ANKET : Oyun, Yönetim ve Geliştirmelerden Ne Derece Memnunsunuz?

Memnuniyet Anketi

• Kullanılan toplam oy
    108

gokhanez

Üye
Genel anlamda oyundan, oyun yönetiminden, güncellemelerden ve aklınıza gelebilecek her şeyi hesaba katarak hesapladığınızda oyundan ne kadar memnunsunuz?

CuneytARKIN

Üye
Valla benim beklentilerimin üzerinde. Daha iyi olabilir demek istemiyorum çünkü daha da iyi olacak. Sadece bugünün şartlarında eğlenmeyi bilin arkadaşlar. Herşeyi kafaya takmayın.

ByNikoli

Üye
Paris hariç mantıklı geri dönüş çözüm vb görmedim gören varsa yazsın.

ReginaMeis

Üye
Betaya kadar sürekli ileri giden, beta açıldığından beri kendisini geriye götüren, dinlenmemesi gereken yorumları dinleyen ve bu yorumları dinlediğinden dolayı günümüz oyun dünyasından bir o kadar uzak bir MMORPG geliştirme yolunda ilerleyen bir yönetim var malesef. Pazar kasıp "ailesine ve evine ekmek götüren" insanları mutlu edecek alternatif bir oyun olma yolunda hızlanıyor git gide.

WoxHades

Üye
BOSS güncellemesi ve son 2 güncellemeden sonra ortaya çıkan hatalar ( party barda tıklanmama, dungeon girmeme ) haricinde alfasından beri gayet memnundum.Forumda ağlayanın ağzına emzik diye güncelleme getirilmemeli.Burda ben mage damagei düşük diye ağladığımda mage damagei yükseltilirse yarın başkası başka konuda ağlar yönetim bazı yerlerde ağırlığını koymalı.Çünkü ne kadar güzel yönetirlerse yönetsinler elbet belli bir kesim mutsuz olucak bu böyledir hiçbir zaman tüm topluluğu mutlu edemezsin.Bakınız AH yok diye insanlar mutsuz ben çok mutluyum.

hakan1811

Üye
Forum moderatörlerinin yetersizliği yüzünden foruma 1/10
Güncellemelerin çok uzun sürmesi 1/10
Güncellemelerin başarısız olması 1/10

derler677

Üye
VALLA ARKLAR BEN 63 lvl de oyunu bıraktım lakin şunu unuyosunuz bu oyun erken erişim olarak açıldı bu nedemek bilemeyenlere soliyim oyundaki buglar hatalar oynanarak duzeltilicek zamanla yani suandaki gidişat ii bana sorarsanız emin olun 6 ay sonra yada 1 sene sonra yeni bir sw açıldıgında malum oyununn kitlesinn % 60 gelicek çunki çok farklı bi rise online olucak buna kendi ekibimin fikirleriyle konşuyorum.

Pitou

Üye
Yazı yazamıyoruzki foruma selam yazsak modlar kaldırıyor :) Forumda çok felaket bir diktatörlük var Oyunda şu alanda sorun var yazıyoruz moderatörler direkt kaldırıyor.

Son düzenleme:

hakan1811

Üye
Şuan insanların en büyük sorunu sorunların dile getirilmemesi ve konuların üstünün örtülmesi. Foruma konu açıyoruz siliyorlar. Konu açıyoruz kilitliyorlar. Buglarla ve hatalarla ilgili bir bilgilendirme söz konusu değil. Madem bir hata var ''kardeşim şurda şöyle şöyle hata var ilgileniyoruz '' deseler kafi. O da yok. Bu moderatörleri sokaktan mı topluyorlar anlamadım.

soulgrisman

Üye
çok net oyunu yapamadık , kapatıyoruz desinler. gram üzülürsem. oyunun daha kötüye gitmesini istemem bu yüzden sevinmem. ama bu can sıkıcı olay lar yüzünden kaybettiğimiz zamana yazık. en azından başka oyunlara bakarız.

hakan1811

Üye
2 saat 65 dungeon denedim. 1 saatten fazla solo dungeon. Üstüne pazar çarıma geçmek isterken oyuna giremedim. ''Dungeonda sorun var '' diyemiyorlar.

Oliver

Üye
Oyun iyice saçmalamaya başladı son iki guncelleme oncesi herkes memnundu...

Colman

Üye
craft, donma sorunları, action house problemleri çözülse çok bi sıkıntı kalmıcak

Jacques

Üye
Ufacık problemleri çözemiyorlar ve bu beni dehşete düşürüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt