Arcana Scroll'un Mantığı Nedir Şansları Nedir Neden Satıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nusirevan

Üye
Bu sattığınız arcana scrollun her hangi bir özelliği var mı? yoksa oyundaki diğer buglar gibi buda bir bug biz yalandan mı alıyoruz para harcıyoruz bu oyuna? Nedir bize bunun bi açıklamasını yapın, ben daha bişeyin 7 ye geçtiğini görmedim ROCO idosundan aldığım roconun kaç misli roco harcadım belli değil hala bişey görmedim en sonunda bıktım arch sword direk +7 satın aldım giydim. bugün yine basayım belki olur diye yok imkanı yok benim istatistiklerime göre bu scroll hiç bir işe yaramıyor bize yalandan satıyorsunuz.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Arcana Scroll itemlerin seviyesini yükseltirken şansınızı artırır. Fakat %100 iteminizin seviyesini yükseltme garantisi vermez.
İyi forumlar.

GizliPriest

Üye
Selamlar,

Arcana Scroll itemlerin seviyesini yükseltirken şansınızı artırır. Fakat %100 iteminizin seviyesini yükseltme garantisi vermez.
İyi forumlar.
% kaç şans veriyor scroll üstünde neden hiç bir aciklama yok ? Biz oyuncular bunu bilmek görmek istiyoruz. Teşekkürler.

SvZ

Üye
Arcana scrool iyi bir yatırım aracıdır.

Benbu

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
satın aldığımız ürünün ne işe ne kadar yaradığını öğrenmek istemek çok mu absürt?
bir tüketicinin satın aldığının ürünün ne işe yaradığını ne kadar işe yaradığını öğrenmek istemesi ve bunun sonucunda almaya değer kılması gerekir bize verilen cevap sans arttıyor ama kac arttırıyor 1 mi 10 mu 0.1 mi ben neye göre kafamda haa %1 arttırıyorsa buna değmez diyip para yatırmayacagım ?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

En son yayınımızda Burhan Bey katıldığı zaman ufak tefek bilgiler iletmişti ancak tekrar şöyle açıklayayım ;

Yüzdesel olarak göremeyeceksiniz yani %95 şansla geçecek gibi, bunun yerine eşyayı ve basma kağıdını vs koydunuz zaman Yüksek, Çok Düşük gibi şans ibareleri göreceksiniz.

Kısa zamanda düzenlenmiş olacaktır.

KOROW

Üye
Bu sattığınız arcana scrollun her hangi bir özelliği var mı? yoksa oyundaki diğer buglar gibi buda bir bug biz yalandan mı alıyoruz para harcıyoruz bu oyuna? Nedir bize bunun bi açıklamasını yapın, ben daha bişeyin 7 ye geçtiğini görmedim ROCO idosundan aldığım roconun kaç misli roco harcadım belli değil hala bişey görmedim en sonunda bıktım arch sword direk +7 satın aldım giydim. bugün yine basayım belki olur diye yok imkanı yok benim istatistiklerime göre bu scroll hiç bir işe yaramıyor bize yalandan satıyorsunuz.

geçen gün 200mlik eşya yaktım dıye 1 hafta uzuldum şimdi birazda senin icin üzüleyim gercekten ya buyuk sanssızlık var yada upgrade de bi bozukluk var bazen anlam veremiyorum gecmis olsun umarım fazla üzülmemissindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt