AMD islemcili Windows bilgisayarlar oyunu calistirmiyor #Unreal Crash

menessert

Üye
AMD islemcili Windows bilgisayarlar oyunu calistirmiyor. Buna bir cozum getirilmeli. Beta'da iken oynayabiliyorduk.

BASLA'ya bastiktan sonra "An Unreal process has crashed UE4-RiseOnline" hatasi aliyorum.

Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0x0000000000000000
RiseOnline_Win64_Shipping

Denediklerim:
Windows guncellemeler yapildi.
Oyun yeniden indirildi.
Bilgisayar yeniden baslatildi.
TdrDelay_Fix calistirildi.
Discord yoneticileri ile iletisime gecildi.

Ekli dosyalar

• c59fe73b-0643-402d-a398-76ecabe30d42.jpg
    c59fe73b-0643-402d-a398-76ecabe30d42.jpg
    418.3 KB · Görüntüleme: 84

esterq0n

Üye
Evet hocam bende tüm betalarda oyuna giriş yapabildim Launcer yayınlandığında Premium satın alıp karakter oluşturdum ancak şuan tam 1 saat 45 dk'dır Crash hatasını çözmek için uğraşıyorum yani tüm betalarda ve 3 gün önce yeni launcerde girip karakter açtığım oyuna şuan girememek acayip sinir bozucu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sistem özelliklerinizi iletir misiniz?

esterq0n

Üye
Tüm sistem güncellemeleri yaptım DirectX ve visual sonrasında forumda tavsiye edilen Nvıdıa kayıt defteri dosyasınıda indirdim olmadı oyun dosyası içerisindeki TdrDelay.fix dosyasınıda çalıştırdım yine olmadı hala aynı sorunu alıyorum

menessert

Üye
@BEARFACT , hem Alpha hem de Beta'da cok rahat bu bilgisayar ile oynuyordum oyunu. Official da ne olduysa calistirmiyor suan.

System Information
------------------
  • Operating System: Windows 10 Home 64-bit
  • System Manufacturer: LENOVO
  • System Model: 81YQ
  • Processor: AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics (6 CPUs), ~2.4GHz
  • Memory: 8GB RAM
  • DirectX Version: DirectX 12

kooray1995

Üye
tek yazdıkları sistem özelliklerini yazarmısınız olmuş yazdıktan sonra cevap yok e biz bu oyuna bütün beta boyunca girdik karakter oluşturduk şimdi mi açamıyoruz oyunu ? acil çözüm

Dockerize

Üye
Aynı problemi bende yaşıyorum. Alpha ve Beta süreçlerinde oynadım fakat offical da şu anda belirtilen hatayı alıyorum. Aşağıda sistem bilgisini paylaştım bu sistemle en kral oyunu oynayabilirken rise online da ne gibi bir hataya takılıyorum anlamadım açıkcası. Yaklaşık 10 gündür farklı forumlarda ve rise online forumunda konuyu araştırıyorum forumda bir kaç öneri gördüm uyguladım fakat onlar da işe yaramadı yani çözüm göremedim. Bilgisayara format bile attım öyle söylim :)

Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem :
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
NVIDIA Geforce RTX 2060
16GB RAM

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt