Öneri animasyon iptali hakkında öneri

wolfphenom

Üye
aklıma durduk yere çok güzel bişi geldi paylaşayım dedim animasyon iptali için komboda baya bi tepki olduğunu görüyorum malum oyuna benzediği için ben bu animasyon iptal olmadan kombo yaptığında farklı bi efekt yapılabileceğini yada karakterin silüetinin karakter animasyonu bitirmeden vuruş yapması gbi çözüm olabilir böylece hem karakterin attığı skillerin vuruş animasyonu kesilmez hemde kombo yaptığımızı anlarız hemde hissiyat bakımından oyuncular için farklı bi deneyim olur lütfen dikkate alırmısınız.

Jackass

Üye
Yazdığından bir şey anlayan varsa bana da açıklasın lütfen. Ne nokta var ne virgül hiç bir şey anlamadım.

wolfphenom

Üye
ben forum forum gezip noktalama kurallarına uymayanları rencide etmek gbi bi hobim olmadığından kafam yazmaya değilde yapıcı olmaya basıyor demekki benim açtığım konuda bana yardımcı olmak için anlamadım düzeltebilirmisin diyebilirdin ama sırf sen anlayamıosun diye düzeltmeyeceğim aceleye geldi ben noktalama kurallarına uymayanların yazdıklarını çok kolay anlayabiliyorum anlaşılır olduğunuda düşünüyorum ama sorunun noktalama değilde anlatılması zor olan bişi olduğu için anlaşılamayabilir şimdide nokta virgül kullanmadım sırf anlama diye çünkü yorum yaparken muhattabına değilde kameraya oynuyorsun bende aynısını yapayım bakalım :)

Bu animasyon iptalini biz istedik zaten kesinlikle kalmalı
skili atacak kombo belli olması için farklı bi animasyon olacak ayrı bekleme süresi flan olmayacak oynayışa gram etkisi olmayacak sadece görsel olarak animasyon devam edecek fakat diğer skile basıldığında iptal olacak r ye basıldığında değil. combo yaptıgımızı yada kaçırdığımızı karşısıda görecek bu şekilde alıştığımız oyundaki aynı deneyim aynı oynayış sadece estetik olması için görsel bi detay

Moderatör tarafında düzenlendi:

Decrt

Üye
Yorum yapmak için yapılmış yorum. Bana kalırsa forum kurallarında asgari yazım kuralları olması gerekli.

wolfphenom

Üye
ne dert ettiniz malum oyundaki pedaliniz yine çalışacak :) önemsenmemesi için yapıyorsunuz biliyorum önemsenmezse kendileri bilir.malum oyun kitlesinin istekleri öncelikli oluyor fakat para dönmeyince multi cilent açamayınca illegalikten dönen paranın içinde olamayınca o oyundan başka hiç bi oyunda başarılı olamayanlar tekrar geri dönecekler .ÖNEMSEMİYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ SİZE KALSA SLİTE BİLE İSTERSİNİZ çünkü kingdom online da malum oyuncu kitlesine kulak verdiğinden oyunun fişi kesildi :)işinize gelen bi yorum olsa noktalama işaretlerini kendiniz koyarsınız :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt