BOSUNASAYMA15HARF
Üye
merhabalar, ben alfaya giriş hakkı kazandım fakat arkadaşım yayıncı yayın açmak istiyor o hak kazanamadı hesabımı ona versem o girse sorun yaşar mıyım? herhangi bir şekilde
bazı kişiler hesabınız banlanır betaya bile giremezsiniz gibi şeyler söyledidesorun olmaz zaten her geçen gün daha fazla oyuncu için alpha onayı vericeklerini açıkladılar.
En sağlıklısı bir moderatöre sormakbazı kişiler hesabınız banlanır betaya bile giremezsiniz gibi şeyler söyledide
Hayır banlamaz sonuç olarak siz arkadaşım diyorsunuz büyük ihtimal yakın arkadaşınız siz kendiniz size verilen bir onayı başkasına veriyorsunuz bunda anormal bir durum yok benim o gün işim çıktı yerime başka arkadaşıma sen gir dedim bunda ne gibi bir sorun var.Ama sen bunu gerçek parayla satar bu ayrı bir duruma giriyor ona yetkililer ne söyler bilemem.merhabalar, ben alfaya giriş hakkı kazandım fakat arkadaşım yayıncı yayın açmak istiyor o hak kazanamadı hesabımı ona versem o girse sorun yaşar mıyım? herhangi bir şekilde
Bunu nereden bileceksiniz? Arkadaşım ile paylaşıyorum diye geçiştirip hesaplar alım-satım yapılabilir. Klasik bir tabir ile; "Hesap alımından ve satımından doğacak her türlü olumsuzluklar için Rokosoft destek vermemektedir. Bilginize..." şeklinde uyarı yapmaktan başka elinizden bir şey gelsin sanmam. Aksi halde birbirini çekemeyen insanlar olacaktır ve hesaplarını banlatmak için birbirlerine "Hesabını/hesaplarını sattı. Banlayın şu "xxx" kişi/kişileri diyerekten yönetimi de zora sokacaklardır. Tercih yine de yönetimin. Sonuçta dizginler yönetimin elinde.Merhaba, satılması kesinlikle yasak. Eğer satıldığıyla ilgili ya da satın alındığıyla ilgili bize bir geri dönüş olursa ilgili hesap banlanır. Ancak satış dışı arkadaşı ile yakını ile hesabını paylaşmakta bir problem görmüyoruz.
hiç bir iyi niyeti hak etmeyen bir toplumuz.Bunu nereden bileceksiniz? Arkadaşım ile paylaşıyorum diye geçiştirip hesaplar alım-satım yapılabilir. Klasik bir tabir ile; "Hesap alımından ve satımından doğacak her türlü olumsuzluklar için Rokosoft destek vermemektedir. Bilginize..." şeklinde uyarı yapmaktan başka elinizden bir şey gelsin sanmam. Aksi halde birbirini çekemeyen insanlar olacaktır ve hesaplarını banlatmak için birbirlerine "Hesabını/hesaplarını sattı. Banlayın şu "xxx" kişi/kişileri diyerekten yönetimi de zora sokacaklardır. Tercih yine de yönetimin. Sonuçta dizginler yönetimin elinde.