Alfada gördüğüm bazı sıkıntılar

MrLeO

Üye
Merhaba,
Bende gördüğüm bir kaç sıkıntı ve eleştirimi burdan yapıyorum.

1- Mobların hp barları biraz hızlı doluyor. Buda yüksek level mobları tek başına kesmeyi imkansızlaştırıyor.

2- Karakterin oturma kalkma animasyonları biraz fazla yavaş. Rahatsız edici olabiliyor.

3- Npclerin isimleri fazla küçük uzaktayken hiç belli olmuyor büyütülmesi lazım.

4- Penceredeki yazıların renkleri kötü ve boyut olarak fazla küçük göz yoruyor.

5- Nickname en az 6 - 15 karakter sınırlandırması örneğin kendi ismimi kullanamıyorum :)

6-Mobların yürüyüş ve vuruş dinamikleri çok yapay duruyor.

7- Oyunu içindeymişim hissiyatını yaşayamıyorum. Tarif edemiyorum ama bir şey eksik duruyor.

8-Bankada istediğimiz sayfaya item koyamıyoruz. Tüm itemler ilk sayfada sıralanıyor.

9-Seçili Npc, Mob veya başka bir karakteri bırakmak istediğimiz zaman herhangi bir yere 2 kere tıklamamız gerekiyor. Bu 1 kez tıklamaya düzenlenmeli.

10-Stat point stabilize değil 1 kere bastığım halde bazen 2 kere arttırıyor.

11- Mini map kendi kendine sağa sola dönüyor. Bu haliyle kullanışlı değil.

12- İnvertory fazla küçük ve kullanışsız. İtem resimleri de küçük ve rahatsız edici renklerde dikkatli bakmazsanız itemin ne olduğu fazla anlaşılmıyor.

13- Matta kozmetik ürünü bonus eklenmese bile en azından item açıklaması eklenebilir.

14- Fare ile sağa sola dönmeye çalışmak aşırı yavaş oynamayı zorlaştırıyor.

15- Death vallay Camp değiştirirken sanki 1. serverdan 2. servera geçiyormuşuz gibi uzun sürüyor.

16- Her ne kadar Global bir oyun açma amacınız olsada ( Bu bizim için gurur vericidir) sonuçta bu oyunun alfasını %95 oranında türkler deneyimlemekte. Türkçe seçenek yapmak bu kadar zor olmamalı. En azından setting kısmı ve skill açıklamaları türkçeye çevrilebilir. Herkes ingilizce bilmek zorunda değil

Siyah34

Üye
15 de benim hızlı yüklüyor pc lerle alakalı sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt