Alfa ve kapalı beta sürecindeki kullanıcılılar hakkında

Szchull

Üye
Herkese merhabalar,

Birkaç gündür daha aktif takip ettiğim ve topluluğun içinde ''Knight Online'' oynamış ama sadece bu oyunu oynamış ve MMORPG türünde başka bir deneyimi olmadığını gördüğüm bir çok insana rast geldim. Herkes gibi bu oyundan benimde beklentilerim ve yeni bir kan olması umudum var.

Ancak bahsi geçen oyunda oynayan oyuncular bu oyunu tamamen o oyun mantelitesinde ( tüm oyun içi mekanik,sınıflar,terimler,oynanış ) olarak olmasını bekliyor ve diğer oyunlardan eklenebilecek ( örneğin ; ruh bağı, düşen itemin roll sistemi v.b.) sistemlerin mantıksız, adaletsiz olduğunu ve bahsi geçen oyundaki gibi olması gerektiğini düşündükleri, Hatta üzülerek ve altını çizerek belirtmek isterim ki daha şimdiden''DÜŞÜRDÜĞÜM İTEMİ NASIL SATAR GERÇEK PARAYA ÇEVİRİRİM '' düşüncesi içerisinde oldukları aşikar.

Hal böyle iken Alfa ve kapalı betaya alınacak oyuncuların cımbızla seçilmesinin oyunun faydasına olacağına inanıyor ve insanların yukarıda bahsettiğim benzeşme adına dahada bilgilendirilmesini topluluk idarecilerinden temenni ediyorum.

TheHandOfGod

Üye
Bence para kazanma peşinde olanların bu oyunu oynamaya yetecek PC'leri yok. Kaldı ki KO da ki gibi 10 tane 1500 TL'lik laptopla girip pazar yapma durumları da çok fazla olmaz inşallah yani.. Bu oyunda da 100.000 TL'lik karakterler olursa bu oyunu da oynamam. Adı üzerinde bu bir oyun. Akşama kadar gel memet git memet diye amirlerin peşinde koşanların ego tatmin merkezi olmamalı..

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar, endişenizi anlayabiliyorum fakat firma zaten sunucuda herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde kısa süre içerisinde kaydı bulunan tüm oyuncuları oyuna almayı planlıyor. O yüzden her kesimden oyuncunun, oyuna girip Alpha sürecini deneyimleyebileceğini düşünüyorum. Ayrıca p2w konusunda belirli kırmızı çizgiler var. Her kullanıcının isteği değerlendirmeye alınır fakat topluluk tarafından yeterli ilgiyi gören ve yönetimin mantıklı bulup, onay verdiği istekler oyuna entegre edilir.

Szchull

Üye
Benim girip girememem den ziyade, MMORPG tecrübesi yüksek bu işe vakit ayırabilecek insanlar SEÇİLİP, aynı siz moderatör ler gibi gönüllü olarak ''çalışacak'' deneyimleyip, objektif ve vizyonlu şekilde yorumlayacak, eleştirecek ve yapıcı önerilerde bulunacak bir oyuncu kitlesi topluluk ekibi tarafından bu 1 yıl içinde oluşturulabilirdi. En azından benim şahsi düşüncelerim bu yönde çünkü Türkiye şartlarında finansal durumlar göz önüne alınınca şirketin durumu yapısı ve yeni olması itibari ile gönüllü çalışanlar oyunun ilerleyişine büyük bir ivme kazandırabilir. İnsanları yetkinliklerine göre katagorilere ayırarak firma oyunu geliştirmesi açısından her bir bölümü farkı bir test evresinde devreye sokabilir. Belki bunlar oluyordur bilemiyorum ancak topluluğun bir kısmından gerçekten ürktüm ve böyle bir yazı yazma gereği hissettim :/

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt