Öneri Alpha 1

cabbar

Üye
Destek amaclı pre-order gibi birşeyler yapınsanız destek vermek isteyen arkadaslar premium tarzında bir bagısta bulunur alpa kısmında oyun oynanır hale getirin bir tanede bug bildirme menusu konulsun oyuncular gordugu bugları hemen o menuden hemenden bug report yapabilsin herkes burada 4 gozle bekliyor eminimde destek vermek amaclı cogunluk bişeyler odemeye hazır oyunun acılma sureci hızlandırır akıl verir gibi olmayayım sadece fikrimi belirtmek istedim oneri yani saygılar sevgiler arkadaslar

Siyah34

Üye
tabi güzel düşünce ama şu gözlemde olur. adamlara bak çıkmamış oyundan para kazanıyorlar diye. tüm yapılan p2w karşıtı çalışmaları çöpe atmış olurlar.

cabbar

Üye
tabi güzel düşünce ama şu gözlemde olur. adamlara bak çıkmamış oyundan para kazanıyorlar diye. tüm yapılan p2w karşıtı çalışmaları çöpe atmış olurlar.
p2w olması icin parayla item satılması lazım oyle degil. sonucda playerin yaptıgı gozlem en iyisi buglar icin premium tarzında xp gain vs tarzında bişey veya alfa surecinde oynama ucreti diye alınabilir p2w le alakası olmaz yani p2w demek bir oyuncu verdigi gercek para ile diger oyuncunun onune gecmesi fakat benim dedigim oyuna erişebilmek alfa surecini hızlandırmak icin donate yani bagış tarzında
birşeyler

Vision

Üye
Siz olaya çok iyi niyetli şekilde yaklaşıyorsunuz fakat bunu kötü yerlere çekecek insanlarda çıkacaktır. Oyun açılmadan, Alpha sürecinde key satılıyor gibisinden. Bu yüzden dolayı yönetim kesinlikle bu tarz bir olayın olmayacağını belirtti.

cabbar

Üye
Siz olaya çok iyi niyetli şekilde yaklaşıyorsunuz fakat bunu kötü yerlere çekecek insanlarda çıkacaktır. Oyun açılmadan, Alpha sürecinde üyelik satılıyor gibisinden. Bu yüzden dolayı yönetim kesinlikle bu tarz bir olayın olmayacağını belirtti.
evet biraz iyi niyetli oldu tmm o zaman peki ucretsiz şekilde erişime acık olsun sonucda acılma surecini acılmasında en onemli etken playerlerin feedbackleri yanlısım varsa duzeltin ? benim amacım acılma surecini hızlandırmak sınırlı sayıda erişim verilir atıyorum yayıncılara verilir sora yayında key dagıtılır buda oyunun duyulmasına yardımcı olur buyuk bir hype heycan vs yaratır yani suan ben wow classic oynuyorum mmorpg'de isim yapmış bir oyun olarak ben yarın cıksın 13-15 yıllık emegi birakıp gelirim ama ben duydum duymayan cok insan var dedigim gibi sureci hızlandırmak nede olsa talep olunca yapımcılarda hevesi daha farklı olur atıyorum alpa kayıtlarında 3-5 bin kayıt gelir demişlerdir 20000 kayıt gelir emeklerinin karşılıgını almış gibi bir duydu hissettirir

Vision

Üye
evet biraz iyi niyetli oldu tmm o zaman peki ucretsiz şekilde erişime acık olsun sonucda acılma surecini acılmasında en onemli etken playerlerin feedbackleri yanlısım varsa duzeltin ? benim amacım acılma surecini hızlandırmak sınırlı sayıda erişim verilir atıyorum yayıncılara verilir sora yayında key dagıtılır buda oyunun duyulmasına yardımcı olur buyuk bir hype heycan vs yaratır yani suan ben wow classic oynuyorum mmorpg'de isim yapmış bir oyun olarak ben yarın cıksın 13-15 yıllık emegi birakıp gelirim ama ben duydum duymayan cok insan var dedigim gibi sureci hızlandırmak nede olsa talep olunca yapımcılarda hevesi daha farklı olur atıyorum alpa kayıtlarında 3-5 bin kayıt gelir demişlerdir 20000 kayıt gelir emeklerinin karşılıgını almış gibi bir duydu hissettirir
Firmanın birincil amacı zaten alpha-1 süresince tüm oyuncuları oyuna alabilmek. Fakat takdir edersiniz ki sunucunun vereceği reaksiyonları kestirmek çok zor. Sunucu tarafında her şey stabil gittiği taktirde kısa süre içerisinde tüm oyuncularımıza alpha key dağıtımı yapılacak.

guney

Üye
camur atmaya hazir bi kitle var maalesef samimi bir sey de yapiyor olsan anlatamazsin

cabbar

Üye
Tek yapmak gereken o zaman ucretsiz alpha surekli acık kalması lazım

Tekitekurin

Üye
öyle bir şey için oyunun pre paid sistemli olması lazım ve akabinde ön satışa çıkması lazım.
Ki keşke öyle olsa diyeceğim bir durumdur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt