İstek Annihilator iteminin Dex statı istemesi

drhashus

Üye
Annihilator sadece priestlerin kullanabildiği epik, exp artıran bir item amma lakin dex istiyor ? Bildiğim kadarıyla priestte dex statı hiç bir işe yaramıyor. peki neden sadece priestlerin kullanabildiği bir silah dex istiyor ki ? İnt istesin anlarım da dex nedir ya ? En azondan dex statı inte çevrilsede işe yarayan bir statla itemi kullansak. Oyun Yapımcılarının bu konu hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• anhiliator.jpg
    anhiliator.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 248

meraklimahmut

Üye
Dexterity'nin işe yaramadığına dair bir açıklama yok. Bu kanıya nerden vardınız?

Derseniz aksi bir açıklama da yok, haklısınız. Ama doğrudan işe yaramıyor demek doğru değil.

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Son güncellemeyle birlikte gereğinden fazla int istemeye başladı :)

Deneyimlerimden yola çıkarak dex karakterin biraz daha hızlı skil atmasına yarıyor gibi bir hissiyatı var. Tamamen nitel gözlem.
Diğer bir yararı ise skillerdeki damage aralığını en yükseğe çekiyor. Normalde 650-700 vuruyorsanız dex verdiğinizde 680-700 arasında vuruyorsunuz.

Deva

Üye
Şahsen İnt priest aktif olsun istiyorum çıplak bir priest oynamak istemiyorum str kadar vurmasın ama tatmin etsin defansı olsun hpsi olsun kıyafetleri takıları değer kazansın.Priest warrior silahlari ve statları kullanmasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt