Anthelior
Üye

Merhabalar. Aklıma birkaç işitsel öneri geldi sıralamak istedim, eklemek veya eleştirmek isteyenler yorum yapabilir.
Envantere gelen / fareyle taşınan eşyaların türüne göre sesleri değişmeli. Önerilerim şöyle:
Şu anki haliyle hepimizin malumu arayüz biraz "kağıt" gibi hissettiriyor. Eşya taşıyoruz hiçbir ses çıkmıyor.
Arkaplanda ekibin planları arasında elbet vardır diye düşünüyorum ama dediğim gibi bugün fark edince bir konu açarak kendi önerilerimi listelemek istedim.
Envantere gelen / fareyle taşınan eşyaların türüne göre sesleri değişmeli. Önerilerim şöyle:
- İksirler için sıvı sesi
- Upgrade scroll'lar için kağıt, parşömen sesi
- Silahlar için silah türüne göre küçük / büyük metal sesi, asa'larda (staff) belki sahip olduğu damage türüne göre ateş, buz, yıldırım sesi olabilir
- Armorlar için yine armor türüne göre deri, metal, zincir vb. sesler
- Takılarda yine türüne göre kolye, zincir, elmas vb. sesler
- Diğer eşyalarda; eşya simgesine / türüne göre sesler eklenebilir. Mesela Resurrection Cube'e buzdan bir küp sesi gibi.
- Meslek araçlarına da yine ilgili eşyaya göre değişken sesler eklenebilir. Secateur'lara makas sesi, Wood Axe'lara küçük balta sesi, Skinning Knife'lara deriyi kesen bıçak sesi gibi gibi.
Şu anki haliyle hepimizin malumu arayüz biraz "kağıt" gibi hissettiriyor. Eşya taşıyoruz hiçbir ses çıkmıyor.
Arkaplanda ekibin planları arasında elbet vardır diye düşünüyorum ama dediğim gibi bugün fark edince bir konu açarak kendi önerilerimi listelemek istedim.