Öneri Arayüzde yapılabilecek işitsel geliştirmeler

Anthelior

Üye
Merhabalar. Aklıma birkaç işitsel öneri geldi sıralamak istedim, eklemek veya eleştirmek isteyenler yorum yapabilir.

Envantere gelen / fareyle taşınan eşyaların türüne göre sesleri değişmeli. Önerilerim şöyle:
  • İksirler için sıvı sesi
  • Upgrade scroll'lar için kağıt, parşömen sesi
  • Silahlar için silah türüne göre küçük / büyük metal sesi, asa'larda (staff) belki sahip olduğu damage türüne göre ateş, buz, yıldırım sesi olabilir
  • Armorlar için yine armor türüne göre deri, metal, zincir vb. sesler
  • Takılarda yine türüne göre kolye, zincir, elmas vb. sesler
  • Diğer eşyalarda; eşya simgesine / türüne göre sesler eklenebilir. Mesela Resurrection Cube'e buzdan bir küp sesi gibi.
  • Meslek araçlarına da yine ilgili eşyaya göre değişken sesler eklenebilir. Secateur'lara makas sesi, Wood Axe'lara küçük balta sesi, Skinning Knife'lara deriyi kesen bıçak sesi gibi gibi.
Aklıma gelenler özetle böyleydi.

Şu anki haliyle hepimizin malumu arayüz biraz "kağıt" gibi hissettiriyor. Eşya taşıyoruz hiçbir ses çıkmıyor.

Arkaplanda ekibin planları arasında elbet vardır diye düşünüyorum ama dediğim gibi bugün fark edince bir konu açarak kendi önerilerimi listelemek istedim.

N3v3N

Üye
Seri skiller doldukça da ses çıkmalı.

Ayrıca wowdaki gibi debuf yediğinde debuf ismini söyleyerek uyarı çıkması çok hoş olur.

Hadi söylemese bile en azından debuf skillerinin alanı buf skilleri ile ayni yerde çıkmamalı.

Bu alanlari da buyutebilmiyiz. HP debuf yedin diyelim sağ tarafta ufak bir simge çıkması yerine istediğin alanda ve büyüklükte uyari dikkat anlamında yanıp sonmeli bir şekilde çıkabilmeli.

RickSancheZz

Üye
oyun seslerini hep kapalı tuttuğumdan eksikliğini hissetmedim hiç, tabi sesler ile oynamayı sevenler için geliştirilmesi eklenmesi güzel olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt