Anti Cheat Hatası

memox

Üye
Aldığım hata bu şekildedir.. Windows um günceldir
hata.jpg

LunasCar

Üye
Bilgisayarınızı taratmayı denediniz mi?

Son düzenleme:

memox

Üye
windows update den tekrar güncelleme yaptım ve bu sorun çözüldü fakat şimdi ise böyle bir hata vermektedir.
hata.jpg

Tamam dedikten sonra ise
hata.jpg
Buraya kadar gelebildim bu hata daha sonrasında her hangi bir sorun yaşatırmı? Yetkililere sesleniyorum :D

shady19071907

Üye
Windows 7 felan kullanıyorsun sanırım. Win 7 sistemi artık yeni oyunları kapsamıyor ve bu hatayı alıyorsun. Windows sürümünden kaynaklı bir hata

memox

Üye
Evet ama giriş ekranına gelmemde sorun olmadığınımı gösteriyor yada bu sorun oyuna bağlanırken veya oyunu yüklerken oyundan atma gibi sorunlara yol açabilirmi?

shady19071907

Üye
Evet ama giriş ekranına gelmemde sorun olmadığınımı gösteriyor yada bu sorun oyuna bağlanırken veya oyunu yüklerken oyundan atma gibi sorunlara yol açabilirmi?
Oyunlar tümü DXGI 1.3 sürümünü isterler yeni oyunlar için geçerli ve bu versiyon sadece Windows 8 üzerini destekliyor. Aldığın hata da bundan kaynaklı. Win 7 yerine Win 10 sürümü üzerinden oyuna girmek daha mantıklı olacaktır. Microsoft bir çok desteğini win 7 den çekti zaten

memox

Üye
Oyunlar tümü DXGI 1.3 sürümünü isterler yeni oyunlar için geçerli ve bu versiyon sadece Windows 8 üzerini destekliyor. Aldığın hata da bundan kaynaklı. Win 7 yerine Win 10 sürümü üzerinden oyuna girmek daha mantıklı olacaktır. Microsoft bir çok desteğini win 7 den çekti zaten
anladım oyuna giriş açılınca denemeden windows sürümünü yükseltmeyi düşünmüyorum. Belki giriş sağlaya bilirsem düşük sistemli bi pcdede nasıl oynandığını ve sistem bilgimi paylaşacağım teşekkür ederim

shady19071907

Üye
anladım oyuna giriş açılınca denemeden windows sürümünü yükseltmeyi düşünmüyorum. Belki giriş sağlaya bilirsem düşük sistemli bi pcdede nasıl oynandığını ve sistem bilgimi paylaşacağım teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. Sadece aklında bulunsun bu oyun özelinde düşünme oynamak istediğin tüm yeni oyunlarda aynı hatayı alacaksın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt