ALFA'da İkinci Gruba Kaldık

shady19071907

Üye
12.jpg

Merakla beklediğimiz ALFA sürecinin başlamasına ramak kala, ALFA'ya hak kazanan 1. gruplara mail gönderilmiş. Anladığım kadarı ile Şubat da ALFA kaydı yapanlar arasından "karışık" şekilde 1.500 kişi belirlenmiş. Oyunu ilk test edecek kişi de 1500 kişi olacak gibi duruyor. Ve zamanla Burhan bey'in de belirttiği gibi aşama aşama 1.500 kişilik oyuncular ALFA'ya davet edilecek.​

ALFA'nın ikinci grubuna kalanlar olarak, sizler bu süreç hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani başlangıç olarak 1.500 yerine rakam 3000 olabilirmiş keza kullanılan Unreal Engine çok rahat şekilde bu oyuncu sayısını da ALFA'da kaldırabilir. Tabi oyun yönetiminin bir bildiği vardır, ufak yüreğimiz de burukluk var ama beklediğimiz oyun en önemli adımını da atmış bulunuyor. Şimdiden hak kazanan arkadaşlarıma bol şanslar diliyorum, darısı başımıza.​

GamingDeaF

Üye
düşünsene 1500 kişiden kaçı bilgisayarı iyi :)
çok donuyor çok kasıyor diye konu açmalarını bekle :)

shady19071907

Üye
düşünsene 1500 kişiden kaçı bilgisayarı iyi :)
çok donuyor çok kasıyor diye konu açmalarını bekle :)
ALFA sürecinde asıl amaç bu aslında kimin bilgisayarı nerede donuyor nerede sorun yaşıyor :) Bu süreçte donmalar, kasmalar olacaktır çok normaldir zaten PVP haritası açılacağı için sadece bu hatalar belirlenip sistem özellikleri saptanacaktır. İnşallah bizde dahil oluruz :)

exzess1v

Üye
Açıkcası kanalı, sistemi her şeyi ayarladım yayınla birlikte girişesim vardı fakat ilk grupta yer almıyorum ne yazık ki... Bilgisayarı kasan vs. arkadaş olduğu zaman benimle hesabını paylaşabilir :p

Cephrum

Üye
Hocam 3000 olsa seçilmesen yine aynı konuyu açmayacak mıydın?

shady19071907

Üye
Hocam 3000 olsa seçilmesen yine aynı konuyu açmayacak mıydın?
Hocam genel olarak yazmıştım, elbette 3000 - 5000 fark etmez fakat bu kadar bekleyen kitle için 1500 az rakam, o manada belirtmiştim. 3000 olsa ve seçilmesem yine yazmazdım. Daha çok insan daha çok geri bildirim daha çok PC performansları test etme anlamına gelir. ALFA için ölmüyorum

kurtadam

Üye
Aslında bahsedilmiş olduğu gibi pvp haritasında oyun mekaniklerini ve oynanışı test edilecek. Alfaya katılamayacak olan olursa bile birşey kaybetmiş olmaz. Bende heyecanlıyım fakat bir çok kişi zaten bir kaç saat bakıp çıkacak. Çünkü sürdülebilir farklı bir şey olmayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt