Almanya'dan Kredi kart dışında nasıl cash yukleyebilirim?

AYAZzZZ

Üye
Almanya'da yasıyorum bi cok kez cash yuklemeye calıstım fakat bi cozume ulasamadım. Kredi kartım yok yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler.

RickSancheZz

Üye
Yurtdışı işlemler ile ilgili çok bilgim yok ama aracı epin sitelerine eft ile bakiye yükleyip cash almayı denediniz mi ?

levbom

Üye
hazır sitelerden cash kodları satınalabilirsiniz. oyun sitelerinın çoğunda var. hatta hepsiburadada bile var kod.

Kenshin

Üye
Merhaba,

MTCGAME sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Birçok ödeme yöntemi bulunuyor.

SWPLEASE

Üye
Selam, ben de Almanya'da yaşıyorum. Oyun içi market üzerinden sorunsuz bir şekilde (N26 bankasını kullanıyorum) yurtdışı debit kartım ile alışveriş yapabiliyorum. N26'da online bir şekilde hesap açabilirsin, debit kartın da 1 hafta içinde gelir.

Vision

Senior Moderatör
Ekstra olarak Razer Gold platformunu önerebilirim, kısa bir süre önce Rise Online Cashleri eklendi.

HeaveN

Üye
Site üzeri yapabilirsin Vatan game , Oyun eks gibi Sorunsuz Kod Cash yüklüyebiliyosun.

AYAZzZZ

Üye
Selam, ben de Almanya'da yaşıyorum. Oyun içi market üzerinden sorunsuz bir şekilde (N26 bankasını kullanıyorum) yurtdışı debit kartım ile alışveriş yapabiliyorum. N26'da online bir şekilde hesap açabilirsin, debit kartın da 1 hafta içinde gelir.
a.s şimdi bi araştirayım debit kartı hakkında pek bi bilgim yok. ödeme yöntemim sadece euro oldugu icin problem yasıyorum ama onerini dikkate alıp simdi arastiriyorum tesekkrler

AYAZzZZ

Üye
Site üzeri yapabilirsin Vatan game , Oyun eks gibi Sorunsuz Kod Cash yüklüyebiliyosun.
evet vatan gm vs. gorustum fakat razer gold pin ile sadece dolar olarak islem yapabiliyorum yurt dısından yada Kredi kartı ile dediler. ama razer gold USD nerden temin edebilirim hic bi fikrim yok cok arastırdım.

AYAZzZZ

Üye
Ekstra olarak Razer Gold platformunu önerebilirim, kısa bir süre önce Rise Online Cashleri eklendi.

razer hesabım avrupa bolgesi oldugu icin razer hesabımdan sadece razer gold EU cekebiliyorum. ama vatan gm vs. razer gold USD ile islem yaptıklarını soyledi. Razer gold USD yi nerden ve nasıl temin edebilirim ? hadi temin ettim diyelim Razer avrupa hesabıma dolar yukleyebiliyormuyum onuda bilmiorum. bilgin varsa paylasabilirsen cok sevinirim

Bwonsamdi

Üye
Almanya'da yasıyorum bi cok kez cash yuklemeye calıstım fakat bi cozume ulasamadım. Kredi kartım yok yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkurler.
Her hangi Normal debit kartla alisveris yapiliyor ben oyunu biraktim oynamiyorum artik ama irlandadan alisverislerde hic sorun yasamadim

Bwonsamdi

Üye
Her hangi Normal debit kartla alisveris yapiliyor ben oyunu biraktim oynamiyorum artik ama irlandadan alisverislerde hic sorun yasamadim sitelerdende gpay iyzico sorunsuz alisveris yapiliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt