a.s şimdi bi araştirayım debit kartı hakkında pek bi bilgim yok. ödeme yöntemim sadece euro oldugu icin problem yasıyorum ama onerini dikkate alıp simdi arastiriyorum tesekkrlerSelam, ben de Almanya'da yaşıyorum. Oyun içi market üzerinden sorunsuz bir şekilde (N26 bankasını kullanıyorum) yurtdışı debit kartım ile alışveriş yapabiliyorum. N26'da online bir şekilde hesap açabilirsin, debit kartın da 1 hafta içinde gelir.
evet vatan gm vs. gorustum fakat razer gold pin ile sadece dolar olarak islem yapabiliyorum yurt dısından yada Kredi kartı ile dediler. ama razer gold USD nerden temin edebilirim hic bi fikrim yok cok arastırdım.Site üzeri yapabilirsin Vatan game , Oyun eks gibi Sorunsuz Kod Cash yüklüyebiliyosun.
razer hesabım avrupa bolgesi oldugu icin razer hesabımdan sadece razer gold EU cekebiliyorum. ama vatan gm vs. razer gold USD ile islem yaptıklarını soyledi. Razer gold USD yi nerden ve nasıl temin edebilirim ? hadi temin ettim diyelim Razer avrupa hesabıma dolar yukleyebiliyormuyum onuda bilmiorum. bilgin varsa paylasabilirsen cok sevinirimEkstra olarak Razer Gold platformunu önerebilirim, kısa bir süre önce Rise Online Cashleri eklendi.
![]()
Razer Gold & Silver - The Ultimate Game & Entertainment Recharge
Top-up thousands of games and entertainment content on Razer Gold catalog to enjoy exclusive game deals and Razer Silver rewards!gold.razer.com
![]()
Razer Gold & Silver - The Ultimate Game & Entertainment Recharge
Top-up thousands of games and entertainment content on Razer Gold catalog to enjoy exclusive game deals and Razer Silver rewards!gold.razer.com
Her hangi Normal debit kartla alisveris yapiliyor ben oyunu biraktim oynamiyorum artik ama irlandadan alisverislerde hic sorun yasamadimAlmanya'da yasıyorum bi cok kez cash yuklemeye calıstım fakat bi cozume ulasamadım. Kredi kartım yok yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler.
Her hangi Normal debit kartla alisveris yapiliyor ben oyunu biraktim oynamiyorum artik ama irlandadan alisverislerde hic sorun yasamadim sitelerdende gpay iyzico sorunsuz alisveris yapiliyorAlmanya'da yasıyorum bi cok kez cash yuklemeye calıstım fakat bi cozume ulasamadım. Kredi kartım yok yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler.