OLderGuard
Üye
Selam olsun ROW Oyuncuları'na..
Yeni oluşum olan 'Rise Online World' oyunu hepimize hayırlı olsun,
Bu oyunu bizlere sunmak için gece/gündüz çalışan bütün ROW ekibine ayrıca teşekkür ediyorum/z.
Öncelikle bir çok çeşitli MMORPG oyunlarında yer almış bulunmaktayız.
Ancak yeni oluşan 'RISE ONLINE' sunucusuna AllStarz ailesi olarak toplu bir şekilde başlama kararı aldık ..
Güzel bir oyun olması dileğiyle iyi oyunlar dilerim/z..
Bizler Egosunu Yenmiş, Sadece Oyun Oynadığımızın Farkında Olduğunu Bilen Kişi(ler)yiz..
Oynadığımız Süreç Boyunca ( AllStarz Ailesi Olarak) Kimse İle Hiç Bir Sorunumuz Olmayıp,
Bizler Sadece 'DOST'luğa baki kalan arkadaş grubuyuz.
MMORPG serüveni boyunca kardeşlerimizle koca bir 5 sene devirmiş bulunmaktayız..
Bizleri bilen bilir, Tanıyan tanır..
AllStarz Claninin Mantalitesi her zaman şu yöndedir ve şu yönde olacaktır : Saygı, En Büyük Erdemdir..
Oyuna Başlayan Bütün Oyunculara 'BAŞARILAR' dileriz..
AllStarz Ailesi.
AllStarz Clan Lideri: OLderGuard
NOT
AllStarz ekibine yeni oyunda alımlar olacaktır,
Meele ekibi olarak başlayacağız ve 'Lunaskar' IRK'ını seçeceğiz..
Ekibe katılmak isteyen arkadaşlarım/kardeşlerim ROW'un discord sunucundan bana ulaşabilir yada forum üzerinden mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilir.
Discord İsmim: ! OLᴅᴇʀGᴜᴀʀᴅ - Aʟᴘᴇʀ#3533
Yeni oluşum olan 'Rise Online World' oyunu hepimize hayırlı olsun,
Bu oyunu bizlere sunmak için gece/gündüz çalışan bütün ROW ekibine ayrıca teşekkür ediyorum/z.
Öncelikle bir çok çeşitli MMORPG oyunlarında yer almış bulunmaktayız.
Ancak yeni oluşan 'RISE ONLINE' sunucusuna AllStarz ailesi olarak toplu bir şekilde başlama kararı aldık ..
Güzel bir oyun olması dileğiyle iyi oyunlar dilerim/z..
Bizler Egosunu Yenmiş, Sadece Oyun Oynadığımızın Farkında Olduğunu Bilen Kişi(ler)yiz..
Oynadığımız Süreç Boyunca ( AllStarz Ailesi Olarak) Kimse İle Hiç Bir Sorunumuz Olmayıp,
Bizler Sadece 'DOST'luğa baki kalan arkadaş grubuyuz.
MMORPG serüveni boyunca kardeşlerimizle koca bir 5 sene devirmiş bulunmaktayız..
Bizleri bilen bilir, Tanıyan tanır..
AllStarz Claninin Mantalitesi her zaman şu yöndedir ve şu yönde olacaktır : Saygı, En Büyük Erdemdir..
Oyuna Başlayan Bütün Oyunculara 'BAŞARILAR' dileriz..
AllStarz Ailesi.
AllStarz Clan Lideri: OLderGuard
NOT
AllStarz ekibine yeni oyunda alımlar olacaktır,
Meele ekibi olarak başlayacağız ve 'Lunaskar' IRK'ını seçeceğiz..
Ekibe katılmak isteyen arkadaşlarım/kardeşlerim ROW'un discord sunucundan bana ulaşabilir yada forum üzerinden mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilir.
Discord İsmim: ! OLᴅᴇʀGᴜᴀʀᴅ - Aʟᴘᴇʀ#3533