Öneri Alpha'dan beri beklediğim Archery animasyon yavaşlığının ve Nefret edilen Okçuluğun kültürümüzdeki önemi.

JamesCheasterfield

Üye
Mana pot ücretsizken bile warrior oynanmıyorsa officalde hiç oynanmaz. Bence tüm noblardan önce warrior acilen efektif bir şekle sokılmalıdır. Solosu yok pt si np kasamaz. İstenmeyen job warrior
oynanıyor abi karus tarafı full warrior ama ekipler aralarına almıyorlar yeni oyuncuları tek gezemeyenlerde ya bırakıyor ya da asas bp falan deniyor

AthenSlayeR

Üye
Np rankta clan sıralamalarına ve oyuncu sıralamalarına açıp bakın. 7/24 online olan melee ekiplerin kastığı npnin 6 katını kasmış sadece akşamları 2-3 saat oynayan mage ekipler. Daha oyunu bırakmak zorunda kalan warriorları saymıyorum bile. Sadece bu veriler Warrior ptlerin ne kadar pasif olduğunu görmeye yeterde artar

JamesCheasterfield

Üye
Mana pot ücretsizken bile warrior oynanmıyorsa officalde hiç oynanmaz. Bence tüm noblardan önce warrior acilen efektif bir şekle sokılmalıdır. Solosu yok pt si np kasamaz. İstenmeyen job warrior
beta ilk açıldığında attack sc olmadığı için warriorlar başlarda kasamadı np şu an warriorları vs lerde eksebilen yok warriorun serii vurduğu skill asasın en yüksek damage skilliyle aynı vuruyor

Step Back'te bozuldu bekliyoruz okçu komple kalkacak sanırım yakında

wolfphenom

Üye
evet sc lerin oyunun icine nasil ettiginin kaniti party buffu her job icin bikere olmasi tavsiyelerim falan flan demistim demicem biktim gidin koculari dinleyip o guclu bu gucsuz muhabbetine girene kadar neler neler yapilir.

AthenSlayeR

Üye
Boş serverde np kasıyor warriorlar olay kalabalıkta kasabilmesi. Ne scrram ne leg tutuyor. Warrior = çöp

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt