Alınan cashlerin iadesi

ProbLem

Üye
Ben ve arkadaşlarımın aldığı cashleri iade etmek istiyoruz. Oyun açılmadan 12500cash aldık amacımız destek olmaktı. Ama gözle görülür hiç bir değişim yok oyunda ve yakın zamanda da düzelecek gibi değil bu oyun. İade mümkün mü? Değilsede kendim ettim kendim buldum deyip sineye çekeceğim.

_AYDOS_

Üye
Geliştirilmekte olan bir oyun sonuçta bence sabredip daha güzelliklerini görme taraftarıyım sunuculardaki kesinti harici kötü bir durum olmadığı kanatindeyim.

ProbLem

Üye
Geliştirilmekte olan bir oyun sonuçta bence sabredip daha güzelliklerini görme taraftarıyım sunuculardaki kesinti harici kötü bir durum olmadığı kanatindeyim.
Beklentiye göre değişir, ama ciddi anlamda herşey knight online ile aynı aklıma 2004 lerdeki hali geldi uzun bir süre lazım tabii devam edilirse kolay değil.

shady19071907

Üye
Vallaha bu konuyla alakalı sorunları halledebilirsin umarım.

Son düzenleme:

Dilefruz

Üye
Ben ve arkadaşlarımın aldığı cashleri iade etmek istiyoruz. Oyun açılmadan 12500cash aldık amacımız destek olmaktı. Ama gözle görülür hiç bir değişim yok oyunda ve yakın zamanda da düzelecek gibi değil bu oyun. İade mümkün mü? Değilsede kendim ettim kendim buldum deyip sineye çekeceğim.
Merhaba,
Cash ücreti iadesi şimdilik bulunmuyor. Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Detaylı bilgi için oyun içi destek sistemine talep açabilirsiniz.

Dilefruz

Üye
Ek olarak siteler cash kodlarını iade almıyor bilginize. Biraz zaman ve sabır ile oyun çok iyi yerlere gelecek. Düşünülenden fazla kullanıcı girişi olduğu için sunucu kaynaklı sorunlar yaşandı. En kısa sürede düzelecek ve gerekli telafiler yapılacaktır.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt