shady19071907
Üye
Herkesin beklediği ALFA sürecinin ilk kısmı nihayet başladı. İzlenimlerimi sizlerle paylaşmadan önce bir iki bir şeylerde demek istiyorum. Arkadaşlar oyunlar arasında benzerlikler olabilir, benzer skiller benzer karakterler ya da haritalar olabilir. DOTA - LOL mantığını göz önüne getirebilirsiniz. MMORPG oyunlarında mantık genellikle aynı olduğu için benzerliklerin olması çok normal. Bu durum bir oyunun birebir kopyası birebir aynısı yapmaz. Benzer kısımlar var ama oyunun daha ALFA sürecindeyiz zamanla bolca güncelleme gelir. Twitch ya da Youtube canlı yayınlarında diğer oyunda 50 milyarlık charları olan, oyunu karalama kampanyasına başlamış. Bu oyunun tam sürümü çıksın o bitmiş oyunun helvasını yerler.
- Olumsuz
SON OLARAK:
- Bazı arkadaşlarımız ALFA sürecinin anlamını bilmeden direk "Asıp kesmeye" başlamış. ALFA Süreci oyun oynamak için değil test amaçlıdır. Unutmayın oyunu daha güzel hale getirmek bizim elimizde, bu elimizdeki fırsatı içi boş eleştirilerle kaçırmayalım. Herkese iyi oyunlar
Oyundaki olumlu ya da olumsuz izlenimlerime gelirsek:
+Olumlu:- Öncelikle oyun yönetimini tebrik ediyorum, ALFA sürecine göre makul derecede bug ve FPS dropları mevcut. Bunlarda çok normal
- Protean Warrior modellemeleri ön gösterime göre düzelmiş, bir çalışma olmuş mu bilmiyorum ama daha iyi olmuş
- Oyunun grafikleri çok iyi. Bu iyi grafiklerde bu tarz oyunları oynamak ciddi anlamda güzel bir detay
- İtemlerin büyük kısmının modellemelerini beğendim ve daha da geliştirileceğini düşünüyorum
- Ayarlardan grafik için birçok seçeneğin olması çok daha iyi FPS elde etmeyi sağlıyor
- Normalde bilgisayarı çok yorar diye düşünsem de oyun orta seviyeli yorma yapıyor biraz daha iyileştirilmiş
- Death Valley oyunda yapılmış ilk harita, ileri ki zamanlarda daha da geliştirilirse malum oyuna benzeme durumu daha da azalır
- Olumsuz
- Karakterlerin ölürken çıkardığı sesler ve canavarların ölürken çıkardığı sesler daha geliştirilebilir
- Magelerin alan modellemeleri küçük kalmış daha iyi şekilde yeniden modellenebilir
- Okçuların ALFA süreçlerinde PVP için alınmaması daha mantıklı. Yani azıcık PVP zevki yaşayacağız okçular tüm zevkin içine ettiler
- Drop düşmeleri, Optimizasyon sorunları ALFA için normal, üzerinde durulacak konular olduğu için yazmak istemiyorum
- Protean ve Lunaskar oyuncuları adam öldürdüğü zaman altta geçen isimler farklı renklerle belirtilmeli. Kimin ne öldürdüğü belli değil
- Oyuncu karakter isimleri için kullanılan Font biraz daha kalın ve belirgin şekilli bir font olabilir
SON OLARAK:
- Bazı arkadaşlarımız ALFA sürecinin anlamını bilmeden direk "Asıp kesmeye" başlamış. ALFA Süreci oyun oynamak için değil test amaçlıdır. Unutmayın oyunu daha güzel hale getirmek bizim elimizde, bu elimizdeki fırsatı içi boş eleştirilerle kaçırmayalım. Herkese iyi oyunlar
Son düzenleme: