Apple M1 Pro ve M1 Max Optimizasyonu

Sizce bu yapılsa oyuna katkısı olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

underestimated

Üye
Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar. Sadece merakımdan dolayı soruyorum Apple’in yeni çıkardığı işlemcileri M1 Pro ve M1 Max’i araştırıyordum. Çoğu oyun şirketinin optimizasyona başladığını fark ettim hatta Rockstar Games’in oyunlarının emülatörlerle 60+ FPS aldığı , benzer AAA oyunların 80-90 FPS aldığını gördüm. Rokosoft’un işin bu tarafında tutumu nedir merak ediyorum. İlerleyen zamanlarda düşünülüyor mu ya da hali hazırda yapılıyor mu?

Lexbu

Üye
M1 pro ve M1 max macOS tabanlı cihazlar için üretilmiş çipler. ROW oyununun macOS desteği bulunmamakta. Ayrıca Unreal Engine'nin de macOS desteği yok.

underestimated

Üye
M1 pro ve M1 max macOS tabanlı cihazlar için üretilmiş çipler. ROW oyununun macOS desteği bulunmamakta. Ayrıca Unreal Engine'nin de macOS desteği yok.
tesekkurler zaten halihazirda windows laptop kullaniyorum rtx30 serisinden fakat m1 pro-maxli apple macbooklarin destek vermemesine ragmen windowstaki oyunlari sorunsuz hatta rtx3060dan daha da iyi performansla calistirdigini gorunce sasirdim, oyuna belki ciddi bir kitle katabilir diye de yonetimin dusuncesini merak ettim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt