Alpha v2.0 Süresince Alınan En kötü Karar.

sentezz60

Üye
Alpha Sürecinin En kötü Kararı. Döner EKmekçilerin ağlamasıyla.Can ve Mana Potlarının 1 Coins Olması oldu. Ne LvL test edebildik. Ne oyunun Oynana bilirliği kaldı. Üstüne 2000 Mana alan Makroya bıraktı. Oyuna Olması gerekenden 100 kat fazla İtem girdi.

60 lvl Sınırlı Alpha v3 Gelmeli Orjinal Exp Can ve Mana potlarının ücretli olması Bunları denememiz. Test Etmemiz Lazım.

Offical inde 60 LvL sınırlı olduğunu kabul Edersek Bu Kaçılmaz Duruyor.

KhanConqueroR

Üye
Dostum bu dediğin artık bahara yani betaya kaldı, oyunda onlarca fixlenmesi gereken bug varken makro vb pekte mühim kalmıyor. Sebebi ise makro engellenemez ve birçok alternatifi var. Bu yüzden önce oyunda fixlenmesi gereken şeyler aciliyet sırasına göre düzeltilip oyun akışkan şekilde oynanabilir hale getirilmelidir, diye düşünüyorum.

Muti

Üye
Pot konusunda haklısın sanırım, pahalıyken daha iyiydi oyun

JaxSui

J
Oyunun yazılımı gereği haritada bir sürü bug var. En basiti mobların atak yapamazken çarların atak yapabilmesi. Adam öyle bir buglamış ki 2 güne 70 oluyor. Ben bunları görünce bıraktım oyunu. Israrla offline pazarı yapmaya çalışıyorlar. Kaldırın online ve npc ekleyin isteyen online satsın isteyen komisyon karşılığında npcde satsın. Boşuna kalabalık. Günlerdir bir güncelleme bekliyorum ama kaç gün oldu hala yok. Umutlarım tükenmek üzere oyuna karşı.

TheUprising

Üye
Pot konusunda haklısın sanırım, pahalıyken daha iyiydi oyun
Oyunun en başı olduğu için herkes hypelıydı bu yüzden oyunun daha iyi gelmesi çok doğal.

Pot konusunda size şöyle örnek vereyim arkadaşlar , bizler ekip olarak ilk 70 olan insalarız ve skillerin harcadığı mananlar akıl almaz derecede yüksek ve mantıksız özellikle warriorlar için böyle spot tan gelen para manaya yetmiyor tek başına bir insanın bunun altından kalkması imkansız , görevlerden aldığınız paralarda yetmiyor örnek olarak ;
- video

Videoda alan skilleri olarak belirtmişim fakat , böyle birşey yok tüm skiller aşırı derecede iki hatta wariorlarda 3 katı mana yiyordu , spotlara makro kurup afk demişler fakat sanırım bu arkadaşlar şunu anlamamış elinizdeki item yandığında ap niz 30 20 ye düşüyor ve moba vuramıyorsunuz , kaldıki bu oyun açıldığında 5k lık 10k lık bundle şekilnde mana hp potları satılmazsa sistem bu şekilde hiç biryere gidemez insanlar spotlarda kasarken zaten mana parasını dahi çıkartamazken adamlar potu 1 coins yaptı diye sistemi bozan şeyin bu olduğunu söylüyorsunuz çok ilginç

lord1401

Üye
ilk 70 olan kişilerden birisiyim yapılacak en mantıklı hareket oldu potları 1 coine indirmek. pot parası bulamıyorduk ezik skill kullandığımız için partiden atıyorlardı görev ve moblardan gelen coinslerle pot parası çıkarmak imkansızdı.

pagii

Üye
Pot olayı bence de aşırı kötü bir karar oldu. Açıkçası 70 e kasarken gayet potları idareli şekilde kullanıp götürebiliyordunuz işi.

Potlar 1 coin olmadan önce öyle her önüne gelen "ks" atamıyordu. Yani demek istiyorum ki, kutu almanın, önemi vardı.

Kutu alamayan partyler giderdi çünkü adam cepten yiyordu. Ama simdi bakıyorsun adam sabahtan akşama kadar exp almasa bile sırf kötü amaçla rahat rahat takılıyor.

Şimdi burda Alpha süreci falan demeyin, hepimiz sonuçta en değerli şeyimizi, zamanımızı veriyoruz.

Judge

Üye
Valla Allah yönetime sabır versin.Siz ne istiyorsunuz alfada pot 1 coin olmuş 1 m olmuş ne farkeder.Oyunda öncelikli yapılması gereken onca şey varken potun fiyatı mı tartışılır.Biraz empati yapın.En basitinden afk pazar sisteminde milletin itemi parası kayboluyor bu sorun officialde olsa neler olur tahmin edebiliyormusunuz.Haritalarda binlerce hatalı nokta var ve özellikle mage ile bu hatalı noktalarla erişilemez noktalara erişebiliyorsunuz çar harita dışına oyun dışına kadar çıkabiliyor ve insanların pazar itemleri kayboluyorken gerçekten potun 1 coin olmasımı sorun :D eğer şakaysa komik şaka değilse daha komik bu post :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt