Alpha 2.0 Göze Çarpan 3 Konu Hk.

JohnPlane

Üye
Merhabalar öncelikle bizi yani topluluğu dinleyerek yaptığınız gelişmelerden dolayı gönülden tebrik ediyorum. Direk konuya giriyorum

1) Pve
Yaratıkların saldırı animasyonu sabit olması sürekli bir kukla ile kavga ediyormuş hissiyatı veriyor bu da bana ve insanlara sıkıcı gelebilicek birşey olduğunu düşünüyorum. Şuan tabiki Alpha bu yaptığım yorum ilerideki süreç için , yaratıklari keserken yaratıkların birkac saldırı mekanizması ve ivmesi olursa bizde Dodgelamaya çalışırsak eminim ki çok güzel haz yaşatacaktır bize.

2) 2.0 Videosunda Görünen İtemle Koşma
Video da ki görünen Mage karakter koşma animasyonu düzelmiş fakat elinde ki asa anormal şekilde sallanıyor. Bununla ilgili bir değişme olmamış. Bu diğer itemler içinde geçerli koşarken elindeki kocaman bir silahın vücut ivmesi ile sallanması gerekirken haplanmis gibi hızlı hareket ediyor.

3. Skillerin başlama animasyonu
Yine video da ki mage karakterin Skill atarken önce beyaz veya rengi farketmez bir top oluşturup skili öyle atması görüntü olarak hoş durmuyor kendi kanaatim. Video da konuşan geliştirici arkadaş Alpha için yeterli dedi kesinlikle yeterli. Ama mesela fire Skill kullanırken karakterin etrafından alevler yükselmesi tarzi şeyler olursa daha ilgi çekici ve güzel olur diye düşünüyorum.

Katılırsınız, katılmasınız bilemiyorum bunlar şimdiden benim görüşüm 2.0 videosunda gördükleri izlenimlerim için saygılarımla.

hzljoepr

Üye
1 e katılıyorum ama yeni paylaşılan video'da o kukla hissiyatını kaldırmışlar sanki bana öyle geldi bilemiyorum. 2 ye katılmıyorum koşma animasyonlarına çok emek verildi çok uğraşıldı. koşma animasyonlarını düzelttiler 3 e de katılmıyorum çünkü mage skill animasyonu çok zor bu adamlar mpporpg yaptıkları için inan en zoru 3.sü mage skilleri, göze ne kadar batarsa o kadar zorlaşıyor. bişey eklesen olmuyor sadelik bozuluyor, en en zoru mage skilleri diyebilirm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt