Oyunlar tümü DXGI 1.3 sürümünü isterler yeni oyunlar için geçerli ve bu versiyon sadece Windows 8 üzerini destekliyor. Aldığın hata da bundan kaynaklı. Win 7 yerine Win 10 sürümü üzerinden oyuna girmek daha mantıklı olacaktır. Microsoft bir çok desteğini win 7 den çekti zatenEvet ama giriş ekranına gelmemde sorun olmadığınımı gösteriyor yada bu sorun oyuna bağlanırken veya oyunu yüklerken oyundan atma gibi sorunlara yol açabilirmi?
anladım oyuna giriş açılınca denemeden windows sürümünü yükseltmeyi düşünmüyorum. Belki giriş sağlaya bilirsem düşük sistemli bi pcdede nasıl oynandığını ve sistem bilgimi paylaşacağım teşekkür ederimOyunlar tümü DXGI 1.3 sürümünü isterler yeni oyunlar için geçerli ve bu versiyon sadece Windows 8 üzerini destekliyor. Aldığın hata da bundan kaynaklı. Win 7 yerine Win 10 sürümü üzerinden oyuna girmek daha mantıklı olacaktır. Microsoft bir çok desteğini win 7 den çekti zaten
Ben teşekkür ederim. Sadece aklında bulunsun bu oyun özelinde düşünme oynamak istediğin tüm yeni oyunlarda aynı hatayı alacaksın.anladım oyuna giriş açılınca denemeden windows sürümünü yükseltmeyi düşünmüyorum. Belki giriş sağlaya bilirsem düşük sistemli bi pcdede nasıl oynandığını ve sistem bilgimi paylaşacağım teşekkür ederim