giriş yapamıyoruz bununla ilgili bilgisi olan bilgilendirme yapacak var ise konuyu +++ herkese iyi günler iyi günlerde sağlıklı şekilde oynamalarını diliyorum...

LunasCar

Üye
Merhaba selamlar,
Şubat ayında kayıt olmadın sadece forum doldurdun bu sebeple, aynı mail ile kayıt olman normal bir durum. Şubat ayında forumda verilen mail ile kayıt olan 3 bin kişiden birisiniz ve aynı mail ile kayıt olduğunuz için öncelik verilecektir.
İyi forumlar

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Şubat ayında form doldurduğunuz mail adresiniz ile tekrar kayıt olmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptığınız taktirde öncelikli olarak Alpha testine katılma şansınız bulunuyor.

iyi forumlar.

karagülle52

Üye
Merhabalar,

Şubat ayında form doldurduğunuz mail adresiniz ile tekrar kayıt olmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptığınız taktirde öncelikli olarak Alpha testine katılma şansınız bulunuyor.

iyi forumlar.
şubat ayında kayıt yaptığım gmail ile yine kayıt yaptım cuma günü yine de ilk girememe şansım var mı ?

Vision

Senior Moderatör
şubat ayında kayıt yaptığım gmail ile yine kayıt yaptım cuma günü yine de ilk girememe şansım var mı ?
Evet, şubat ayında 3000 kişi başvuru yaptı diye bilgi verildi. Fakat ilk gün 1500 kişi oyuna alınacak. Ama o 3000 kişiden tekrar kayıt olmayan kullanıcılar da mutlaka olacaktır, şansınız yüksek diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt