Amaç zenginlerin zevklerini alması mı?

Benbu

Üye
3 Aylık oyunda 100 gb üzeri char dolu gb alım satımı illegal denildiği halde sponsorlu yayıncılar bile yayınlarda gb alıp satmakta hepsini geçtim

1-Death valleyin suan % 70 i bu sekilde 3 ayda nereden kastıgı belli olmayan 100 gb lik charlarla dolu kalan %30 u da farm yapmaya calısan ınsanlar

2- Önceden 3 server vardı bi nebze insanlar farm yapabiliyordu suan 2 server var herhangi bir farm slotunda 10 15 dakikadan fazla kalamıyorsunuz partice gelip basıyorlar istesende karsı koyamıyorsun herifler basmıs parayı

3- Biz oyunu neden oynuyoruz para verip pk yapan adamları zevkten dört köşe etmek için mi_? ha yok dersen mage parti harici çık np kasabiliyorsan kas yada slot ta 15 dakıkadan fazla kalabiliyorsan gunde 9 10 saat kalda belki 1 2 item düsürüp adamların kucak dolusu para verip aldıgı ıtemlerın ucundan bakma fırsatı bul

4- Neden gb alım satın yasak denildiği halde oyunda durum böyle ?

Tanerrr

Üye
Gb alım satımını engellemek imkansız. Ama dedıklerıne katılıyorm.İnsanlara zevk vermek icin bu oyunu oynuyoruz

DeadN0t

Üye
Kardeşim becereksiz olma sende yap ? Bak biz oyuna sadece premium parası yatırdık ve şuan death valleyde kafa clanlara kafa atıyoruz :D Boş yapmayın ya kendiniz yapamıyorsunuz diye ağlıyorsunuz

Benbu

Üye
Kardeşim becereksiz olma sende yap ? Bak biz oyuna sadece premium parası yatırdık ve şuan death valleyde kafa clanlara kafa atıyoruz :D Boş yapmayın ya kendiniz yapamıyorsunuz diye ağlıyorsunuz
Öncelikle üslubuna dikkat ederek yazarsan sevinirim. Yıllar geçmiş bir oyundan bahsetmiyoruz suan yenı baslayan 100 kişi olsa bu adamlar 65 olsa bir şekilde 100 gb lik charların slot darlamalarını nasıl engelleyecekler? nasıl 10 15 dakıkadan fazla slotta kalacaklar ? her gece sabah 5 6 yı mı bekleyecekler ınsan sayısı azalsın diye ? e ne olacak bir süre sonra usanıp bırakmayacaklarmı suandada onlarca kisinin bıraktıgı gibi ? sonra ne olacak kucak dolusu para yatıran adamlar 2 gunde bir ırk degistirip birbirleriylemi savasacaklar? 1 yıl sonra sadece yenı user gırısının farmerların oldugu farm yapıp gb satmak olan ınsanların oldugu bır oyun mu olacak gercekten ? o zaman neden buna basladık hali hazırda oturmus bugsuz bir sistem yokmu ?bana bunu acıklarsan sevınırım buna benım tek cozumum gb satısının cıddı derecede takibi ve zone sayısının 2 den 3 e 4 e cıkartılmasıdır

maticmeta

Üye
3 Aylık oyunda 100 gb üzeri char dolu gb alım satımı illegal denildiği halde sponsorlu yayıncılar bile yayınlarda gb alıp satmakta hepsini geçtim

1-Death valleyin suan % 70 i bu sekilde 3 ayda nereden kastıgı belli olmayan 100 gb lik charlarla dolu kalan %30 u da farm yapmaya calısan ınsanlar

2- Önceden 3 server vardı bi nebze insanlar farm yapabiliyordu suan 2 server var herhangi bir farm slotunda 10 15 dakikadan fazla kalamıyorsunuz partice gelip basıyorlar istesende karsı koyamıyorsun herifler basmıs parayı

3- Biz oyunu neden oynuyoruz para verip pk yapan adamları zevkten dört köşe etmek için mi_? ha yok dersen mage parti harici çık np kasabiliyorsan kas yada slot ta 15 dakıkadan fazla kalabiliyorsan gunde 9 10 saat kalda belki 1 2 item düsürüp adamların kucak dolusu para verip aldıgı ıtemlerın ucundan bakma fırsatı bul

4- Neden gb alım satın yasak denildiği halde oyunda durum böyle ?
Cz de kağıt battle priestin ile 3 gb lik asastan tek yedin diye yalan yanlış bilgiler ile ağlamak için konu açmışsın kardeşim
Kadstığın bütün itemleri ve parayı siteye satıp karakterini güçlendirmiyip foruma ağlamanda ne bileyim, next.

Unbeatable

Üye
Haklısın ama elden birşey gelmez bu dünyada adalet aramak manavda balık aramaya benzer

TypeOf

Üye
Atı alan üsküdarı geçti. Bu saaten sonra oyuna başlayan anca bakar durur niye mi? Slot slot parselemişler oyunu, gücü yeten yetene kasılamıyorsun. zar zor 61 lwl oldum ve bıraktım. Oyunda ilk açıldığında drop veriyordu sonradan kıstılar, akıl edemediler mi ee sonradan oyuna başlayan adamlar bu adamlara nasıl yetişecek? Upgrade olayınada bir laf demek istiyorum bir oyunda ne kadar çok +7 +8 o itemden varsa basılmıyor. 4 5 6 da cayır cayır yanıyor. Oyun fazla olan itemi yakmak üzerine kurgulanmış. Oyuncu sayısı azalmaya başladığında hemen yeni serverler açıp pumblayacaklar :) En sonunda bana yaptırtacaklar bir oyun fakat ben hazır asset kullanmam :)

Benbu

Üye
Cz de kağıt battle priestin ile 3 gb lik asastan tek yedin diye yalan yanlış bilgiler ile ağlamak için konu açmışsın kardeşim
Kadstığın bütün itemleri ve parayı siteye satıp karakterini güçlendirmiyip foruma ağlamanda ne bileyim, next.
bp priest oynamıyorum ama kendi yeteneksizliğinizi parayla item alıp örten insanlarsınız ve bu oldugu surece bu sekıle konusuldugunda canınızı sıkacak ve ağlamaya baslayacaksınız

SessizCogunlugunSesi

Üye
Kaç defa yazdım bu oyunuda diğer oyuna bnzetmeyin diye ,insanlar Death Walley dışındada kendini geliştirebilmeli.Bu yapılmazsa oyunun gelişimi durur.Malesef her şeyi Death Walleye koyarsan, bu diğer oyuncuların gelişimini duruduruyor.Diğer oyuncular figuran,çeşmenin başını tutanların egolarını tatmin etmek için varmış gibi bi durum oluyor.

Tolgun

Üye
Full 24 saat farmcilar site gb satan zaten oyuncu sayilmaz ki robot baska bisey degil :D.
Oynamasin gb ci ler yeni kitleye oyun acilir.

melih42

Üye
hacı bu hayat bu oldugu gibi bu oyuında bu yapacak birşey yok yani oyunu geliştirme adına önerilerde bulunsanız yapacak hiçbirşey olmayacak durumla ilgili knu açmak yerine her fakir böyle isyan edecekse bende fakirin kralıyım nabalım yani kendinde biliyon çözümü yok gb al sat olmasa çok kısa sürede biter oyun

Alkoer

Üye
hacı bu hayat bu oldugu gibi bu oyuında bu yapacak birşey yok yani oyunu geliştirme adına önerilerde bulunsanız yapacak hiçbirşey olmayacak durumla ilgili knu açmak yerine her fakir böyle isyan edecekse bende fakirin kralıyım nabalım yani kendinde biliyon çözümü yok gb al sat olmasa çok kısa sürede biter oyun
isyan aslında yapımcının oyun çıkmadan verdiği sözlere. oyunda p2w gb satışı filan olmayacak oto atak bilmem ne olmayacak dediler.

hiç korkma oyun bitmez. şuan 30bin kişi oynuyormuş. 3bin kişi kalsın pre 500TL olsun oynanır.

şuanki durumda oyunu işten- okuldan artan zamanda TL yatırmadan zevkine oynamak mümkün değil.

ya TL yatıracaksın yada günde 18 saat online olup clan la farm atıcaksın.

birol2003

Üye
Hayatta böyle değil mi arkadaşlar bir avuç zengini milyonlarca insan mutlu etmeye çalışıyoruz, bu ortamı oyunun içinde bulunca niye bozuluyorsunuz ki, mevcut şartlarla ne kadar eğlenebiliyorsanız ona bakın, fazlası bizi yorar.

Benbu

Üye
Hayatta böyle değil mi arkadaşlar bir avuç zengini milyonlarca insan mutlu etmeye çalışıyoruz, bu ortamı oyunun içinde bulunca niye bozuluyorsunuz ki, mevcut şartlarla ne kadar eğlenebiliyorsanız ona bakın, fazlası bizi yorar.
tamam da bahsettiğin şey hayat gelme konusuunda seçeneğimizin olmadıı bir şey bu oyun oyunu düzenleyenler bizleriz

RionLi

Üye
01.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt