Amaç nedir?

JaxSui

J
Selamlar iyi çalışmalar.
Merakımdan soruyorum bu exp eventler sürekli verilen hediyeler insanları bir an evvel 65 yapma aracınız nedir? Yıllardır beklediğim bir oyunun 20 gün olmadan pvp serverine dönüşmesini izliyorum şu an. Herkesi 65 yapınca ne olacak acaba? 65 lvl olanlar exp sc almayacak premium almayacak. Bunun gibi şeyler…

acaba erkenden 65 yapıp hataları giderdikten hemen sonra yeni bir server açmayı mı düşünüyorsunuz ?
İyi çalışmalar.

Aziz

Üye
Selamlar iyi çalışmalar.
Merakımdan soruyorum bu exp eventler sürekli verilen hediyeler insanları bir an evvel 65 yapma aracınız nedir? Yıllardır beklediğim bir oyunun 20 gün olmadan pvp serverine dönüşmesini izliyorum şu an. Herkesi 65 yapınca ne olacak acaba? 65 lvl olanlar exp sc almayacak premium almayacak. Bunun gibi şeyler…

acaba erkenden 65 yapıp hataları giderdikten hemen sonra yeni bir server açmayı mı düşünüyorsunuz ?
İyi çalışmalar.
Neden resmi bir oyuna Pvp'e dönüyor diyorsunuz anlamıyorum. Ancak level önemsiz bir faktördür. Örnek veriyorum. Ben Shadowlands geldiği günün sabahına 60 lvl olmuştum. Ancak ondan sonrası için 3 ay karakteri adam etmekle uğraştım. Belki de oyun yönetimi 65'e ulaştırıp 70 cape geçiş sağlayacak? Kötü düşünmeyin. İnsanlar seviyelerini en iyi yerlere getirsin, getirsin ki oyun hızlı gelişim göstermek zorunda kalsın. End-game içerikleri eklensin. Seviye çok ama çok önemsiz bir faktör artık MMOlarda.

Quirah

Üye
İşte böyle kafalar yüzünden bu yönetim insanlara hayvani grindı dayatmaya çalışıyor.

Amaç nedir mi kardeşim? Anlatayım
2022 yılında tüm gün aynı slotta aynı yaratığı yüz binlerce kez kesmek bir gameplay değildir, içerik değildir.

Bu oyunun dungeonları var raidleri var. Söylenene göre yani. Amaç insanları direkt son levela yollayıp gerçek contenti oynatmak.

Umarım daha da kolaylaşır su leveling denen saçmalık

Şarapçıoğlu

Üye
Ben 70 sonrası hazırlığı olarak düşünüyorum. 70 sonrası skiller yok ama görev listesinden bakılabiliyor +70 diye. Asıl level kasma orada olacakmış gibi sanki emma velakin bilemiyorum.

MiceS

Üye
Tek hesap kasmayan 2-3 yan hesabı olan insanlar var. Zaten ksnoldugu için exp kasmak o kadar kolay değil

KENZOO

Üye
Ben eski yıllardaki gibi level e göre klana alınır yazılarını görünce hoşuma gitti açıkçası 60 lvl üstü klana alınır gibi yazılar görüyorum. Level kasmak yüksek level olmak oyundaki en değerli şey şu an.

BeyazAfrikali

Üye
2 günde 65 olsn varsa helal olsun ona. Ben lvlimden 8-9 lvl yüksek moblarda kasıyorum %0.08 artıyor exp.

shisuixg0dd

Üye
Selamlar iyi çalışmalar.

İyi çalışmalar.
ben oyunun 6.günü 65 oldum suan emeklerimin hiç oluşunu izliyorum ve death valleyde bomboş pkda atamıyorum teşekküler rise online

DESTUR

Üye
Exp kasması aşırı zor 56 dan sonra görevler aşırı yetersiz çok az exp veriyorlar

UnconscinabLe

Üye
Bence şu hali bile çok fazla işim gücüm yok yıl olmuş 2022 bir canavarı oturup 1 milyon kere kesmem. Bu sebepten dolayı bırakmayı düşünüyorum. Oyun çok güzel ama ex kasma olayı ilk çağ malesef.

Resquection

Üye
Durduk yere gelen bir etkinlik değildi bu, telafi içinse oldukça işe yarar bir şey oldu.

gen

Üye
madem oyun 70 lvlden sonra baslıyor girek 69 la cıksın karakter ne sacma oyunlar kurallar yapılıyor yaff :))

JaxSui

J
Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız ki :) daha solo zindanlar grup zindanlar açılmamışken itemler neredeyse hiç piyasada yokken. Craft sistemi tam gelişmemişken herkesi 65 yapmanın amacı nedir diye sordum. Ticari olarak ise 65 lvl adam neden premium alsın ? En azından büyük çoğunluğu almaz. Neden exp sc alsın almaz. Bu da şirketin gelirine olumsuz etki eder. Gibi gibi şeyler. Ama siz bilirsiniz. Görev itemleriyle hiçbir şeyi keşfetmeden 40 lvlde ezik zindanlara girmeden 65 olmaya devam.

SpeedyCaptan

Üye
merak etme bizim gibi çalışanlar düşünülmemiş zaten 7 24 bos vakti olanlar kasıyor bizim gibiler de mal mal bekliyo akşam olsa da kassak diye yer yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt