ANKET : 8 Pc'liler için Kısıtlama Getirilsin Mi?

8 Pc'liler için kısıtlama getirilsin mi?

• Evet! Bir partiye aynı ip'den 2 hesaptan fazlası yasaklansın.

Oy: 28 50.9%
  • Evet! Yönetimin belirleyeceği kesin sonuç üretecek farklı bir kısıtlama getirilsin.

Oy: 20 36.4%
  • Konu hakkında fikrim yok.

Oy: 0 0.0%
  • Hayır. Aynı kalsın.

Oy: 7 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .

kylimcy

Üye
Yönetimin biz oyuncuları dinlediğini biliyoruz? Bu sebeple ortadaki 8 Pc kullanan oyuncularla ilgili sorunları çözecek bir anket başlatmak istedim.

Aslında konu belli. 8 Pc ile sürekli gold üreten bir kesim var. Bu kişiler sayesinde oyunu keyif almak için oynayan bizim gibi oyuncular mağdur oluyor veya oyun keyfi hiç olmuyor. Üstüne üstlük piyasaya giren aşırı gold miktarı sayesinde piyasada şişkinlik oluşuyor.

Yönetim ise bu tür sorunlara gold veya droplarda azaltma yöntemine gidiyor. Bu kesim yüzünden herkes mağdur oluyor.

NOT : Yazılan cevaplar için;

Bunun bir anket olduğunu unutmayın lütfen. Fikrinizi belirtmeniz için açıldı. Bir konuya karşıt görüşünüz varsa bunu lütfen savunduğunuz şeyi açıklayarak yapın. Aynı fikirdeyseniz veya karşıt fikirdeyseniz bunun nedenini de yazmanız burada yazılanları okuyan yöneticiler için doğru bir fikir olmasa dahi farklı bir fikrin yol göstericisi olabilir. Kısaca örnek vermek gerekirse, " hayır " diye yorum yapmak yerine " hayır çünkü ............. " şeklinde sebebini de açıklamanız faydalı olacaktır. Hiçbir işe yaramasa bile seviyeli bir tartışma ortamı olur :)

Yazımda veya anlatmak istediğim konularda hatam varsa affola. Umarım bu anket sayesinde herkes için faydalı bir sonuca ulaşılır.

kimyasal

Üye
Oyunda IP sınırlaması gelse bile bunu premiyum alanlara serbest şeklinde bir sistem yaparlar bu seferde. Kasa her zaman kazanır misali , 8 pc farmcılar ancak kardan zarar ederleri IP işi bu işi bitirmez. GB bu kadar değerlenmişken bu adamlar paraya para demezler gibi.

AdrenaLine60

Üye
Gold ları düşürmek yerine slotta 2 char ile kesip 6 charı oturtamasın mesela hepsine row açma şartı gelsin o zaman kar edemez bırakırlar slotta taksi yapıyo gibi bi durum söz konusu bence banlanmalı

Gensuke

Üye
ankete row kanallarındaki droplaarın kalkması seçeneğini eklemelisin en temiz çözüm

gaddarkerim

Üye
kısıtlama getırmen için önce oyunda bir denge kurman lazım..ben elle 3 saat farm atıp 1 arch alıp onuda satıp mana giderine harcıyorsam ..8 pc rowlau farm makbuldur..

Gensuke

Üye
1.png

buna neden izin veriyorsunuz yani bu adamlar size ne kadar kazandırıyor olabilir ?

kimyasal

Üye
Kazanç sağlayan guruplar vardır, sonuçta GB satana sitelerin tedarik zincirinde bulunan halkalardan birisi 8pc li farmcılardır. Arkadaşlar bu sorun malum oyunda da malesef koxp kullanımı olarak devam etmekte ve göz yumuluyor. Malum oyun artık farm denen şeyi bitirdiğinden genie ile farm kurtarmayınca oradaki farmcılar koxp kullanmaya başladı.

halisozer

Üye
bu adamlar ekmek yemesin diye slotların droplarını mahfettiler elle farm atiyoruz pot parası cıkmıyor 4 saat earth golem döndük 2 arkadaş 1 tane drop düşmedi harcadığımız pot bir zarar ettirdi delirmemek elde değil yazık cidden cok yazık

takosta

Üye
oyunun geldıgı son noktadır. hangı oyun olursa olsun. 8 pc farmerler gırdıgı an o oyun çökmüş ve tl ye dönmüş demektir. bu yasandı yıllarca tecrube edıldı. ve bu kadar sıkayet varken hala bır önlem alınmaması hala mevcut playere sacma sapan nerfler yasaklar buglar yaşatılması ne kadar ılgılı oldugunuzu gosterıyor. oyunun %90 ı bu adamları ıstemıyor batırmasınlar oyunumuzu dıyor, yonetım tepkısız. acık ve net bunlarla bır baglantıları yoksa bende hıcbırsey bılmıyorum. ıyıce cıvıttılar. adama cozum bulamayıp oyunu dropu goldu kısıtlamak tum oyuncuların farmını gelısımını kotu etkılıyor hala sunu kafaları almadı.
oynamak ısteyen adam nasıl sogutulur adlı calısma. tesekkurler ekıp ve yonetım. supersınız bu kafada devam.

Myra

Üye
Aynı ip den çoklu giriş için premium şartı getirilebilir.

berktun

Üye
Row farmı kalksın amacına uygun sadece exp için kullanılsın. Rowsuz kanal sayısı ikiye çıksın rowsuz kanallarda exp ve drop artışı gelsin. Birazda emek veren değer görsün.

gumuskaya

Üye
farm atacak olan elle atsın row ile farm olayı olmasın çözüm zaten bu sabahtan akşama elle oyun oynuyorum garip bi güncelleme paramın değeri kalmıyo türkiye ekonomisini geçti oyun yöneticileride bildiğin elon musk manipüle paso

gokhanez

Üye
Bu kadar şikayet edilen bir konuya daha çok oy gelmesi gerekmez miydi? Bana mı öyle geliyor?

Ayrıca bu konuda birden fazla önlem alınmalı. Sadece ip engeli değil bunun yanında farklı engellemeler de yapılmalı.

Bazı konular vardır ki acilen önlem alınması gerekir. Nedense yönetim hareketleriyle iş işten geçsin öyle önlem alırız diyor her defasında.

Oyuncunun istediklerini yapan yönetim anket sonuçları bu oranda devam ederse oyuncuların istekleri doğrultusunda bir önlem alacak mı sonuçlar belli olduktan sonra göreceğiz :)

bekirdemirr92

Üye
Bu kadar şikayet edilen bir konuya daha çok oy gelmesi gerekmez miydi? Bana mı öyle geliyor?

Ayrıca bu konuda birden fazla önlem alınmalı. Sadece ip engeli değil bunun yanında farklı engellemeler de yapılmalı.

Bazı konular vardır ki acilen önlem alınması gerekir. Nedense yönetim hareketleriyle iş işten geçsin öyle önlem alırız diyor her defasında.

Oyuncunun istediklerini yapan yönetim anket sonuçları bu oranda devam ederse oyuncuların istekleri doğrultusunda bir önlem alacak mı sonuçlar belli olduktan sonra göreceğiz :)
Önlem alacaklarına inanıyor musun

kainlight

Üye
Bu konulara genelde yorum yapıyorum çünkü oyuna ara verme sebebim de bu konuydu farm atamıyorum bir şey yapamıyorum o zaman neden oynayayım belki düzelir biraz ara veriyim dedim ama forumu takip ettiğim kadarıyla hiç bir düzelme yok. Fakat şunu fark ettim oyuncular olarak bizde de sorun var çünkü hiç bir şekilde kendimizi geri çekmiyoruz nasıl yani derseniz bu 8 partili döner ekmekçi tayfa dışında kalanlar hiç bir şekilde oyuna para kazandırmayıp premiumdur, rowdur vs dir alıp oyuna kazandırmazsak işte o zaman kaybetmeye başladıklarında bence bizi dinlemeye başlarlar. Sitelerden kimse gold vs almaz aldıkları goldlar sitelerin elinde patlarsa aynı durum siteler içinde bence geçerli olacaktır. Bence bunu da bir düşünmeliyiz arkadaşlar çünkü biz almaya devam ettikçe burada sızlanmamız hiç bir şeyi değiştirmiyor hatta daha kötü oyun yönetimi ve sitelerin alıyorlar ben kazanıyorum istedikleri kadar ağlasınlar dediklerini düşünüyorum. Şunu da tekrar edeyim oyun performans vs ile ilgili açılan konularda yönetim sağdan soldan fırlayıp erken erişim bu erken erişim derken bu konuda daha 1 tane yorumlarını görmedim sebebini de yukarıda yazdığım duruma bağlıyorum. Benim şahsi fikrimdir. Hepinize iyi oyunlar

Akroo

Üye
Arkadaşlar açılan kaçıncı konu belli değil yönetim bu konu hakkında bir şey yapmıyor kaç defa yazdık sizde yapın der gibi cevap veriyorlar.
Rowun çıkış amacı neydi exp exp exp zamanı olmayanlar için EXP ama rowu şuan %70 slotlarda farm için kullanılıyor runic golemler ve çöp slotları hiç boş değil gidin bakın her kampta aynı adamlar almış durumda slotları ya DV'de farm atıyoruz sözde yemin ederim zarar yazıyor elle farm yok elle exp yok dv de pk sadece farmer kesmeden ibaretten belirli saatler dışında adamlar row ile kastığı parayı günden güne satıyor oyuna 1 gram yararları yok ama oyun yönetimi bu konuyu görmezden geliyor sanki kendi adamları farm atıyor anlamak mümkün değil kardeşim siz rowu exp için getirdiniz exp nerede şimdi exp için getirilen row birde 23 saate çıkardık miss gibi adamlar bütün gün farm atıyor biz de dv de farm atmaya çalışalım da kanser olalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt