Anlaşmalı Yayıncılar İçerik Üreticileri !

Burtto

Üye
Anlaşmalı içerik üreticileri, Yayıncılar bence yeterince işini yapmıyor, özellikle youtube'da oyuna gelen yeniliklerle ilgili çok az bilgi var hatta yok mesela gelecek olan yeni espor turnuvası hakkında anlamayanlara detaylı bilgi verecek biri veya yeni skilleri gösteren 1 tane yayıncı yok
bence bu duruma bi el atmalı yayıncıları bilgilendirmeli veya yönetimin kendi içinde bu tür şeyleri açıklayacak birinin olması lazım mesela ben uzun şeyleri okumayı sevmiyorum ve okuduğumu pekte iyi anlamıyorum anlatan birileri olsa güzel olur :)

Kenshin

Üye
Merhaba,

İlerleyen günlerde Espor turnuva bilgisi ROW Staff tarafından verilecektir. En doğru bilgiyi bu şekilde almanız faydanıza olacaktır.

HERO

Üye
Anlaşmalı içerik üreticileri, Yayıncılar bence yeterince işini yapmıyor, özellikle youtube'da oyuna gelen yeniliklerle ilgili çok az bilgi var hatta yok mesela gelecek olan yeni espor turnuvası hakkında anlamayanlara detaylı bilgi verecek biri veya yeni skilleri gösteren 1 tane yayıncı yok
bence bu duruma bi el atmalı yayıncıları bilgilendirmeli veya yönetimin kendi içinde bu tür şeyleri açıklayacak birinin olması lazım mesela ben uzun şeyleri okumayı sevmiyorum ve okuduğumu pekte iyi anlamıyorum anlatan birileri olsa güzel olur :)
onlar seni bilgililendirmek icin yapmiyor yayini, seni oyuna baglamak ve PARA yatirmani isatiyor.

Sözde ilk Dungeona girmis de assasin earing almisda, Troll da 10 saatde kasip earth ve bir ton imperial almis da, yok mino +7 basmis yok bu su basmis.
Siz neysiniz ya bukadar yalan olamaz bizde yutuk

Alkoer

Üye
Yayıncılar yayıncı değil New York Down Jones borsası broker ı sanki.

Saatte şu kadar kastım, bu düştü demekten öteye geçen yok. Gb fiyatı şöyle oldu böyle oldu, bu itemi şu kadar paraya aldım gibi.

Siteye nasıl gb satılacağını gösteren resmi destekli yayıncı var.

Oyunun TL kazanma amaçlı değilde eğlence için olduğunu gösteren, eğitici ve öğretici değeri olan yayıncı çok çok az.

HERO

Üye
Yayıncılar yayıncı değil New York Down Jones borsası broker ı sanki.

Saatte şu kadar kastım, bu düştü demekten öteye geçen yok. Gb fiyatı şöyle oldu böyle oldu, bu itemi şu kadar paraya aldım gibi.

Siteye nasıl gb satılacağını gösteren resmi destekli yayıncı var.

Oyunun TL kazanma amaçlı değilde eğlence için olduğunu gösteren, eğitici ve öğretici değeri olan yayıncı çok çok az.
Bu politica daha fazla yürümez, millet artik şüpelendi, yayincilarin 100% in "iyi" itemleri var. Sonrada gelip RNG systemi oldunu anlatirlar.

DAYAQQQQQQ

Üye
Youtube ' den ya da diğer yayın organlarından birçok yayıncının ; yeni skilleri , Job tanıtımlarını , item tanıtımlarını , set bonusu tanıtımlarını , etkinliklere katılma , Upgrade yapma vs vs. gördüm ve takip etmekteyim. Hem de 10 dan fazla .

Burtto

Üye
Mesela dün soru cevap etkinligi vardi fenerin maci var diye tamamini dinleyemedim bugun ariyorum hic bir yerde yok
Selamlar
Öncelikle Espor noktasıyla alakalı ilginizden çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Merakınızı ve içerik arayışınızı anlıyor, hak veriyorum. Yakında bir yayın organize etmeyi düşünüyoruz. Bununla alakalı sizler gerekli argümanları toparlayabilir, bu argümanlar doğrultusunda kendi yayınlarınıza detaylı içerikler yaratabilirsiniz.
Sizlerin bu alakasıyla turnuvalarımız çok daha özel bir hal alacaktır, alakanız için çok teşekkür ediyorum.
Herkese iyi oyunlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt