Muti
Üye

Biliyorsunuz ki bazı suistimalci arkadaşlar şubatta 10 telefondan 10 hesap aldı ve şu an satışını yapıyorlar, tespit edebildiklerimi discord'dan şikayet etmiştim ama bu tek tek şikayetle halledilebilecek gibi görünmüyor. Öncelikle bu zihniyeti lanetliyorum, bu zihniyet metrobüste sıraya girmeyi reddedip yandan girmeye çalışan sıramızı çalmaya çalışan zihniyetle aynı. Row ekibine tavsiyem, alfa açıldığı gün online sayısına göre o gün içerisinde alım yapmaya başlayın, hesaplar bunların elinde kalsın. IP'den tespit ederiz diye düşünüyorsanız işiniz zor, valorant bunu denedi, satış yapanlar hesaplara girmeden sattılar, yani ilk ve tek giren kişi hesabı satın alan kişi oldu. Onu geçtim, başka bilgisayardan girildiğini tespit ettiniz diyelim, adam diyecek ki ben sabah iş yerinden akşam evden giriyorum." Oyunculara tavsiyem, almayın arkadaşlar, almayın ellerinde kalsın, yukarıdaki tavsiyeme yakın bir uygulama yapılırsa ilk alfa günü 1500 yerine 600-700 online olur, yönetim direkt +600-700 ekstra alım yaparsa çoğu oyuncu 100 tl verip bu suistimalcilerden üyelik almaz. 10 tane hesap alayım satayım 1000 tl para kazanayım, kardeş sen küçük hesapların adamısın, o 1000 tl hiçbir işe yaramaz.