İstek Alfa Ödülleri hakkında

TheUprising

Üye
unknown (1).png

İyi günler iyi forumlar bu konunun açılış amacı tamamenbaşlıkta belirtildiği gibi "Alpha sürecinde oynayan bizlere vaad edilen ödüller hakkında"
Bu ödüller ne zaman verilecek acaba ? Önümüzdeki haftalar derken aylara aylar derken yıllaramı evrilecek ? bunun hakkında bir bilgilendirme yok
Discord ta yönetici bir arkadaşa sorduğumuda böyle bir cevap aldık , ödülün içeriği dahi belirtilmedi nedir bu sır gibi saklanan ödül ?

masterkol1

Üye
Bu konu biraz enteresan, aslına bakarsanız bu oyuna en çok dönüş yapan kitle ilk alfa oyuncularıdır. Ödül verileceği söylenip, sonrasındaki sessizlik kötü oldu.

GrejuwalTRl

Üye
Beta sürecinde de oynadım alfa sürecinde de ama öyle vaadler'den bir karşılık görmedim. Olacağını sanmıyorum.

shuopheal

Üye
Alfa ödüllerini bizde bekliyoruz bu oyunun gelişme aşamasında çok yardımımız oldu geri dönüşleri yaptık ama bize herhangi bir ödül, teselli gibi şeyler verilmedi.

TheUprising

Üye
Beta sürecinde de oynadım alfa sürecinde de ama öyle vaadler'den bir karşılık görmedim. Olacağını sanmıyorum.
Betadaki oyunculara sırf pk attıkları için ödüller verildi , alfada daha oyuna göz ucuyla bile bakmazken millet encok geri bildirimi yapan insanları görmezden gelmek aşırı derecede saçma - harita geçişlerindeki yükleme ekranında bile hala eski DV nin resimleri mevcut ne güzel günlerdi

masterkol1

Üye
Betadaki oyunculara sırf pk attıkları için ödüller verildi , alfada daha oyuna göz ucuyla bile bakmazken millet encok geri bildirimi yapan insanları görmezden gelmek aşırı derecede saçma - harita geçişlerindeki yükleme ekranında bile hala eski DV nin resimleri mevcut ne güzel günlerdi
Betadakilere dağıtıldı evet, alfadaki oyunculara hiçbirşey verilmedi. Söylendiği halde verilmedi en çok emeğide onlar vermiştir. Biraz haksızlık oldu bu.

seojinwoo

Üye
betada dağıtılan nft ürünleri daha cok hakedenler alfadaki geri bildirimlerde bulunanlardır. oyunun alfda surecınde bulunup herhangi bir ekstramızın olmaması gerçekden üzücü :) ve gerçekden bu oyunun gelişebilmesi için user olarak sadece kendi clanım adına konuşuyorum diğer clanlar hakkında bilgi sahibi değilim ama oyunun gelişimine destekde bulunmak için alfa sürecinde günlerce bugları bulup geri bildirimler attık ki kısa sürede çözülüp officiala daha rahat hazırlanılabilmesi için. ama beta sürecinde keyfine pk yapan kişilere nft ürünler dagıtılması gözle görülür haksızlık :)

GrejuwalTRl

Üye
Kanka Ben oyunun ilk betasında oynadım. Fakat herhangi bir ödül almadım ve hatta söyle diyebilirim betada oynayanlar için ödül verilecegini senden ögrendim alfa için biliyordum sadece

HazyShade

Üye
Alfa veya Beta da oynamadım ama oyunun şu andaki halinin sorumlusu olarak sizleri görüyorum. Kesinlikle geri dönüşleriniz yetersiz kalmış ya da hiç birine kulak asılmamış...

JaxSui

J
Alfa ve betada o kadar çok hata bug paylaşmışlardır ki… Test ekibine beni neden almadılar anlamış değilim. Ve asıl acı olan ise bir çok hata hala devam ediyor.

TheUprising

Üye
Alfa veya Beta da oynamadım ama oyunun şu andaki halinin sorumlusu olarak sizleri görüyorum. Kesinlikle geri dönüşleriniz yetersiz kalmış ya da hiç birine kulak asılmamış...
Emin ol , bizlerin geri bildirdiği veya oyunu daha iyi yönde etkileyecek hiç birşeyi oyun yönetimi getirmedi

TheUprising

Üye
Alfa ve beta oyuncularına bonussuz da olsa temsili bir kalıcı pelerin verilse hiç fena olmaz.
Aynen öyle beni diğerlerinden farklı gösterecek bu oyuna emek verdiğimi ve başından beri geliştirici ekibe geri dönüş yaptığımı belli edicek symbol bir ünvan (renkli) bile olsa yeter bizler %20 li %90 lı bonuslu şeyler istemiyoruz sadece farkındalık !

Alkoer

Üye
İlk alpha da az da olsa oyunu denemiştim. Ama ödül verileceğini bende şimdi öğrendim.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Ödüllerin dağıtımı bazı sorunlar nedeniyle ileri bir tarihe alındı. Bununla ilgili tekrardan bilgilendirme yapılacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt