Alın Bu Bilgiyi Napıyorsanız Yapın.

Namesizz

Üye
Bir canavara parti dışından demage atılırsa item atma oranı büyük ölçüde düşüyor.Bu bosslar için geçerlimi bilmiyorum.

Slot canavarları için geçerli.Slotta ks var ise ve ne kadar ks ci yada siz ks oranınızı arttırırsanız düşen item oranı o kadar düşecek.

Deneyimlenip tecrübe edilmiştir.Ks siz slotta alacağınız drop ile ks ile slotta bütün dfoplar sizde olsa %50.1 i vurup slotu daha seri vr daha uzun sürede dönseniz abartı bir miktar aralığı yoksa örnek 5 saat ks siz 10 saat ks li tsrzında abartı olmadığı sürece düşen drop oranı büyük ölçüde düşüyor.Böyle bir sistem yapmışlar.

Bu tamamen kişikil deneuim gerçeği yansıtmamakla bir teoridir.Denenmiş ve tecrübe edilmiştir.

Ks slotunda olursanız eğer 2 tarafta droplardan feraggah edecektir.

JohnPlane

Üye
herkesde farm pre varsa dediğinin olma ihtimali yok ama tabi exp preyle gelip ks atıyorlarsa drobu etkileme ihtimali mevcutta dediğin gibi bu bilgiyle yapacak birşey yok kamu spotu gibi ks atmayın

CTU

Üye
Ben önerileri pek anlamadım ama verdiğin verileri test etmek için çok fazla defa denemek ve emin olmak gerek, pek tutarlı mı bilemedim :)

BenGeldim

Üye
aynen öyle. kac kısı yaratıga vurursa ve premıum u neyse ordan bır ortalamayla drop atıyor. ks atılan slot asla drop vermıyor yada cok az verıyor. zindanda bosslardan drop alamayan arkadasların buyuk bolümü bu sebeple dropsuz ayrılıyor gunlerdır. 8 tane farm prelı charla gırın hergun bol bol drop alıp cıkarsınız.

GorrTheGodButcher

Üye
Bir canavara parti dışından demage atılırsa item atma oranı büyük ölçüde düşüyor.Bu bosslar için geçerlimi bilmiyorum.

Slot canavarları için geçerli.Slotta ks var ise ve ne kadar ks ci yada siz ks oranınızı arttırırsanız düşen item oranı o kadar düşecek.

Deneyimlenip tecrübe edilmiştir.Ks siz slotta alacağınız drop ile ks ile slotta bütün dfoplar sizde olsa %50.1 i vurup slotu daha seri vr daha uzun sürede dönseniz abartı bir miktar aralığı yoksa örnek 5 saat ks siz 10 saat ks li tsrzında abartı olmadığı sürece düşen drop oranı büyük ölçüde düşüyor.Böyle bir sistem yapmışlar.

Bu tamamen kişikil deneuim gerçeği yansıtmamakla bir teoridir.Denenmiş ve tecrübe edilmiştir.

Ks slotunda olursanız eğer 2 tarafta droplardan feraggah edecektir.
yine bir taraflardan uydurulan bilgiler hahaha "deneyimlenip tecrübe edilmiştir" yazmış bir de. Dur tahmin edeyim 57 yıllık mmorpg deneyimin var, 33 yıldır rise benzeri oyunları oynuyorsun. 29.5 yıldır da farm atıyosun, o yüzden biliyosun hepsini ne var ne yok :D

RNG neydi RNG emekti emek.

balron

Üye
Gtten hurafe uydurma konusunda bizim milletin üstüne yok. Oyunu kodlayan adamdan mı aldın bu bilgiyi?
Item basarken tam bastığın sırada sunucudan 1 kişi çıkıp 1 kişi girerse kesin 8 oluyormuş kesin bilgi yayalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt