Ancient İtemlerin Satış Fiyatları

PattleBriest | Veinia

Üye
ancc.png

Merhabalar En son yapılan 3.3.1 güncellemesinde böyle bir açıklama görüyoruz ancak maalesef yine bir yama notunda yazılan güncellemenin oyun içine yansımadığını görmekteyiz aşağıda 2 adet aynı itemin birisi ancient diğeri normal olmak üzere satış fiyatlarını iletiyorum. Sevgili yetkililer eğer bir sorun varsa düzeltilecek mi?

normal.png
ancient.png

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Güncelleme notunda Ancient ön adına sahip eşyaların satış değerlerinin yükseltildiği bildirilmiş. Görselini eklediğiniz Ancient Destroyer, 3.3.1 yaması öncesinde npc'ye satış fiyatı daha düşükken, şu an Nadir Destroyer ile aynı fiyata eşitlenmiş yani npc'ye satış fiyatı yükseltilmiş. Herhangi bir sorun/hata bulunmuyor.

HeaveN

Üye
Death Valley çok çıkıyor bunlar Yakında Savaş puan bitcek bu gidişle yönetim sağolsun Oyunu komple sadece Death valley oynayın demiş. :)
Çok eksikler var güncelleme notları oyundaki şeyler hiç biri aynı deil bu güncelleme baya bozuk geldi.

HeaveN

Üye
Death Valley 2 Sunucu açın Lütfen Öle öle bi hal olduk çok sıkıcı tüm User 1 Sunucu yığmışsınız kapıdan çıkılmıyo lütfen 2 açın artık.

Vision

Senior Moderatör
Çok eksikler var güncelleme notları oyundaki şeyler hiç biri aynı deil bu güncelleme baya bozuk geldi.
Örnek verebilir misiniz? Belki konu sahibi arkadaş gibi bazı şeyleri yanlış yorumluyorsunuzdur.

Vision

Senior Moderatör
Death Valley 2 Sunucu açın Lütfen Öle öle bi hal olduk çok sıkıcı tüm User 1 Sunucu yığmışsınız kapıdan çıkılmıyo lütfen 2 açın artık.
Savaş haritasının asıl amacı PvP'dir. Eğer PvP haritasında farm yapmak istiyorsanız ve karakteriniz slota gelen oyuncuları püskürtemeyecek kadar güçsüzse ölmeniz çok normal. Ek olarak, Death Valley haritasının 2. kanalı 20:00 - 02:30 saatleri arasında aktif edilecektir.

HeaveN

Üye
Ne kadar güçlü olursa olsun Püskürtmek imkansız zaten Oyunu tamamen Death valley farm amaçlı çekmişsiniz Krallık çok saatler oynadım
Ne coins var ne drop yeni başlıyan oyuncu lvl 59 - 60 İllaki Deaht valley yolunu tutcak gelişmek için farm atmak zorundayız.

Biraz farm atalım diyoruz imkansız oyunu 1 Sunucu yığmışsınız, oyun öyle bi kalabalıkki arka ve ön kapıdan bile çıkamıyoruz Asaslar Görünmez olmuş slot enayi bekliyo
gelsin kesek diyolar.

Nasıl gelişcek bu yeni başlayan oyuncular ? - Tek sorun bizde gibi düşünüyosunuz Pk atılcak biliyoruz tabikide Farm Death valley taşımışsınız.
10 saat haddar olmak üzere Krallık farm atsam hiç bir şekilde gelişemicem Droplar sadece kesin olarak analiz ettim Death valley daha hızlı düşüyor.

Vision

Senior Moderatör
Ne kadar güçlü olursa olsun Püskürtmek imkansız zaten Oyunu tamamen Death valley farm amaçlı çekmişsiniz Krallık çok saatler oynadım
Ne coins var ne drop yeni başlıyan oyuncu lvl 59 - 60 İllaki Deaht valley yolunu tutcak gelişmek için farm atmak zorundayız.

Biraz farm atalım diyoruz imkansız oyunu 1 Sunucu yığmışsınız, oyun öyle bi kalabalıkki arka ve ön kapıdan bile çıkamıyoruz Asaslar Görünmez olmuş slot enayi bekliyo
gelsin kesek diyolar.

Nasıl gelişcek bu yeni başlayan oyuncular ? - Tek sorun bizde gibi düşünüyosunuz Pk atılcak biliyoruz tabikide Farm Death valley taşımışsınız.
10 saat haddar olmak üzere Krallık farm atsam hiç bir şekilde gelişemicem Droplar sadece kesin olarak analiz ettim Death valley daha hızlı düşüyor.
Savaş haritasının birincil amacı kullanıcıların o haritada PvP yapmasıdır. PvP haritasının dediğiniz gibi kalabalık olması negatif değil pozitif yönde güzel bir olaydır. Eğer dediğiniz gibi krallık haritalarında yeteri kadar farm alanı bulunmuyorsa, bunu farklı bir şekilde eleştirmeniz ve öneride bulunmanız gerekiyor. Şu an sunmuş olduğunuz argüman maalesef doğru değil.

HeaveN

Üye
@Vision Oyunda çok oynuyoruz gördüklerimi söylüyorum ben Krallık Tüm slotlar bomboş kimse kalmadı belki 1-2 kişi görürsünüz.

Oyun içi GB eritmek için güzel birşey ama bir aktiflik düştü açıkcası herkes Pk alanında artık sadece Pk atmak istiyenler değil
Farm atmak istiyenler daha çok güzel birşey tabi yoğunluk ama şöyle birşey var oyun çok kavga sıkıntı çıkarıcak gibi yine bu size döncek.

Ben ön kapıdan çıkamıyorum her yer asas dolu arka kapı çıkcam ordada adam geliyor çok baskın oldu kötü alışkanlık asaslar artık Merkezden çıkmamızı bile istemiyor.

Opus Magnum

Üye
Merhaba,

Güncelleme notunda Ancient ön adına sahip eşyaların satış değerlerinin yükseltildiği bildirilmiş. Görselini eklediğiniz Ancient Destroyer, 3.3.1 yaması öncesinde npc'ye satış fiyatı daha düşükken, şu an Nadir Destroyer ile aynı fiyata eşitlenmiş yani npc'ye satış fiyatı yükseltilmiş. Herhangi bir sorun/hata bulunmuyor.
Nasıl yani?

Ancident in yüksekti normali de aynı fiyata mı geldi? E o zaman npc ye satış tarafından nasıl bir fark olacak ikisi de aynı para?

Vision

Senior Moderatör
Nasıl yani?

Ancident in yüksekti normali de aynı fiyata mı geldi? E o zaman npc ye satış tarafından nasıl bir fark olacak ikisi de aynı para?
Hayır, ancient ön ekli silahın satış fiyatı düşüktü, 3.3.1 yamasıyla nadir seviyesindeki eşyayla aynı fiyata yükseltildi.

Opus Magnum

Üye
Hayır, ancient ön ekli silahın satış fiyatı düşüktü, 3.3.1 yamasıyla nadir seviyesindeki eşyayla aynı fiyata yükseltildi.
Tamam da ancident ön ekine sahip olan daha güçlü iken neden aynı para? Sizce de saçma değil mi? En azından %5 10 fazla olsa normal derim daha güçlü silah ancak güçsüz versiyon ile aynı fiyata sahip??

Vision

Senior Moderatör
Tamam da ancident ön ekine sahip olan daha güçlü iken neden aynı para? Sizce de saçma değil mi? En azından %5 10 fazla olsa normal derim daha güçlü silah ancak güçsüz versiyon ile aynı fiyata sahip??
Nadir seviyede olduğundan dolayı aradaki farkı o şekilde kapatıyor olabilir. Net bilgi almak için önerinizle birlikte destek bileti gönderebilirsiniz, değerlendirilecektir.

PattleBriest | Veinia

Üye
Bana da diğer eşyalardan daha yüksektir ibaresine rağmen düşüktü şimdi onlarla aynı seviyeye çekildi açıklaması abes geldi ama sorgulamıyorum ben konumu açtım okuyan okuyup tepkisini gösterir kafasındayım

Opus Magnum

Üye
Nadir seviyede olduğundan dolayı aradaki farkı o şekilde kapatıyor olabilir. Net bilgi almak için önerinizle birlikte destek bileti gönderebilirsiniz, değerlendirilecektir.
Abi gözünü seveyim ya aynı silahın daha güçlü versiyonunun aynı paraya satılması için neden ticketi ben atıyorum ya?

Ayrıca yama notlarında kapı gibi "daha yüksektir" ibaresi var.

Witch_King

Üye
Aynı para edecekse peki neden Ancient versiyonu üretilmiş bu silahın :) Mantığı ne yani onu da anlamadım.

PattleBriest | Veinia

Üye
Konuyu an itibariyle ticket attım gelecek olan resmi cevabı buradan ileticem sizlere :)

Edit: Gelen cevap aşağıdadır.

1670751712952.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt