Arcana scrool Uprgrade yüzdesi

reporterman

Üye
Merhaba arcana scrool item upgrade yüzdesi nedir +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7
Olarak açıklamasını yapabilirmisiniz

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Arcana scroll upgrade oranları paylaşılmadı.

okancanx

Üye
Deneyimlediğim kadarıyla anlatıyım +4 e hiç yakmadım arcana ile +5 te 10 tane de 2 tane yaktım +5te yanabiliyor +6 ya hiç yakmadım ama her seferinde 6 şar tane yakmalık item kullandım onun etkisi olmuş olabilir +7 e hiç geçiremedim ama benim şanssızlığım olabilir.

Beğenmeden geçmeyin :)

psikolog

Üye
daha oyundaki itemlerin listesini bile görebileceğimiz bir yer yapmadılar set bonusları nedir onları bile bilmiyoruz set bonusunu beğenmeyeceğiz belki illa görmek için tüm seti mi almamız gerek saçmalık ama öyle uygun görülmüş demekki ben mesela oyuna ilerde tek el annihilatorden yüksek apli bir item gelecek mi yada az str isteyen yüksek apli çift el silahlar gelecek mi daha az int isteyen priest armor gelecek mi demiyorum bile bunları onlar da bilmiyor olabilir sürprizi bozulmasın ama şuan düşürülebilen tüm itemleri sitede görebilmeyi isterdim.

Aslantheband

Üye
Deneyimlediğim kadarıyla anlatıyım +4 e hiç yakmadım arcana ile +5 te 10 tane de 2 tane yaktım +5te yanabiliyor +6 ya hiç yakmadım ama her seferinde 6 şar tane yakmalık item kullandım onun etkisi olmuş olabilir +7 e hiç geçiremedim ama benim şanssızlığım olabilir.

Beğenmeden geçmeyin :)
hala yakmalık olayına inanan var :) ilginç milletiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt