An Unreal process has crashed : UE4-RiseOnline hatası

Kren_

Üye
Merhabalar, Clienti açıyorum oyunun başlangıcındaki animasyonu görüyorum fakat daha sonra ''An Unreal process has crashed : UE4-RiseOnline'' hatası alıyorum sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Mergen

Üye
Merhabalar. Çıkan crash ekranında Send and Close seçeneğini seçerseniz hata direkt olarak bizim kayıtlarımıza gelecek ve teknik ekip tarafından incelenecektir. Ancak ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olunuz. Genelde ekran kartı sürücü hatası olabiliyor.

pentagram

Üye
Aynı hata bende de mevcut, driverlarım güncel halde. Send and Close diyerek geri bildirim yolladım umarım kısa zamanda çaresi bulunur

Güncelleme:

Oyunun klasörüne gidip launcher'i yönetici olarak çalıştırınca hata vermedi bilginize, birde öyle deneyebilirsiniz hatayı alan arkadaşlar. Şimdi id pw ekranına kadar girebiliyorum

Son düzenleme:

Gazi

Üye
Epig Games Launcher kapalıyken verdi hatayı bende, açınca düzeldi.

Kren_

Üye
Aynı hata bende de mevcut, driverlarım güncel halde. Send and Close diyerek geri bildirim yolladım umarım kısa zamanda çaresi bulunur

Güncelleme:

Oyunun klasörüne gidip launcher'i yönetici olarak çalıştırınca hata vermedi bilginize, birde öyle deneyebilirsiniz hatayı alan arkadaşlar. Şimdi id pw ekranına kadar girebiliyorum
Aynı şekilde girince hatayla karşılaşmıyorum teşekkürler.

ByErotica

Üye
RiseOnline ana klasöründeki " RiseOnlineLauncher.exe " ve Game klasörü içerisindeki " RiseOnline.exe " dosyalarına, uyumluluk ve yönetici olarak başlatma seçeneklerini işaretledikten sonra sorun çözüldü. Bilginize

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt