Amaç ne amaç?

Gangs

Üye
bakın çok ama çok merak ettiğimiz bi konu var bizim arkadaşlar arasında , imperialleri haddara , hagard'a koyup da o imperialleri pazarda ilk günden 500k'ya düşürmenizin amacı nedir ? hangi kafa hangi amaç bunu size gerçekten kim söyledi çok merak ediyorum , neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten bunlar çok ama çok garip komik şeyler,lütfen bi açıklama yapın gerçekten çok merak ediyoruz.

Archantos

Üye
bakın çok ama çok merak ettiğimiz bi konu var bizim arkadaşlar arasında , imperialleri haddara , hagard'a koyup da o imperialleri pazarda ilk günden 500k'ya düşürmenizin amacı nedir ? hangi kafa hangi amaç bunu size gerçekten kim söyledi çok merak ediyorum , neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten bunlar çok ama çok garip komik şeyler,lütfen bi açıklama yapın gerçekten çok merak ediyoruz.
Sorun itemin çok çıkması da değil aslında normal bir chitin sete göre avantajının abartılacak seviyede olmaması.

TheZK

Üye
Elit setler ile imperial set arasında çok bir fark olmaması çok normal, defansı fazla olması kafi , set bonusu olması gereken bir zırh türü değil zaten. Haddar/Hagard'da çıkması da gayet normal bildiğiniz elit item statüsündeki bir zırh ne yapılması normal yani bosslara mı koysunlar? Eleştirirken biraz daha mantıklı eleştirin lütfen.

Zbam

Üye
Elit setler ile imperial set arasında çok bir fark olmaması çok normal, defansı fazla olması kafi , set bonusu olması gereken bir zırh türü değil zaten. Haddar/Hagard'da çıkması da gayet normal bildiğiniz elit item statüsündeki bir zırh ne yapılması normal yani bosslara mı koysunlar? Eleştirirken biraz daha mantıklı eleştirin lütfen.
Ondan bahsetmiyor arkadaş haggard ve haddar da açılan ROW Asistantla farmlandığı için düşüyor fiyatları diğer tüm oyun sonu itemlar gibi ya ROW dropları Kapatılmalı Yada epik droplar Death Valleye taşınmalı

TheZK

Üye
İtemlerin Haddar/Hagard'da çıkmasını engellemeleri saçmalık olur. Bir şey engellenecekse ROW Asisstant kullanılan pt'de drop ve coins oranı değiştirilmeli %70-80 azaltılmalı. Bir günlük ROW maliyeti priest olan bir pt de 10-12m civarı, sırf coins ile masraftan çok daha fazlası geri geliyor. Bunun ortalama 150 pt 'de aynı anda yapıldığını düşünürsek günlük olarak ortalama 8-10gb para giriyor. Ayda 300GB demektir. İtem girişini hiç saymıyorum bile. ROW un amacı exp kasmak olmalı AFK farm değil. Drop&Coin oranlarının düşürülmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Gangs

Üye
Ayrıca istediğiniz kadar uğraşın action housede hiç vergi olmadığı sürece bu itemler böyle war scy en basitinden 15 m düştü, bu kadar ucuzladığı sürece bu oyunda farm yapan olmaz farm yapan yoksa da kesecek adam yok , action house oyunu darmadağın ediyor. Action house 2 gün kapatılıyor pazar kendine geliyor resmen.

Zbam

Üye
En çok üzüldüğüm kişelerde bu günlerde +7 item alanlar +1 lerin fiyatları çakıldı ama +7 ler aynı yakında +7 fiyatlarına yansıyınca bu düşüş onlarda başlayacak kapatılsın demeye fakat çok geç olacak

Jacques

Üye
Ayrıca istediğiniz kadar uğraşın action housede hiç vergi olmadığı sürece bu itemler böyle war scy en basitinden 15 m düştü, bu kadar ucuzladığı sürece bu oyunda farm yapan olmaz farm yapan yoksa da kesecek adam yok , action house oyunu darmadağın ediyor. Action house 2 gün kapatılıyor pazar kendine geliyor resmen.
Eskiden pazar falan kurar takılırdım şimdi oyuna bile girmiyorum ahye koydum itemleri kafam rahat yönetimin istediğide bu ölü bir oyun. Normal pazar kuran adamın avantajlı olması gerekirsen ah kullanan adam avantajlı bu nasıl iş nasıl mantık anlamadım gitti.

UNDERT0KER

Üye
amaç ne biliyor musun bu itemleri kolay bulunabilir yapmak ve milletin bu itemleri farm kapısı görmemesini sağlayarak pk'ya zarar gelmesini istemiyorlar. Bunlar zor çıksa millet bunların peşine düşecek para kazanacam diye Pk alanları boş kalacak milet mob kesme derdine düşecek.

Zbam

Üye
amaç ne biliyor musun bu itemleri kolay bulunabilir yapmak ve milletin bu itemleri farm kapısı görmemesini sağlayarak pk'ya zarar gelmesini istemiyorlar. Bunlar zor çıksa millet bunların peşine düşecek para kazanacam diye Pk alanları boş kalacak milet mob kesme derdine düşecek.
Alakasız aylardır gayet güzel pk dönüyor itemlarda ulaşılabilir bukadar sürede kimse demesin +7 yapamadım diye +7 epicler zaten end game

UNDERT0KER

Üye
Alakasız aylardır gayet güzel pk dönüyor itemlarda ulaşılabilir bukadar sürede kimse demesin +7 yapamadım diye +7 epicler zaten end game
3-5m lik skill bug için bowl lunaskar kaynıyor. garip proteanlar bowl giremiyor bu imperial para etse onun peşine düşecekler nesi alakasız

MaRaKeSH

Üye

çünkü adamın pot alacak parası yok hocam açık ve net böyle. onu geçtim bu konudada haklı olduğunu düşünüyorum fiyat düşürme olayı biraz fazla abartılmış durumda action houseda en düşük fiyatuın altında item konuluyor hep bazen avantaj kabul ediyorum ben mesela en düşük mana potunu alıp 2 üst fiyattan tekrar koyuyorum dün gece gece 3m kastım. ama sonuç itibariyle oyuncuların para coini kazanabilmeleri lazım

Zbam

Üye
3-5m lik skill bug için bowl lunaskar kaynıyor. garip proteanlar bowl giremiyor bu imperial para etse onun peşine düşecekler nesi alakasız
+7 itemı olmayan mı kaldı diyorum 6 ay olcak oyun açılalı daha ne kolay bulunacak item oyuna dün geldi bugun çöp fiyatına düştü ne kadar daha kolay ulaşılabilir olması lazım

Gangs

Üye
bu oyunda farmer olmazsa 2 ay sonra dardaki spiderları keseriz dostum haberin olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt